Miesten designerlaukut

153 tuotetta

Miesten premium-laukut kuuluvat modernin herrainmuodin näyttävimpiin elementteihin. Kädessä, olalla tai selässä kulkeva merkkilaukku on paitsi käytännöllinen ja kestävä väline tärkeiden tavaroiden kuljettamiseen, myös omaa tyyliäsi luonteikkaalla tavalla tehostava katseenvangitsija. Johtavien designbrändien laukut tarjoavat niin perinteisiä salkkuja ja matkakasseja kuin kiinnostavaa nykymuotoilua edustavia innovaatioita vaativan miehen makuun. Etsi omaan tyylisi parhaiten istuva salkku, reppu, olkalaukku tai reissukassi miesten merkkilaukkujen valloittavasta valimoimasta!

Miesten premium-laukut yhdistävät ylivertaisen tyylikkyyden timantinkovaan laatuun

Merkkilaukkujen ainutlaatuisuus syntyy tyylikkään ulkomuodon lisäksi myös huippuunsa hiotuista ominaisuuksista: kestäväksi parkitut nahkapinnat, lujat ompeleet ja tukevat soljet varmistavat sen, että laukkusi kestää päivittäisessäkin käytössä pitkään. Parhaimmillaan laadukas salkku tai matkalaukku voi palvella jopa vuosikymmenten ajan, ja ajan kuluessa patinoituva pinta vain lisää laukun charmanttia henkeä. Nahkalaukkujen lisäksi voit valita myös tyylikkäällä kangaspinnalla tai teknisellä säänkestävällä materiaalilla pinnoitetun mallin. Millaista laukkua sinä etsit tänään? Jos haussa on asialliseen toimistotyyliin tai vintage-henkiseen herrasmieslookiin istuva salkku, merkkilaukuista löydät omasi joko ajattoman mustana tai ruskeana mallina tai näyttävällä värikuosilla koristeltuna. Modernit salkut on yleensä varustettu erillisellä tietokonetaskulla, jonka ansiosta myös läppärisi kulkee mukana hyvin suojattuna. Mikäli taas etsit kevyesti olalla kulkevaa yleislaukkua, jonka voi ottaa mukaan niin töihin kuin illanviettoon, tutustu miesten olkalaukkujen premium-malleihin. Huolettomassa olkalaukussa kuljetat kätevästi esimerkiksi läppärin, kirjan, juomapullon sekä takin viileän kelin varalta.

Merkkilaukut pitävät tyylisi kohdallaan myös menossa ja matkalla

Oletko luksuksen ja huippudesignin tuntua arvostava mies, joka on aina menossa ja liikkuu paljon pyöräillen, kävellen tai skeitaten? Tukevasti selässä kulkevaan reppuun pakkaat kätevästi kaikki päivän aikana tarvitsemasi tavarat, ja kätesi jäävät vapaaksi ohjaustankoa tai vaikka puhelinta varten. Istuisiko sinun tyyliisi parhaiten jämäkillä metallisoljilla varustettu klassinen nahkareppu, urbaania minimalismia edustava pelkistetty kangasreppu vai kenties voimakkailla tehoväreillä ja käytännöllisillä taskuilla viimeistelty vedenpitävä sporttireppu? Tyylistään tarkka treenaaja pakkaa urheiluvarusteensa puolestaan modernia urheiludesignia edustavaan, komealla logolla koristeltuun treenikassiin. Premium-laukut tarjoavat myös tilavampia malleja viikonloppureissuille tai pidemmille matkoille. Mukavalla kantokahvalla varustettu viikonloppukassi tai perinteinen putkilaukku saa merkkibrändien käsittelyssä uniikkia luonnetta, ja tilavien matkakassien ja vedettävien matkalaukkujen ansiosta voit pitää kiinni tyylistäsi myös pidemmillä matkoilla.

Tutustu myös

Trendikkäät miesten premium-laukut ovat verrattain tuore tuote, ainakin mitä valikoimaan tulee. Se, mikä ennen oli yksiväristä, tummaa ja jopa tylsää, on nyt muuttunut tyyliltään rohkeammaksi, monipuolisemmaksi ja värikkäämmäksi. Laukuissa satsataankin nyt laatuun ja persoonalliseen tyyliin. Miesten laukkuvalikoima on tullut huomattavasti monipuolisemmaksi myös käyttötarkoituksen suhteen. Nyt moderni mies voi pelkistetyn, kovan salkun tai ison repun sijaan sukeltaa minkä tahansa huippumerkin valikoimiin ja löytää takuuvarmasti tyylikkään ja käytännöllisen lisän arkiasuun. Tarjonta on monipuolistunut eniten kuitenkin huippudesigniin erikoistuneiden merkkien kohdalla. Tarpeelliset tavarat ja tärkeät paperit voi nyt kätevästi kuljettaa laadukkaissa, esimerkiksi nahasta valmistetuissa laukuissa, jotka yhdistyvät tyyliin kuin tyyliin saumattomasti. Miesten design-laukuissa korostuu ulkonäön ohella monipuolisuus: laukut on suunniteltu modernin miehen käyttöön ja näin ollen sisältävät juuri sopivasti lokeroita esimerkiksi kännyköille tai kannettaville tietokoneelle.

Laukuissa kannattaa aina satsata laatuun

Monissa malleissa työ on yhdistetty vapaa-aikaan. Sisäosiin on lisätty taskuja ja lokeroita esimerkiksi kuntosalivaatteille. Jotkut mallit sen sijaan soveltuvat parhaiten matkustavalle miehelle: tilaa on juuri sopivasti esimerkiksi pikaista, pari päivää kestävää työmatkaa varten. Malleja löytyy jokaiselle miehelle ja jokaiseen tilanteeseen. Design-laukkujen yhdistävä tekijä onkin niiden laatu. Kukin tuote valmistetaan vain tarkoin valituista raaka-aineista ja moni viimeistellään käsin. Näin laukun omistaja voi olla varma, että tuote kestää juuri niin kauan kuin pitääkin. Käy tutustumassa tämän hetken laukkutrendeihin Zalando-verkkokaupassa. Näet sivustolta helposti muun muassa juuri tällä hetkellä suosituimmat mallit ja merkit. Mikäli etsit jotain tiettyä, voit käyttää apunasi hakukonettamme. Se etsii nopeasti ja vaivattomasti juuri sinulle sopivat tuotteet esimerkiksi värin, materiaalin tai vaikkapa hinnan perusteella. Voit tietenkin selata myös yksittäisten merkkien tarjontaa. Laatuun voit luottaa aina – Zalandolta saat tyylikkäät laukut vaivatta ja nopeasti!