Suodatin

Miesten avonaiset kengät

838 tuotetta

Kun ollaan vapaalla, se näkyy asussakin. Miesten avonaiset kengät ovat taattu kesän tai loman alkamisen merkki! Niitä yhdistellään rohkeasti monenlaisiin asuihin, eikä suinkaan käytetä vain uimarannalla, mökillä tai leirintäalueilla. Erilaiset sandaalit ja pistokkaat sopivat monenlaisiin kesäisiin asuihin ja aktiviteetteihin, oli kyseessä sitten rantaelämä, vaellus tai kävelyretket kesäisessä kaupungissa. Miesten kesäjalkineiden maailma on laajentunut hurjasti ajoista, jolloin ainoat vaihtoehdot olivat puukengät tai nahkaiset sandaalit. Nykyään käytetään kevyitä rantasandaaleja, sporttisia vaellussandaaleja ja sulavasti muotoiltuja kaupunkisandaaleja. Niiden mukavuudesta nauttivat niin nuoret kuin aikuisetkin. Ja vanhat klassikotkin, niin sanottuja terveyssandaaleja myöten, ovat palanneet muodin huipulle! Avonaiset kengät kuuluvat lämpimään säähän ja helppoon kesäpukeutumiseen. Valitse siis mieleisesi ja heittäydy aurinkoisiin tunnelmiin!

Viimeisurbaani kesäasu muodikkain sandaalein

Sandaalit sopivat loistavasti niin kesäisten pellavahousujen kuin shortsienkin seuraksi. Jos päivän kohde ei ole uimaranta, nahkasandaalit ovat siisti, viileä ja tyylikäs valinta. Farkkushortsien kanssa sopivat rennot soljelliset nahkasandaalit. Perinteisiä sandaaleja on nähty viime aikoina huippumuodikkaiden nuorten miesten jaloissa, joten nauti sinäkin mukavasta muoti-ilmiöstä! Sandaalien ja kenkien välimuoto on taas nahkaiset, kärjestä suljetut jalkaan sujautettavat avonaiset kengät. Niitäkään ei kannata varata vain puutarhatöihin, vaan ne sopivat erinomaisesti myös rentoon kaupunkiasuun siistien shortsien ja t-paidan seuraksi! Astetta hienostuneemmat sandaalit ovat puolestaan soljettomia ja kapearemmisempiä. Ne sopivat kapeiden farkkujen ja kesäisesti käärittyjen punttien seuraksi suorastaan täydellisesti! Kokeile niitä myös siistien shortsien tai chinojen seurana. Kauluspaitakaan ei nykyisin avonaisia kenkiä vierasta. Juuri yhdistely muuttaa sandaalien ja avonaisten kenkien ilmettä – kokeile siis rohkeasti erilaisia jalat auringolle paljastavia yhdistelmiä!

Ei huolta hiekasta tai vedestä

Sporttiseen surffityyliin sopivat tietysti parhaiten yksinkertaiset varvassandaalit. Niiden valikoima on mittava: on muotoiltuja ja pehmeäremmisiä malleja sekä yksinkertaisia klassisia varvassandaaleja. Iloisenväriset varvassandaalit tuovat mieleen kesän, kimaltelevan veden ja huolettoman tunnelman! Ne sopivat myös hyvin rentoon tyyliin rantaterassille kapeiden farkkujen tai shortsien ja kesäisen, värikkään t-paidan seuraksi. Kesäisille kävelyretkille sopivat myös jalkaa tukevat ja hellivät vaellussandaalit. Yhdistä ne vaikkapa reisitaskushortseihiin ja yksiväriseen t-paitaan, ja voit nauttia kesäisistä maisemista tyylikkäänä, mukavuudesta tinkimättä!

Yhdistele ja sekoita

Miesten avonaiset kengät tulevat tarpeeseen keskikesän lämpiminä hellepäivinä sekä kuumilla etelän lomamatkoilla. Lämpimässä säässä on hyvä huolehtia riittävän kevyestä vaatetuksesta, jotta keho pääsee hengittämään ja saa happea. Myös jalat tarvitsevat hengittävät jalkineet, jotta varpaat eivät tukahdu kuumissa kengissä ja näin ollen synnytä ikäviä hajuja jalkineen sisällä. Riittävä ilmanvaihto jalkineissa on välttämätöntä ja pitää olosi raikkaana paahtavammassakin kuumuudessa. Avonaiset kengät on suunniteltu huomioiden jalan tarpeet kuumassa kesäsäässä. Tämän päivän miesten muoti tarjoaa lukuisia erimallisia avonaisia jalkineita varvassandaaleista puukenkiin. Valitse perinteiset tohvelimalliset rantasandaalit, jos etsit monikäyttöisiä perussandaaleja arkeen ja vapaa-aikaan. Nämä sandaalit on helppo sujauttaa jalkaan ja yhdistellä kesäisiin asukokonaisuuksiin. Tai valitse käytännölliset pistokkaat, jotka on muotoiltu jalan tarpeet huomioiden ja joilla kävelet pitempiäkin matkoja mukavasti. Pistokkaita on saatavana lukuisissa eri väreissä, joiden tyylikkyys ja miehekkyys eivät jää ohikulkijoilta huomaamatta! Viimeistele kesäinen tyylisi avonaisilla kengillä ja jalkasi kiittävät!

Miesten avonaiset kengät löytyvät Zalandolta!

Zalando tarjoaa nyt laadukkaat avonaiset miesten kengät tunnetuimmilta kenkämerkeiltä! Kattavasta valikoimastamme löydät komeat sandaalit, varvassandaalit, pistokkaat ja puukengät perinteisen pelkistetyissä väreissä ja maanläheisissä sävyissä. Kokoelmamme tarjoaa myös lukuisia erimallisia uimasandaaleja, jotka jalassa voit hyvillä mielin kulkea kuumilla hiekkarannoilla sekä kosteissa sisätiloissa kuten uimahalleissa. Jos etsit mahdollisimman rentoja ja vaivattomia kesäkenkiä, valitse kevyet varvassandaalit. Pelkistetty kiinnitysmekanismi antaa jalalle maksimaalisen tilan liikkua ja hengittää. Tämän rennompia jalkineita saat etsiä! Jos taas kaipaat hieman enemmän suojaa ja jalalle muotoiltua pehmoista pohjaa, sujauta jalkaasi jo hittituotteeksi muodostuneet matalakantaiset pistokkaat. Jalkapöydän peittävään osaan on muotoiltu lukuisia hengitysaukkoja, jotta jalat saavat suljetusta etuosasta huolimatta ilmaa jalkineen sisällä. Nämä ja monet muut tyylikkäät avonaiset kenkämallit löydät nyt Zalandon kattavasta valikoimasta!