Premium

Miesten premium-kengät

Suodatin
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Hinta
 • Pintamateriaali
 • Käyttövinkki
 • Mallisto
 • Kengän kärki
 • Kiinnitys
 • Kengän leveys
 • Sisävuori
 • Uutuudet
 • Kestävä kehitys
 • Toimitus
1,737 tuotetta
Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren

Shoppaile nyt

Merkkikengät ovat loistava tapa viimeistellä asukokonaisuus tyylikkäästi ja laadukkaasti. Monet suosivat merkkituotteita niiden pitkän käyttöiän sekä huolellisen muotoilun ansioista, sillä ne palvelevat ahkerassakin käytössä vuosikausia, joskus jopa vuosikymmeniä, menettämättä kuitenkaan tyylikästä ulkoasuaan. Merkkikengät eivät ole tässä asiassa missään tapauksessa poikkeus, vaan nämä upeat jalkineet säilyttävät arvokkuutensa ahkerastakin käytöstä huolimatta. Kenkien valmistuksessa on hyödynnetty laadukkaita materiaaleja, huolellista suunnittelutyötä sekä viimeisintä teknologiaa niin, että jalkineet saavat särmikkään ja ryhdikkään ilmeen, oli kyseessä sitten tennarimalliset jalkineet tai nauhalliset puvunkengät. Kuuluisimpien kenkäbrändien valikoimat tarjoavat ylellisiä miesten jalkineita joka tilanteeseen ja tilaisuuteen. Merkkikengät ovat oikea valinta kaikille tyylitietoisille miehille, ikään katsomatta.

Merkkikengissä jalkasi lepää, tyylistä tinkimättä!

Jokainen mies ansaitsee laadukkaita vaatteita ja kenkiä sekä arkeen että juhlaan. Pukeutuminen helpottuu huomattavasti, kun voit luottaa siihen, että vaatekaapistasi löytyy aina yhtä tyylikkäitä vaatteita ja kenkiä, joiden raikas ilme säilyy lukuisista käytöistä huolimatta. Merkkikengät ovat investointi, jonka ensiluokkaiset materiaalit ja klassinen eleganssi pitävät sinut tyylikkäänä missä tahansa tilanteessa. Zalandon laajasta merkkikenkien valikoimasta löydät lukuisia erityylisiä jalkineita tunnetuimmilta muotimaailman merkeiltä, joiden tuotteet tulevat viimeisimmissä trendeissä ja raikkaissa värisävyissä. Valitse klassisen mustat nahkanilkkurit, jos etsit charmikkaita joka säähän sopivia kenkiä, jotka sointuvat hyvin minkä tahansa asuyhdistelmän kanssa. Tai pue jalkaasi ylelliset nahkatennarit, jos haluat rennot mutta siistit jalkineet, jotka toimivat sekä töissä että vapaa-ajalla. Näiden lisäksi saatavilla on paljon muita miehekkäitä malleja, joissa jalkasi lepää kovemmassakin käytössä, tyylistä tinkimättä!

Mikään ei nosta vaatetuksesi tasoa samaan tapaan kuin laatukengät! Miesten premium-kengät nousevat esiin sekä katukuvasta että juhlahumusta korkealaatuisilla materiaaleillaan, uniikeilla muodoillaan ja taidokkaasti viimeistellyillä designeillaan. Oikeisiin vaatekokonaisuuksiin yhdistettynä ne huokuvat silkkaa luksusta ja fiiniä makua. Olitpa siis etsimässä trendikkäitä tennareita persoonallisella twistillä tai karismaattista paria formaalin pukutyylisi kohentajaksi, merkkikengät tuovat pukeutumiseesi lähtemättömän vaikutuksen.

Investoi henkilökohtaiseen brändiisi miesten premium-kengillä

Arkinen pukeutumisesi kertoo paljon persoonallisuudestasi. Onhan se osa päivittäistä sanatonta viestintää. Nahkaisilla premium-tennareilla siirryt sporttisesta vapaa-ajan tyylistä formaalin ja kasuaalin pukeutumisen välimaastoon. Luksustason materiaalilla kuorrutetut, klassiset plimsoll-tennarit antavat rennon mutta huolitellun fiiliksen asuusi ja sopivat niin siistiin iltatyyliin kuin toimiston harmaisiinkin. Tämä muodikas kenkäpari liukuu siis tyylikkäästi arjesta juhlaan ja korvaa muutamankin eri kenkätyylin laajalla soveltuvuudellaan. Jos haluat olla todellinen stailauksen taitaja, jolle tyylien rajat ovat häilyvän sijaan kristallin kirkkaat, kenkärepertuaarisi kaipaa suorituskykyisten urheilukenkien lisäksi muutamat siistit kävelykengät ja juhlavat jalkineet. Toimiva setti riippuu tietysti imagostasi ja elämäntyylistäsi. Kaupunkicowboy kuluttaa allaan vain vahvaksi parkittuja nahkabootseja, kun taas sulavaliikkeinen gentlemanni sujauttaa jalkaansa mieluiten kevyesti hengittävät, nauhalliset nahkakengät.

Miesten premium-kengät pukeutumisesi perustana

Kun aloitat asusi rakentamisen aina kenkävalinnalla, kokonaisuuden luominen sujuu käden käänteessä. Huolettomat, premium-tason loaferit tuovat heti mieleen kepeän ja mukavan puolimuodollisen asun, joka jatkuu tyköistuvilla farkuilla tai chinoilla kohti raikkaasti kuvioitua kauluspaitaa - tai neuletta - ja pikkutakkia. Kun kyseessä on miesten premium-kengät, eivät rantasandaalitkaan ole täysin tavalliset. Suosikkibrändisi muotoilu näkyy niissäkin ja nostaa esiin asussasi toistuvia, brändille ominaisia elementtejä. Ainutlaatuisen muotoilun lisäksi miesten premium-kengät ovat laadultaan ylivertaisia. Nahkapinta hengittää ihanteellisesti ja muotoutuu luonnollisesti jalkasi linjoihin. Aito materiaali kiiltää maltillisesti elegantin tunnelman luomiseksi. Varsinkin puvunkengissä nämä ominaisuudet ovat huipussaan. Klassiset, mustat puvunkengät johtavat luotettavan tyylikkään, tumman puvun valintaan. Upeasti väreillään tai detaljeillaan erottuvat kengät saattavat taas saada seurakseen jännittävän erilaisen puvun.

Tutustu myös