Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Asusteet

Kuulokkeet

110 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2

Kuulokkeet ovat tänä päivänä tärkeä varuste jokaiselle. Yhä useampi viettää päivänsä liikkeessä esimerkiksi musiikkia kuunnellen tai elokuvia katsellen. Kuulokkeita valitessa tärkein ominaisuus on niiden laatu. Tekniset ominaisuudet vaikuttavat suoraan siihen, kuinka selvästi musiikin tai elokuvien ääniraidan kuulee. Ääni soljuu pehmeämmin ja selvemmin, korvaasi kuormittamatta. Kuulokkeet ovat näin ollen poikkeuksetta hyvä sijoitus. Valintaan vaikuttaa äänenlaadun ohella tietenkin käyttötarkoitus. Jos käyttöä on eniten kotioloissa, isommat, pannalla varustetut kuulokkeet saattavat sopia parhaiten. Jos sen sijaan kuulokkeita tarvitsee enemmän tien päällä, voisivat kyseeseen tulla kätevät nappikuulokkeet. Niiden tulisi tietenkin olla myös miellyttävät ja mukavat käytössä. Muotoilussa kannattaa huomioida esimerkiksi nappikuulokkeita valittaessa korvaan tulevan osan materiaali ja koko. Mikäli kuuloke putoaa, painaa tai puristaa, voi kyseessä olla väärä malli. Korvan ulkopuolisissa luurimalleissa tulisi huomio sen sijaan kiinnittää pantaan, jonka tulisi istua puristamatta pään ympärille.

Valitse kuulokkeet tyylin ja käytön mukaan

Sopivan tyylisten kuulokkeiden valinta sen sijaan on makuasia. Äänentoisto voi näyttävissä, suurissa malleissa olla paras, mutta ne eivät tyyliltään välttämättä sovi kaikille. Toisaalta, vaikka pienet nappikuulokkeet ovat huomaamattomat, niiden tekniset ominaisuudet saattavat käyttötarkoituksesta riippuen jäädä kakkoseksi. Tyylin suhteen kannattaakin miettiä sitä, onko tämä lisävaruste trendikäs kannanotto vai onko niiden paikka piilossa takin liepeessä? Tyyli-ideoita saat helposti Zalando-verkkokaupan valikoimaa selaamalla. Voit käydä tutkimassa eri malleja juuri silloin, kun sinulle sopii. Tarkista lisätiedoista esimerkiksi äänentoisto-ominaisuudet, mahdollisen kaapelin pituus sekä muita teknisiä ominaisuuksia. Näet samalla saatavilla olevat värit. Mikäli mielessäsi on tietty budjetti, voit hakea juuri sinun kukkarollesi sopivat tuotteet helposti. Korvakuulokkeiden ostossa kannattaa olla huolellinen ja tarkka. Zalandon kautta säästät aikaa, rahaa ja energiaa - meillä ostaminen on aina vaivatonta!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Miesten kuulokkeet - jälleen muodissa!

Laadukkaissa miesten kuulokkeissa yhdistyvät paras mahdollinen muotoilu, mukavuus ja äänen laatu. Tämä tekee niistä täydellisen kumppanin jokaiselle musiikin rakastajalle! Olitpa liikkeellä tai halusit kuunnella musiikkia rauhassa, miesten kuulokkeet ovat ideaalit juuri näihin tarkoituksiin. Nyt voit sekä kuunnella musiikkia mutta myös pysyä ajan hermolla trendikkäiden kuulokkeiden kanssa! Tänä päivänä miesten kuulokkeita saa erittäin laajassa värivalikoimassa ja erilaisissa muodikkaissa malleissa, kuitenkaan mukavasta muotoilusta tinkimättä. Suuret, pehmustetut kuulokkeet ovat pehmeät korvilla ja antavat ihon hengittää. Miesten kuulokkeet ovat ihanteellisia myös aktiivisille miehille, sillä ne sopivat mainiosti niin juoksuun kuin kuntosalillekin tippumatta päästä kesken kaiken. Anna musiikin motivoida sinua eteenpäin urheilussa ja tilaa heti miesten kuulokkeet!

Zalandon verkkokaupan miesten kuulokevalikoimasta löydät niin suljetut- kuin nappikuulokketkin monissa eri malleissa ja näyttävissä väreissä, ja vain huippumerkeiltä, kuten beats by dre:ltä. Erittäin ergonominen muotoilu ja pitkät johdot tuovat lisämukavuutta musiikin kuunteluun! Tilaa siis heti omat miesten kuulokkeesi Zalandosta! Zalando tarjoaa sinulle maksuttoman toimituksen. Mikäli et jostain syystä ole täysin tyytyväinen tuotteisiin, on sinulla 30 päivää aikaa tehdä ostopäätös ja tuona aikana palauttaa tuotteet.