Premium

Miesten premium-vaatteet

Suodatin
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Hinta
 • Pintamateriaali
 • Kuosi
 • Käyttövinkki
 • Pituus
 • Hihan pituus
 • Lisää kokoja
 • Mallisto
 • Kauluksen malli
 • Vyötärön korkeus
 • Kestävä kehitys
 • Toimitus
5,120 tuotetta
Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren

Shoppaile nyt

Miesten premium-vaatteet ovat oman tyylinsä tuntevan miehen ehdottomia luottovalintoja. Oletko sinä trendien harjalla ratsastava mies, joka tahtoo päivittää vaatekaappiaan säännöllisesti modernin designin kekseliäimmillä uutuuksilla? Vai kenties mies, joka vihaa shoppailua ja panostaa mieluiten monikäyttöisiin vaatteisiin, jotka kestävät käytössä mahdollisimman pitkään? Muotimaailman luotettujen huippubrändien merkkivaatteet ovat pitkää iloa tuottavia sijoituksia niin uusia trendejä kuin klassisen ajatonta tyyliä suosivalle miehelle. Kokoa itsesi näköinen tyyli luonteikkaiden ja lujatekoisten premium-suosikkiemme avulla!

Miesten premium-vaatteet ovat korkean laadun juhlaa

Sen lisäksi, että miesten merkkivaatteiden poikkeuksellinen laatu näkyy täsmällisinä siluetteina, huoliteltuina leikkauksina ja kiinnostavina yksityiskohtina, voi laadun tuntea myös materiaaleissa. Premium-laadun vaatteissa käytetään erityisesti arvostettuja luonnonmateriaaleja, kuten silkkiä, villaa ja puuvillaa. Ilmavissa kesävaatteissa voi tuntea pellavan väljästi istuvan viileyden, kun taas hienoimmissa neuleissa lämmittävät pehmeä kashmirvilla ja lämpimälläkin ilmalla miellyttävältä tuntuva merinovilla. Vaatteiden materiaalit on mukavuuden lisäksi valittu myös pitkäikäisyyttä silmällä pitäen, sillä premium-pukeutumisen perusajatukseen kuuluu pikamuodin sijaan tarjota vaativien pukeutujien makuun soveltuvaa laatua, joka ei vanhene hetkessä. Kunnon puku kuuluu jokaisen miehen vaatekaappiin, ja juhlahetkien lisäksi puvut kuuluvat myös työpukeutumiseen etenkin bisnesmaailmassa ― valitsemalla parhaista luonnonmateriaaleista valmistetun premium-puvun voit olla varma huolitellun skarpista tyylistä niin toimistossa kuin juhlahetkissäkin. Vapaalle vaihdettaessa voit keventää tyyliäsi helpoimmillaan vain yhtä vaatetta vaihtamalla ― esimerkiksi toimistosta afterworkille siirryttäessä voit jatkaa päivää paitahihasillaan tai vaihtamalla pikkutakin rentoon neuletakkiin.

Klassinen muotoilu ja uudet trendit kohtaavat miesten merkkivaatteissa

Rakastamme premium-vaatteissa etenkin sitä, miten sulavasti ja suvereenisti ne mukautuvat eri tyyleihin ja tilanteisiin. Jos olet klassisen arvokasta tyyliä suosiva pukeutuja, suorat housut ja siististi istuvat kauluspaidat kuuluvat luultavasti perusvaatetukseesi. Asiallisissa tilaisuuksissa kokonaisuus viimeistellään tietenkin pikkutakilla ja silkkisolmiolla, kun taas kasuaalimmissa tilanteissa paidan päälle voi pukea neuleen tai slipoverin. Kiinnostavaa twistiä tähän nerokkaaseen peruskomboon voit luoda esimerkiksi näyttävällä rusetilla tai vaihtamalla perinteiset oxford-kengät värikkäisiin nahkajalkineisiin. Minimalistista chic-tyyliä suosiva mies luo puolestaan siistin siluetin esimerkiksi tummilla, nilkkamittaisilla chino-housuilla, pelkistetyillä chelsea-bootseilla ja väljästi istuvalla, pehmeällä kashmirneuleella. Modernista katupukeutumisesta inspiroituva pukeutuja koostaa asunsa esimerkiksi vahvailmeisistä designerfarkuista, nahkatennareista sekä t-paidasta, jota koristavat voimakkaat mustavalkoprintit tai trooppiset kasvikuviot. Kokonaisuus viimeistellään charmikkaalla nahkarotsilla ja kenties vielä jykevällä statement-lippiksellä.

Tutustu myös

Tyyli on jokaisen yksilöllinen tapa ilmaista itseään, olipa kyseessä sitten merkkivaatteisiin sonnustautuva tyylitaituri tai rennosti verkkahousuissa aikaa viettävä hetkessä eläjä. Vaatevalinnoillamme välitämme tietoisesti tai tiedostamatta tietynlaisia mielikuvia persoonastamme ja luonteestamme. Omaa ulkoista kuvaansa ei kuitenkaan kannata ottaa liian vakavasti, vaan tyylillä voi myös leikitellä. Yhtenä päivänä voi ottaa vakavamman ja asiallisemman roolin pukeutumalla pukuun ja kravattiin, toisena taas heittäytyä leikkimieliseksi ja pukea ylleen värikkäitä ja pirteitä vaatteita tai hauskoja asusteita. Mahdollisuudet ovat loputtomat, kun on kyse tyylistä ja pukeutumisesta. Vain kokeilemalla voi löytää oman juttunsa, ja se koskee myös tyyliä.

Merkkivaatteet - hintansa veroista laatua ja tyyliä

Merkkivaatteet ovat monen tyylitietoisen ja muodista kiinnostuneen suosiossa, eikä ihmekään. Kun ostaa vaatteensa tunnetulta merkiltä, voi olla lähes varma, että vaatekappale on laadukas ja kestävä. Kun on löytänyt oman lempimerkkinsä, on samalta brändiltä helppo ostaa uudelleenkin samantapaisia vaatteita ja luoda yhtenäistä vaatekaapin sisältöä - näin välttyy siltä katastrofilta, ettei edes täydestä kaapista löydä päällensä vaatteita, jotka sopisivat harmonisesti yhteen. Jotkut suosivat merkkivaatteita niiden luoman tietynlaisen statusvaikutelman vuoksi, toiset taas yksinkertaisesti vain pitävät jonkin merkin tyylistä. Olipa syy mikä tahansa, merkkivaatteet ovat taatusti käyttäjälleen hintansa arvoisia. Mikään brändi tuskin nousee suureen suosioon, jos sen tuotteet eivät ole kestäviä ja laadukkaita. Merkkivaatteita ostaessaan kuluttaja siis ostaakin taattua laatua.