Kengät

Miesten kävelykengät

Hinta
13
13
760
760

415 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/5
MARKUS BRUSHED EMBOSS LEA - Mokkasiinit - white Puvunkengät - catalux Puvunkengät - brown Puvunkengät - tan Loaferit/pistokkaat - brown SWERVE - Puvunkengät - black Mokkasiinit - green SHELFER - Loaferit/pistokkaat - cognac SHHROYCE LOAFER - Loaferit/pistokkaat - cognac SLIP ON - Loaferit/pistokkaat - bianco Puvunkengät - cognac ANDOVER - Loaferit/pistokkaat - sand AEILMAR - Loaferit/pistokkaat - dark brown Puvunkengät - tan Loaferit/pistokkaat - black Puvunkengät - tan PLINTOR - Loaferit/pistokkaat - plum Puvunkengät - nero Puvunkengät - cognac CLASSIC - Puvunkengät - black SWERVE - Puvunkengät - tan EVENING SLON - Puvunkengät - black Mokkasiinit - brown Loaferit/pistokkaat - black Puvunkengät - tan Puvunkengät - black TESSUTO - Loaferit/pistokkaat - bianco/nero Loaferit/pistokkaat - nero DRIVER - Mokkasiinit - black Loaferit/pistokkaat - black DRESSAPP_MONK - Puvunkengät - medium brown SLIT - Espadrillot - darkgreen Loaferit/pistokkaat - black Loaferit/pistokkaat - dark blue ARMAND - Loaferit/pistokkaat - black SCARPA SPORT - Loaferit/pistokkaat - red/turquoise/black Loaferit/pistokkaat - black MARS SLIPON - Loaferit/pistokkaat - red Puvunkengät - nero WENTWORTH MELTON - Mokkasiinit - grey Puvunkengät - black SUPERSTAR SLIPON - Loaferit/pistokkaat - core black MCCRERY - Loaferit/pistokkaat - pewter Loaferit/pistokkaat - olive MONK - Loaferit/pistokkaat - dark brown ON - Espadrillot - navy Puvunkengät - dark blue Loaferit/pistokkaat - taupe SLOOP - Loaferit/pistokkaat - brown Puvunkengät - nero Loaferit/pistokkaat - nero PREMIUM - Espadrillot - black EQUALIZER MIND GAME - Loaferit/pistokkaat - charcoal POSTCARD MOSCOW - Loaferit/pistokkaat - grey Loaferit/pistokkaat - brown ANDREW - Puvunkengät - black Loaferit/pistokkaat - black Loaferit/pistokkaat - black Loaferit/pistokkaat - black Mokkasiinit - alouette

Loaferit, pistokkaat, espadrillot, mokkasiinit... Nauhattomilla, mutkattomasti jalkaan sujautettavilla kävelykengillä on monia nimiä. Nimien lisäksi käyttötapoja ja malleja on lukuisia! Kävelykengät käyvät niin puvun kuin repaleisten farkkushortsien kanssa, kunhan vain kenkämalli ja asun tyyli osuvat yhteen. Niillä voi korvata niin tennarit kuin puvunkengät. Yksinkertaisuutta ja minimalismia arvostavat pukeutujat valitsevat tietenkin eleettömän mallin - edes nauhat eivät häiritse pelkistettyjä linjoja! Yksityiskohdista pitävät puolestaan päätynevät malliin, jota koristavat nauhat, solki, tai nahkahapsutus. Väreistä ja erilaisista pintamateriaaleista nauttiville löytyy myös taatusti katseet kääntävä vaihtoehto. Ei ole myöskään hassumpi idea hankkia eri tyylejä edustavia jalkineita. Niin jokaiselle päivälle löytyy varmasti mielialaan, säähän ja asukokonaisuuden tyyliin sopivat kävelykengät! Kävelykenkiä löytyy myös niin nuorten kuin vanhempien tyylikkyttä arvostavien herrojen makuun. Tutustu siis kävelykenkien maailmaan ja yhdistele rohkeasti!

Kävelykenkien tyylikirjo on mittava!

Eksoottiset espadrillos-kävelykengät ovat tällä hetkellä kuumaakin kuumempi kenkävalinta. Tasapohjaiset kangastossut päästävät iloittelemaan väreillä ja villeillä printeillä. Sen erinomaisempia kesäkenkiä on vaikea löytää! Loaferit puolestaan sopivat viileämmillekin säille. Niihin kuuluu nahkaisia klassikoita soljen kera, virtaviivaisia mokkakenkiä, sekä Euroopan muotipääkaupungeista tuttuja elegantteja jalkineita. Pitkille kävelyretkille kaupungeissa ja lomakohteissa sopivat puolestaan mukavat ja tukevat, mutta silti siistit kävelykengät. Mokkanahkaiset ja eleettömät, hillityn väriset mokkasiinit puolestaan sopivat kauluspaidan ja suorien housujen tai chino-housujen kanssa, värikkäämmät mallit puolestaan luovat iloisen säväyksen asuun kuin asuun. Ne kuuluvat urbaanin miehen siistiin, mutta rentoutta ja hyvää mieltä huokuvaan olemukseen!

Ilme muuttuu yhdistelemällä - kävelykengät ovat monen asun perusta

Raikkaan väriset, puntista kääräistyt farkut tai chino-housut ja rento kauluspaita suorastaan huutavat seuralaisiksiin kävelykenkiä. Asukokonaisuuden lme muuttuu sen mukaan, sujautatko jalkasi aurinkoisiin espadrilloihin vai sulavalinjaisiin mokkaloafereihin. Pinnalle pulpahtaneet isoisien pettämättömästä tyylitajusta muistuttavat yksinkertaiset, matalapohjaiset kangasavokkaat ylälaidan joustoineen puolestaan sopivat loistavasti siistien shortsien kanssa. Kesäisen, menneiden vuosikymmenten tunnelmaa kunnioittavan tyylin kruunaa olkihattu - tai baskeri. Puvun tai suorien housujen kanssa sopivat tietenkin nahkaiset, tummat ja vaikkapa soljella koristellut kävelykengät. Mikseipä niitä voisi pitää siistien farkkujenkin kanssa? Kävelykengät kuuluvat ehdottomasti jokaisen miehen kenkävalikoimaan - ympäri vuoden!

Tutustu myös

Miesten kävelykengät - äärimmäistä vaivattomuutta!

Miesten kävelykengät ovat siitä helpot, että saat ne jalkaasi helposti ja kätevästi, mukavuudesta ja tyylikkyydestä tinkimättä. Ilman nauhoja ja vaikeita remmejä miesten kävelykengät ovat täydelliset kengät rentoon vapaa-ajan viettoon. Kevyet ja taipuisat kävelykengät ovat loistava valinta, olit sitten menossa rannalle viettämään päivää auringossa tai kävelylle lähipuistoon. Miesten kävelykengät ovat erinomainen rento ja muodikas silaus asukokonaisuuteesi. Tietenkin sopivampi vaihtoehto virallisempiin tilaisuuksiin ovat esimerkiksi mustat puvun kengät kuin kävelykengät, mutta kun haluat tuntea olosi rennommaksi ja kuitenkin trendikkääksi, ovat miesten kävelykengät täydellinen valinta.

Suuren valikoiman miesten kävelykenkiä löydät nyt Zalandon verkkokaupasta! Meiltä löydät takuulla mieluisan parisi, jonka helposti ja trendikkäästi yhdistät esimerkiksi miesten huolettomiin Chinos -housuihin tai rentoihin shortseihin. Kuten aina, Zalandosta tilaat suosikkituotteesi helposti nopealla ja maksuttomalla toimituksella. Sinulla on myös 30 päivän ilmainen palautusoikeus.