Alusasut

Miesten kylpytakit

Hinta
19
19
190
190
Käyttövinkki
Uutuudet

125 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
HOODED ROBE - Kylpytakki - dark blue Kylpytakki - blue Kylpytakki - black Kylpytakki - grey/black WELLNESS - Kylpytakki - grau Kylpytakki - white Kylpytakki - navy Kylpytakki - white Kylpytakki - dunkelblau BASIC KIMONO - Kylpytakki - coralle Kylpytakki - charcoal TEXAS - Kylpytakki - meadowgreen Kylpytakki - polo black Kylpytakki - taupe BASIC VELOURS - Kylpytakki - dark grey TEXAS - Kylpytakki - lagoon ROM - Kylpytakki - weiss WELLNESS - Kylpytakki - weiß Kylpytakki - green DALLAS - Kylpytakki - flanell Kylpytakki - navy/white TEXAS - Kylpytakki - weiß TEXAS - Kylpytakki - blau BASIC VELOURS - Kylpytakki - fuchsia TEXAS - Kylpytakki - cranberry TEXAS - Kylpytakki - pacific HOODED - Kylpytakki - huntsman TEXAS - Kylpytakki - winternight ROM - Kylpytakki - turquoise ROM - Kylpytakki - pepplestone BASIC VELOURS - Kylpytakki - weiß FEELING - Kylpytakki - lagoon TEXAS - Kylpytakki - purpur TEXAS - Kylpytakki - schwarz SHAWL COLLAR GOWN - Kylpytakki - dark blue DALLAS - Kylpytakki - white ROM - Kylpytakki - cranberry HOODED - Kylpytakki - blue shadow COSY ROBE - Kylpytakki - charcoal ROM - Kylpytakki - rot POPPY - Kylpytakki - winternight BELUGA - Kylpytakki - black DALLAS - Kylpytakki - turquoise FEELING - Kylpytakki - flanell TEXAS - Kylpytakki - yellow DALLAS - Kylpytakki - rubin NIGHT & DAY - Kylpytakki - black iris POPPY - Kylpytakki - cranberry FEELING - Kylpytakki - deep blue DALLAS - Kylpytakki - winternight POPPY - Kylpytakki - timber POPPY - Kylpytakki - purpur WAFFLE KIMONO - Kylpytakki - dark blue FEELING - Kylpytakki - dark blue POPPY - Kylpytakki - anthrazit CONTEMPORARY ROBE - Kylpytakki - medium grey Kylpytakki - black heather ROM - Kylpytakki - lagoon HOODED - Kylpytakki - aubergine POPPY - Kylpytakki - flanell

Miesten elämä on toisinaan hektistä ja stressiltä on vaikea välttyä. Siksi on tärkeää välillä pysähtyä ja ujuttaa arkirutiinien sekaan rentouttavia hetkiä itselleen. Onko mitään parempaa kuin kietoutuminen pehmeään kylpytakkiin suihkun, uimisen tai saunan jälkeen? Miesten kylpytakit ovat muistutus niistä arjen ja viikonlopun ihanista hetkistä, jolloin voi vaihtaa täysin vapaalle. Bonuksena miesten kylpytakit ovat lähes viettelevän tyylikkäitä ja takaavat, että näytät aina edustavalta, olitpa sitten juuri noussut sängystä tai havahtunut yllättävään ovikellon soittoon.

Myös kotiasut voivat olla tyylikkäitä. Vaikka kotioloissa ei tarvitsekaan tyylisäännöistä välittää, toisinaan on ihanaa vetäistä ylleen jotain muutakin kuin ne samat vanhat verkkarit ja nukkainen T-paita. Tyylikkäät mutta mukavat miesten kylpytakit tuovat olemukseesi heti ripauksen luksusta ja huoliteltua rentoutta. Kylpytakki kuuluu ehkä niihin vaatteisiin, joita ilmankin voi elää, mutta kun on kerran vetäissyt unelmanpehmeän ja ylellisen kylpytakin ylleen, ei enää edes muista, millaista kotona hengailu oli ennen sitä.

Miesten kylpytakit: miehelle, joka nauttii tyylikkäästä löhöilystä!

Kylpytakki on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen ostos. Sen pelkistetty froteekangas poistaa iholta liian kosteuden suihkun jälkeen, se on helppo puhdistaa ja kestää käyttöä hyvin. Kylpytakki on myös ehkä helpoin ja nopein päälle puettava vaate: napituksia ei ole, se tarvitsee vain sujauttaa päälle ja kietaista vyöllä kiinni. Kylpytakki on myös erinomainen lahjaidea miehelle.

Klassinen miesten kylpytakki on puoleen väliin säärtä ulottuva, väriltään tummasävyinen tai valkoinen. Sporttista miestä pukevat hyvin myös hupulliset kylpytakit. Valikoimasta löytyy rohkeitakin värivalintoja tyylistään tietoiselle miehelle, kuten burgundinpunaista, kirkkaansinistä tai fuksiaa. Sinä päätät, mikä sävy miellyttää juuri sinua. Päädyitpä mihin tahansa, voit olla varma, että tämä vaatekappale saa sinut tuntemaan olosi lähes kuninkaalliseksi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua