Kengät

Puvunkengät

Hinta
19
19
580
580

674 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/9
Klassiset nauhakengät - cognac Puvunkengät - tan TONI 1 - Klassiset nauhakengät - cobalt HIGHLINE - Klassiset nauhakengät - black Klassiset nauhakengät - tan Klassiset nauhakengät - dark brown Puvunkengät - dark blue RAINEL - Klassiset nauhakengät - cognac Klassiset nauhakengät - black DIAL PERF GIBSON - Klassiset nauhakengät - black Klassiset nauhakengät - nero Klassiset nauhakengät - nero Klassiset nauhakengät - dark grey LINZ - Klassiset nauhakengät - black DAYTONA - Klassiset nauhakengät - coffeebean DELONG - Klassiset nauhakengät - schwarz Klassiset nauhakengät - brown MANUEL - Klassiset nauhakengät - noir Klassiset nauhakengät - brown PARISS - Klassiset nauhakengät - black Klassiset nauhakengät - oceano FREDERICIO - Puvunkengät - schwarz Klassiset nauhakengät - black Klassiset nauhakengät - black LUANO - Klassiset nauhakengät - braun MANUEL - Klassiset nauhakengät - brown Klassiset nauhakengät - nero Klassiset nauhakengät - cognac Klassiset nauhakengät - brown TUFFNELL GIBSON FORMAL - Klassiset nauhakengät - black GILMAN MODE - Klassiset nauhakengät - black Klassiset nauhakengät - brown GILMAN LACE - Klassiset nauhakengät - dark tan LUANO - Klassiset nauhakengät - cognac/bordo TUFFNELL GIBSON FORMAL - Klassiset nauhakengät - brown DUXFORD - Klassiset nauhakengät - rosewood Klassiset nauhakengät - brown Klassiset nauhakengät - tan Puvunkengät - black Puvunkengät - cognac OUTINO - Klassiset nauhakengät - cognac Klassiset nauhakengät - black STEEL - Klassiset nauhakengät - cognac LANCE 16 - Klassiset nauhakengät - burgundy/navy Klassiset nauhakengät - tan Klassiset nauhakengät - tan Klassiset nauhakengät - noce Klassiset nauhakengät - tan LETS GO PLAIN FORMAL - Klassiset nauhakengät - black Klassiset nauhakengät - natur vert Klassiset nauhakengät - schwarz GILMAN MODE - Klassiset nauhakengät - dark tan Klassiset nauhakengät - dark brown Klassiset nauhakengät - tan Klassiset nauhakengät - cognac PATRICK 6 - Klassiset nauhakengät - tan Klassiset nauhakengät - black Klassiset nauhakengät - tan Klassiset nauhakengät - nero Klassiset nauhakengät - diver/nero

Jokaisen miehen tulisi omistaa vähintään yhdet täydellisesti istuvat ja laadukkaat nahkaiset puvunkengät. Niillä voi lähteä tyylikkäänä haastatteluun tai muuhun erityiseen tilanteeseen. Niille, jotka eivät halua pidättäytyä nahkaisista klassikoista myöskään vapaa-ajallaan, löytyy eri mallisia, värisiä ja eri tavoin käsiteltyjä nahkakenkiä.

Miehisessä bisnespukeutumisessa täytyy kenkien joka tapauksessa olla joko mustaa tai tummanruskeaa sileää nahkaa. Vapaa-aikaan ja arkeen voi valita veluurimalleja ja miellyttäviä loafereita.

Trendikkäimmät miesten puvunkengät juuri nyt

#Bisnesmies: Selväähän se, puvun ja solmion kanssa täytyy pukea arvokkaat puvunkengät. Ensi silmäyksellä valikoima saattaa vaikuttaa rajalliselta, mutta lähempi tarkastelu osoittaa, että pienet yksityiskohdat tekevät mustista nauhakengistä hyvinkin persoonalliset asukokonaisuuden täydentäjät. Elegantti reikäkuviointi, somistettu kärkiosa tai pinnan erilaiset rakenteet saavat myös pelkistetystä kenkämallista tyylillään erottuvan.

#Casual-Chic: Jos toimistossa ei noudateta tiukkaa pukukoodia, voit tehdä hiukan rohkeampia kenkävalintoja. Voit valita vaikkapa veluuriset nauhakengät tai statement-soljilla varustetut sileät nahkakengät. Voit rikkoa kaavaa myös värin suhteen ja pukea farkkujen ja paidan kanssa esimerkiksi siniset tai vaaleanruskeat kengät.

#Kumppanit vapaa-aikaan: Vapaalla et varmaankaan mieluusti pidä kovia nahkakenkiä, vaan toivot todennäköisesti pelkistetympää ja mukavampaa tyyliä. Rentojen chinojen tai shortsien ja trendikkään t-paidan kanssa sopivat erityisen hyvin pehmeät loaferit. Käytännölliset pistokkaat vakuuttavat laadullaan, käyttömukavuudellaan ja tyylikkäillä yksityiskohdilla. Nyt voit ottaa kaiken ilon irti tyylin suomista mahdollisuuksista ja käyttää sileää nahkaa tai veluuria sinisenä, mustana tai beigenä.

Yhdistele ja sekoita

Nautiskele kenkien valinnasta

Puvunkenkien kiehtova maailma

Herrasmiehen ylpeys on tuntea puvunkenkien maailma läpikotaisin, sillä hienoinkaan puku ei pääse oikeuksiinsa ilman oikeanlaisia kenkiä Joistain tiedoista on hyötyä myös silloin, kun puvunkengät eivät kuulu päivittäiseen, tai edes kuukausittaiseen käyttöön.

Puvunkengät ovat myös oiva keino hienovaraisesti ilmaista persoonallisuuttasi puku päällä. Ne ovat tietysti tärkeä osa bisnespukeutumista sekä muitakin siistejä työasuja. Onnistunut kenkävalinta kertoo tyylitajusta ja hyvästä mausta. Luottamus omaan tyyliin näkyy sopivana määränä itsevarmuutta! Puvunkenkiä valittaessa huomio kiinnittyy erityisesti muodollisuuteen ja juhlavuuteen. Puvunkengissäkin on nimittäin eroja: toiset sopivat chinojen ja mustien farkkujen sekä pikkutakin kanssa, mutta ovat liian arkiset tumman puvun kanssa käytettäviksi. Eikä kaikista juhlavimpia puvunkenkiä kannata käyttää muutoin kuin juhlavissa tilaisuuksissa - jollei tietoisesti halua rikkoa pukeutumiskoodeja ja luoda kontrasteja!

Puvun kanssa oikea valinta on oxford-kengät. Ne tunnistaa kapeasta nauhoituksesta: päälliosuus on ommeltu kengän päälle. Mitä vähemmän kengissä on yksityiskohtia, sen juhlavammat ne ovat. Puvunkenkien joukossa vähemmän muodollinen malli puolestaan on nimeltään derby. Ero syntyy avoimemmasta nauhoituksesta. Derby-puvunkengät sopivat erinomaisesti arkisemman puvun seuraksi tai siistiin työasuun. Puvunkengät voivat myös olla täysin nauhattomat. Silloin niissä on tavallisimmin solki - ja tupsullisetkin mallit ovat palanneet muotiin! Jalkaan helposti sujautettavia pistokasmalleja on myös pelkistettyinä, koristeettomina versioina.

Pelkkä kenkämalli ei kuitenkaan määrittele kengän tyyliä. Huomio kannattaa kiinnittää kengän kärjen muotoon, kannan paksuuteen - ja tietysti väreihin, pintamateriaaleihin ja yksityiskohtiin. Klassiset puvunkengät eivät ole kovin suippoja, vaan kärki on pyöristetty. Menevä ilme syntyy kapeammista, pitkäkärkisistä malleista. Neliskanttiset mallit voivat taas olla kapeita malleja mukavammat. Klassisissa kengissä on hiukan kantaa, kun taas modernit mallit voivat olla hyvinkin matalat. Koron paksuus on tärkeä osa kengän ilmettä! Pukuvalinta seuraa kengän tyyliä: moderniin pukuun sopivat modernit puvunkengät, klassiseen pukuun puolestaan vanhan ajan henkeä toistavat elegantit puvunkengät. Kenkien pintaa voidaan myös koristella monin tavoin. Brogue-kengät on rei'itetty koristeellisesti. Myös kengän eri osat voivat olla erivärisiä - mustavalkoiset broguet ovat melkoinen klassikko! Entä sopisiko tyyliisi kiiltävä- vai nahkapintaiset puvunkengät? Perehdy herrasmiesten kenkämaailmaan ja nauti uuden kenkäparin ostamisesta!