Urheilu

Miesten urheilulaukut

Hinta
8
8
150
150
Käyttövinkki

282 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/4
CLASSICO - Urheilukassi - rot LINEAR - Urheilukassi - sesame/conavy PRO TRAINING - Urheilukassi - puma black ALPHA - Urheilukassi - rot/schwarz DRUM - Urheilukassi - black Urheilukassi - black/vista grey LINEAR PERFORMANCE - Urheilukassi - black/white ACT ROY GRIP - Urheilukassi - black FUNDAMENTALS XS - Urheilukassi - black BRASILIA S DUFFEL - GFX - Urheilukassi - space blue/black/white TRN TOP - Urheilukassi - carbon/black/hirblu BRASILIA - Urheilukassi - flint grey/black/white STAY AUTHENTIC L - Urheilukassi - true red/black Urheilukassi - black/utility black PICCADILLY - Urheilukassi - black ALPHA ADAPT - Urheilukassi - black/white PERFORMANCE TEAMBAG - Urheilukassi - energy pink/white BRASILIA DUFFEL XSMALL - Urheilukassi - midnight navy/black/white BARREL - Urheilukassi - red ACT ROY GRIP - Urheilukassi - dark blue LINEAR PERFORMANCE - Urheilukassi - orange Urheilukassi - black/visor grey STADIUM FC BARCELONA - Urheilukassi - polarized blue/deep royal blue STAY AUTHENTIC L - Urheilukassi - dark slate/green flash CONVERTIBLE DUFFLE - Urheilukassi - noble indigo/collegiate navy/white CLUB TEAM - Urheilukassi - bleu/blanc PRO TRAINING - Urheilukassi - black SMALL DUFFEL - Urheilukassi - grey BASE CAMP DUFFEL - Matkakassi - black LINEAR - Urheilukassi - trace olive/black LINEAR - Urheilukassi - reacor/chapea WISTA S - Olkalaukku - black NEW DUFFEL SMALL - Urheilukassi - black/white WARWICK AVE - Olkalaukku - black BASE CAMP DUFFEL XS - Matkakassi - blue/black BRASILIA - Urheilukassi - flint grey/black/white UNDENIABLE SMALL - Urheilukassi - black WASCHSALON - Toiletti-/meikkilaukku - garnet red geometric leaves BARREL - Urheilukassi - bright blue BARREL - Matkakassi - black PROJECT ROCK RANGE DUFFEL - Urheilukassi - downtown green/black BASE CAMP DUFFEL M - Matkakassi - tnf black FC BAYERN MÜNCHEN - Urheilukassi - collegiate navy/fcb true red ACT ROY GRIP - Urheilukassi - army green Urheilukassi - carbon/night metallic CAMDEN TOWN - Olkalaukku - black FOUNDATION - Urheilukassi - black PERFORMANCE TEAMBAG - Urheilukassi - petnit/traoli/traoli LINEAR PERFORMANCE - Urheilukassi - rednit/rednit/mysrub GO LIGHT - Urheilukassi - black FUNDAMENTALS XS - Urheilukassi - paradise pink ACT ROY GRIP - Urheilukassi - black LINEAR PERFORMANCE - Urheilukassi - black/white BASE CAMP DUFFEL - XL - Matkakassi - summit gold/black PIONEER - Urheilukassi - limoges FUNDAMENTALS S - Urheilukassi - black GYMSACK - Urheilulaukku - black/white BASE CAMP DUFFEL - XL - Matkakassi - black BARREL XS - Urheilukassi - black 3S DUFFLE - Urheilukassi - orange

Urheilulaukuilla mukavuutta aktiiviseen urheiluun ja harrastamiseen

Miesten urheilulaukuissa kuljetat kätevästi treenivaatteet sekä -varusteet joko kuntosalille, pelikentille tai pidemmillekin matkoille. Laukut on suunniteltu nimenomaan urheiluvarusteita varten ja niistä löytyy sopiva paikka niin kengille, vaatteille kuin juomapullollekin. Pidemmälle urheilumatkalle valitse jokin matkalaukuistamme ja päivittäiseen käyttöön taas laadukas urheilukassi. Olemme myös keränneet yhteen kaikki urheilulliset olkalaukut. Voit tutustua myös urheilullista designia edustaviin lompakkoihin sekä toilettilaukkuihin. Löydät myös laajasta valikoimastamme omat laukkunsa golf- ja tennismailoillesi.

Miesten urheilulaukut - kaikki kätevästi mukana!

Miesten urheilulaukut on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne suojaavat varusteitasi myös eri sääolosuhteilta. Kankaat ovat myös kulutusta kestäviä eivätkä siten helposti repeydy. Olemme luonnollisesti valinneet miesten urheilulaukkujen valikoimaamme vain laadusta tunnettujen valmistajien tuotteita. Miesten urheilulaukuissa yhdistyy käytännöllisyys sekä trendikkyys. Jos kuitenkin suosit enemmän reppuja, voit tutustua kattavaan miesten urheilureppujen valikoimaamme. Kun tilaat uuden, tilavan treenikassin, johon saat helposti mahtumaan kaikki urheiluvarusteesi, kuten pallon tai urheilupyyhkeen, saat ilmaisen toimituksen ja 30 päivän palautusajan.

Urheilulaukut ovat lähes välttämättömiä monessa lajissa, mutta tarjoavat lisämukavuutta kaikkeen harrastamiseen. On tärkeää, että mahdollisesti arvokkaatkin varusteet pysyvät kuosissaan ja ovat suojassa. Kassin on oltava varusteille sopivan mallinen sekä riittävän iso. Sen rakenteen olisi oltava myös sellainen, että tavarat löytyvät nopeasti. Monissa lajeissa, kuten jääkiekko, golf tai monet mailapelit, riittävän isot ja oikean malliset laukut ovat tarpeen. Jääkiekossa tarvitaan paljon isoja ja tilaa vieviä varusteita, jotka on saatava kulkemaan helposti treenistä ja pukuhuoneesta toiseen. Golfmailat taas ovat arvokkaita ja vaativat laukulta paljon, jotta kuljettaminen itse pelissä ja pelimatkoilla olisi mahdollisimman sujuvaa. Golfissa ajatellaan usein myös tyylikkyyttä, golflaukun onkin oltava myös ulkonäöltään pelaajalle sopiva. Myös tennis ja muut mailapelit vaativat kätevän kuljetusvälineen, jotta arvokkaat mailat ja pallot kulkevat mukana.

Zalandolta löytyy urheilulaukkuja lajiin kuin lajiin

Urheilulaukkuja valmistettiin ensin tiettyä lajia ajatellen. Esimerkiksi ratsastajalla mukana kulkevat usein kypärä ja saappaat, jotka vaativat kassilta tiettyä kokoa ja muotoa. Jääkiekkokassista puhuttaessa monelle tulee mieleen valtavat, lähes kantajansa kokoiset laukut. Niihin mahtuvat kaikki pelissä vaativat varusteet, mailaa lukuun ottamatta. Nykyään useimpia urheilulaukkuja voi käyttää myös yleisesti, lajissa kuin lajissa. Niissä on usein monia käteviä yksityiskohtia, jotka helpottavat tavaroiden löytymistä ja säilytystä. Sopivaa kassia valittaessa on ajateltava esimerkiksi tavaran määrää ja painoa. Isossa ja painavassa kassissa on oltava riittävän vahva ja leveä kantohihna, jolloin sen kantaminen on helppoa ja mukavaa. Urheilulaukku on usein myös kovassa käytössä - vetoketjujen kestävyyteen ja avaamisen ja sulkemisen helppouteen on myös syytä kiinnittää huomiota.

Urheilulaukussa on tärkeää oikea koko, malli ja ulkonäkö

Zalandolta löydät urheilulaukut lajiin kuin lajiin. Valikoimassa löytyy runsaasti vaihtoehtoja sisäpeleissä käytettäväksi tai ulkoharrastuksiin sopivia laukkuja. Tarjolla on myös erikoislaukkuja, esimerkkinä golflaukut tai uintikassit. Urheilulaukkuja voit valita lajin, värin, merkin ja hintaluokan mukaan. Laukkuja on Zalandon valikoimassa monen mallisia ja kokoisia. Selkärepuista löytyy monia ominaisuuksia, jotka helpottavat kantamista. Esimerkiksi leveät kantoremmit, lantio- ja rintaremmit takaavat osaltaan sen, että raskaskaan kantamus ei rasita pelkästään kantajan hartioita. Myös ulkonäköön ja materiaaliin on kiinnitetty huomiota. Monelle laukku on osa tyylikästä kokonaisuutta. Sen voidaan haluta myös erottuvan joukosta, jolloin oma laukku on helppo löytää täydestäkin pukuhuoneesta. Zalandon valikoimasta löydät trendikkäimmät laukut, olitpa sitten aktiiviurheilija tai innokas harrastaja.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua