Asusteet

Miesten kellot

Persoonallinen asuste herättää asun detaljit eloon. Miesten kellot ovatkin arjen täsmällisimpiä tyylitärppejä. Sujauta toimistolle tyylitelty analoginen kello ja valitse sporttiasuun toiminnallinen kronografikello.
Hinta
11
11
785
785
Teknologia

730 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/9
MK1 - Rannekello - blue Rannekello ajanottotoiminnolla - silver-coloured AMBASSADOR ROUND - Rannekello - schwarz/silber Rannekello ajanottotoiminnolla - schwarz Rannekello ajanottotoiminnolla - gold-coloured MOTION - Rannekello - schwarz PROFESSIONAL - Rannekello ajanottotoiminnolla - silver-coloured LEICESTER - Rannekello - darkblue SOPHISTICATED SPORT - Rannekello - braun Rannekello - black Rannekello - grey Rannekello - black PILOT - Rannekello - blau Rannekello - pergamentfarben WINSTON - Rannekello - multicolor PEANUTS WEEKENDER CHARLIE BROWN - Rannekello - red Rannekello - black RASP - Rannekello - gold-coloured Rannekello - tan EASY READER 40TH ANNIVERSARY SPECIAL EDITION - Rannekello - brown ALLIED - Rannekello - cognac JUSTICE LEAGUE ADDER - Rannekello - black Rannekello - schwarz EASY READER 40TH ANNIVERSARY SPECIAL EDITION - Rannekello - cognac THE WEEKENDER - Rannekello - cognac ALLIED CHRONOGRAPH - Rannekello ajanottotoiminnolla - grey Rannekello - schwarz MEGA CHIEF DZ4308 - Rannekello ajanottotoiminnolla - silberfarben Rannekello - black/gold Rannekello - schwarz MASTER CHIEF - Rannekello ajanottotoiminnolla - black Rannekello - black TOWNSMAN - Rannekello - schwarz ip Rannekello - black/silver-coloured/white MK1 - Rannekello - black NATE - Rannekello ajanottotoiminnolla - schwarz LEXINGTON - Rannekello ajanottotoiminnolla - gold NANDO - Rannekello - gun metal NANDO - Rannekello - noir EASY READER 40TH ANNIVERSARY SPECIAL EDITION - Rannekello - black Rannekello - weiß Rannekello - gunmetal ALLIED - Rannekello - black MASTER CHIEF - Rannekello ajanottotoiminnolla - black NANDO - Rannekello - gold-coloured RUNWAY - Rannekello ajanottotoiminnolla - schwarz Rannekello - black Rannekello ajanottotoiminnolla - schwarz NANDO - Rannekello - navy MACHINE - Rannekello - black HAGEN CONNECTED - Rannekello - braun Rannekello - brown HAGEN CONNECTED - Rannekello - braun RUNWAY - Rannekello - hellbraun Rannekello - silver-coloured THE WALTHER - Rannekello - retrograde black NEUTRA - Rannekello ajanottotoiminnolla - braun DZ1436 - Rannekello - weiß Rannekello - schwarz Rannekello - dark brown

Asusteita miehille

Tyylikatsaus miesten kelloihin

Rannekellot ovat klassinen miesten asuste, joka on tullut ryminällä takaisin muotiin. Kellot eivät enää ole vain ajankatsomiseen käytettyjä välineitä, sillä melkeinpä jokaisen taskusta pilkottaa älypuhelin tätäkin tarkoitusta varten. Sen sijaan kelloista on tullut tyylikäs asuste tai statussymboli, jonka avulla voit erottautua valtavirrasta omana yksilöllisenä – ja ennen kaikkea muodikkaana – itsenäsi.

Tyylikkäät asusteet kuuluvat osaksi nykymiehen pukeutumista. Trendikkäät ja laadukkaat rannekellot toimivat statussymbolina ja erottautumiskeinona, jonka avulla voit viestiä ympäristölle itsestäsi ja omasta tyylistäsi. Kellovalikoimasta löytyy niin juhla- kuin bisnespukeutumiseen sopivia tyylikkään klassisia tai moderneja arvokelloja, joiden avulla viestit omasta arvostasi sekä ajankäyttösi hallinnasta ja tehokkuudesta. Sporttiset vapaa-ajankellot kaikilla teknisillä herkuilla askelmittarista ja ajanotosta kompassiin pysyvät aktiivisenkin miehen vauhdissa. Uniikit vintage-kellot käyvät tosi hipsterinkin ranteeseen ja kertovat, että sinä olet aina askeleen edellä muita.

@zalando Trendikkäät kellot miehille Zalandolla

Jokamiehen asuste vai tyylikäs erottautumiskeino?

Tyylikäs kello tekee tyylikkään miehen

Tyylikkäät kellot viimeistelevät asukokonaisuutesi pukeutumistyylistäsi ja arvomaailmastasi riippumatta. Asusteina kellot ovat piste i:n päällä, sillä ne luovat kuvan huolitellusta nykymiehestä, joka haluaa tuoda omaa personaansa esille myös pukeutumisessa.

Koska kello on osa asukokonaisuutta, se kannattaakin valita muun pukeutumisen mukaan. Oikein valittu kello kertoo myös käyttäjänsä sosiaalisesta pelisilmästä. Esimerkiksi urheilullista kelloa ei välttämättä ole soveliasta yhdistää puvun kanssa, joten se on syytä jättää niin bisnes- kuin juhlapukeutumisesta kokonaan pois. Nahkarannekkeinen kello sopii hyvin esimerkiksi nahkavöiden ja -kenkien kanssa, kunhan ne ovat samaa värimaailmaa. Jos et halua ostaa useampaa kelloa eri käyttötarkoituksia varten, klassiset ja monikäyttöiset yleiskellot kulkeutuvat ranteessasi mainiosti niin vapaa-ajalle kuin toimistoonkin. Kellolla voit kruunata asukokonaisuutesi ja tulla huomatuksi. Sinun tyylisi – sinun kellosi.

@zalando Rannekellot miehille Zalandolla

Miesten kellot ovat yksi arvostetuimmista ja monipuolisimmista asusteista. Hieno kello toimii statussymbolina, mutta sillä voi viestittää myös muita arvoja. Kellosi voi kertoa harrastuksistasi, tyylistäsi ja persoonastasi enemmän kuin uskotkaan. Harva asuste tuntuu yhtä henkilökohtaiselta kuin omistajaansa kaikkialle seuraava rannekello. Monesti kelloon liittyy myös erityisiä muistoja, varsinkin jos se on saatu lahjaksi tärkeältä ihmiseltä.

Miesten kellot – kartuta kellokokoelmaasi

Todelliset tyylitaiturit selviävät harvoin vain yhdellä kellolla. Jotkut hurahtavat kelloihin aivan täysillä ja ryhtyvät keräilemään niitä. Vaikka kellokokoelmasi kattaisi vain muutamia ajannäyttäjiä, siinä olisi hyvä olla edustajia kustakin kolmesta perustyylistä. Klassinen rannekello on joko hillityllä nahkarannekkeella tai metallirannekkeella varustettu viisarikello ja muotoilultaan melko yksinkertainen. Se on hyvä yleiskello mutta sopii erityisesti käytettäväksi pukujen ja muiden skarppien asujen kanssa. Klassisissakin miesten kelloissa voi olla takymetreja ja muita mittareita, mutta kellon perusolemus on silti konstailematon. Vielä pelkistetympää linjaa edustavat minimalististiseen tyyliin sopivat kellot. Ne sopivat hyvin osaksi nuorekasta ja graafista tyyliä. Jos arvostat minimalismia muussakin pukeutumisessa, kokonaan yksiväriset ja numerottomat miesten kellot ovat sinun juttusi. Sporttiset kellot sisältävät usein lisätoimintoja, kuten ajastimen ja sykemittarin. Ne ovatkin oiva tuki urheiluharrastukseen.

Miesten kellot voivat olla myös sijoitus

Tyylikkäät ja taitavasti valmistetut merkkikellot eivät koskaan mene pois muodista. Niinpä niistä on tullut myös haluttu sijoituskohde, jonka arvo säilyy vuosien saatossa. Panostamalla laatukelloon ja muistamalla säännölliset huollot kello on helposti pitkäikäisin asusteesi. Miesten kellot ovat yhdistelmä huipputeknologiaa, säntillistä valmistusta ja huikaisevaa designia. Jos tunnet erityistä kiinnostusta kellojen mekaaniseen puoleen tai rakastat steampunk-estetiikkaa, mikä olisikaan upeampi hankinta kuin näyttävä luurankokello? Kello voi toki hämmästyttää muullakin tavalla. Jos haluat erottua massasta, muhkea statement-kello auttaa siinä. Kuka sitä paitsi kieltää laittamasta kelloja ranteisiin enemmän kuin yhden kerrallaan? Tee niin kuin rohkeasta tyylistään tunnetut räppärit ja lataa kullanhohtoisia asusteita röykkiöittäin ranteisiisi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua