Miesten designerasusteet

1,592 tuotetta

Premium-asusteet ovat helppo tapa antaa omalta tuntuva loppusilaus tyylillesi, olitpa sitten luotettuja merkkivaatteita valitseva tyylikeikari tai huolettoman rennolla fiiliksellä muotiin suhtautuva mies. Rakastamme miesten premium-asusteissa etenkin sitä, miten pienellä ja yksinkertaisella panostuksella voi luoda voimakkaan ja charmikkaan yleisvaikutelman. Täydennä elegantti kesäasu merkkiaurinkolaseilla ja huolettomalla kesähatulla ja anna laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettujen talviasusteiden lämmittää tyyliäsi pakkasella. Merkkiasusteistamme löydät myös päivittäiset luottovarusteet, kuten lompakot, kellot ja vyöt.

Miesten premium-asusteet viimeistelevät tyylisi luotetun luksuksen laadulla

Muotimaailman ykkösbrändien asusteissa mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Merkkiasusteiden maagisuus perustuu mahdollisimman täydelliseen olemukseen niin muotoilun, kestävyyden kuin käyttömukavuuden osalta. Premium-valikoiman asusteet ottavat vaikutteita muotimaailman trendeistä, mutta eivät seuraa niitä orjallisesti, sillä niiden ajaton ilme on tarkoitettu kestämään vuosien tai jopa vuosikymmenten käyttöä. Esimerkiksi laadukkaasta nahasta valmistettu vyö tai lompakko kestää päivittäisessäkin käytössä pitkään, ja tarkalla mekaanisella koneistolla varustettu kello pitää sinut ajan ja tyylin tasalla tästä hetkestä pitkälle tulevaisuuteen. Huippubrändien silkkisolmiot ja persoonalliset rusetit kuuluvat miesten juhlapukeutumisen näkyvimpiin asusteisiin, joiden avulla voit pitää tyylisi ajattoman klassisena tai lähteä irrottelemaan värien ja kuvioiden avulla. Hillitty toimistotyyli päivittyy ilmeikkääksi ilta-asuksi helpommillaan vain asusteita vaihtamalla: jätä pikkutakki ja kravatti naulaan ja kevennä suorien housujen, nahkakenkien ja kauluspaidan ilmettä solmimalla kaulaan boheemi huivi tai trendikäs rusetti. Halutessasi voit lisätä mukaan reippaan annoksen nostalgista twistiä vaihtamalla nahkavyön henkseleihin.

Merkkiasusteet tuovat timantinkovaa tyyliä joka sesonkiin

Päivittäisten luottovarusteiden lisäksi miesten premium-asusteet löytävät paikkansa vaatetuksesta eri sesonkien mukaan. Talvi on asusteiden kulta-aikaa, kun kaapeista kaivetaan esille lämmittävät hatut, pipot, kaulaliinat ja käsineet. Siistin villakangastakin, suorien housujen ja nauhallisten nahkabootsien ilmeen täydentävät esimerkiksi äärimmäisen pehmeä kashmirhuivi, hengittävä ja lämmittävä merinovillapipo sekä kosteudelta ja viimalta suojaavat nahkahansikkaat. Leudommilla keleillä voit painaa päähäsi vintage-henkisen pienilierisen hatun tai rennon flat cap -lätsän ja kietoa kaulalle lempimerkkisi logolla koristellun silkkihuivin. Kesäkauden tärkeimmät asusteet ovat puolestaan aurinkolasit sekä kirkkailta säteiltä suojaava päähine. Yhdistä klassiseen pellavaiseen shortsiasuun esimerkiksi vanhan ajan kesätunnelmaa henkivä olkihattu ja pyöreät aurinkolasit tai viimeistele katumuodista vaikutteita ottava farkkushortsien, kangasloafereiden ja printtipaidan yhdistelmä esimerkiksi jenkkihenkisellä snapback-lippiksellä sekä kasaritunnelmaa tulvivilla pilottiaurinkolaseilla.

Tutustu myös