Suodatin

Miesten urheiluasusteet

713 tuotetta

Urheiluasusteet ovat monessa lajissa täysin välttämättömiä varusteita – vai voitko kuvitella hiihtoa ilman pipoa, jalkapalloa ilman polvisukkia tai kilpapyöräilyä ilman ajokäsineitä? Asusteet tuovat urheiluun myös lisää mukavuutta, tehoa ja tyyliä. Ja vaikket olisikaan suuntaamassa urheilutreeneihin, tuovat monet urheiluasusteet myös trendikästä sporttisuutta jokapäiväiseen arkeen.

Miesten urheiluasusteet boostaavat treenisi täyteen tehoon

Urheiluasusteista näyttävimpiä ja monipuolisimpia ovat erilaiset päähineet, joita tarvitaan niin kesähelteillä kuin talvipakkasillakin. Kunnon pipo on jokaisen ulkoilijan perusvaruste aina syksystä kevääseen, ja pitkän pipokauden aikana on tarvetta niin ohuille tuulen- ja vedenpitäville pipoille, lämpimille laskettelupipoille kuin värikkäille villamyssyillekin. Näyttävä baseball-lippis kruunaa puolestaan niin sporttisen arkityylin kuin letkeästi groovaavan katutyylinkin.

Uheilukäsineet ja -huivit ovat välttämättömiä asusteita monessa ulkoilmalajissa, joissa varusteilta vaaditaan suojaa kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Teknisistä materiaaleista valmistetut urheiluasusteet siirtävät hien pois iholta pitäen olon mahdollisimman miellyttävänä, kuivana ja lämpimänä kovankin treenin aikana. Urheiluhansikkaat tarjoavat kämmenille lämmön lisäksi myös napakkaa pitoa, joka on tarpeen monessa lajissa. Valitse huiviksi sääolosuhteista ja lajista riippuen esimerkiksi niskaa ja kaulaa tehokkaasti suojaava tuubihuivi, miellyttävän pehmeä fleecehuivi tai paksu ja lämmin villahuivi hyytävän koleisiin talviolosuhteisiin.

Suositut irtohihat ja säärystimet tuovat lämpöä ja suojaa pohjolan vaihteleviin sääolosuhteisiin, ja ne on helppo pukea ja riisua urheilusuorituksen lomassakin. Pieneen tilaan mahtuvien irtohihojen ansiosta et välttämättä tarvitse takkia tai pitkähihaista paitaa mukaan juoksu- tai pyörälenkille viileän sään varalta. Näppärät hikinauhat tulevat tarpeeseen lenkkeilyn lisäksi esimerkiksi salitreenin tai crossfit-tunnin aikana. Salikassiin kannattaa pakata mukaan myös pieneen tilaan menevä ja nopeasti kuivuva urheilupyyhe.

Yhdistät helposti