Suodatin1

Vans
Miesten mallisto

801 tuotetta

Autenttisuus ja betonin katkuinen rouheus – kuvailisitko tyyliäsi näillä sanoilla. Miesten Vans vaatteet kengät ja asusteet edustavat tällaista yksilöllisen autenttista urbaania muotia, joka on syntynyt skeittikulttuurin ympärille. Skeittipiireistä Vans on levinnyt kulovalkean tavoin nuorisomuotiin ja muotitietoisten aikuisten rentoon tyyliin. Erityisesti Vansin skeittikengät ovat suosittuja miesten modernissa kaupunkityylissä. Vieläkö omasta tyylistäsi uupuu viileä Vans-leima?

Miesten Vans vaatteet kengät ja asusteet sykkivät urbaania elämää

Viihdytkö skeittirampeilla ihan vaan miesten kesken tai kaupungin sykkeessä täydellistä spottia paikantaen. Ehkä elämäntyylisi on moderni ja menevä, ja vaadit kengiltäsi huippulaatua ja mukavuutta ilman dekkiäkin – kenkien tulee pysyä mukana, kun kiiruhdat milleniaalikollegoidesi kanssa työpaikan kokoukseen katutyyliä henkivässä nimikkotyylissäsi, jonka rakennat Vansin trendikkäistä vaatteista. Miesten Vans vaatteet kengät ja asusteet henkivät todellista katumuodin rouheutta, joka tuo kenen tahansa modernin miehen tyyliin edustavaa asennetta. Urbaanin miehen trendikäs tyyli syntyy esimerkiksi merkin rennoista suorista farkuista, joiden puntit on rullattu huolettomasti ylös. Farkkujen kanssa sopii täydellisesti merkin huppari tai t-paita, jota koristaa Vansin tyylikäs logo. Ruutupaidat ja muut kauluspaidat ovat tärkeä osa skeittityyliä. Rennon grunge-inspiroidun tyylin lisäksi ne istuvat näyttävästi toimistolle, illanviettoon tai muuten siistiin vapaa-ajan lookiin. Viimeistele Vans-tyylisi merkin lippiksellä, lompakolla ja repulla. Repuissa ja kengissä Vans rikkoo neutraalia värimaailmaansa käyttämällä räikeitä värejä ja kuvioita.

Miesten Vans vaatteet kengät ja asusteet henkivät kulttimerkin coolia statusta

Vans on vaihtoehtoisen katumuodin kulttimerkki, josta on tullut kaikkien lemmikki. Erityisesti skeitti-, lumilautailu- ja BMX-piirit ovat tykästyneet Vansin luomuksiin. Vans aloitti ensimmäisten kenkiensä valmistuksen 1966 ja jo 70-luvulla niistä tuli tunnettujen skeittaajien suosimat jalkineet niiden rouhean ulkonäön ja skeittaamiseen täydellisesti sopivien pitävien pohjien ansiosta. Miesten tyyliin Vansin vaatteet kengät ja asusteet tuovat graafista ja minimalistista ilmettä, joka on kaikessa rentoudessaankin tyylikästä, joten niitä on helppo yhdistää monipuolisesti asiallisempaankin tyyliin. Vans edustaa skeittauksesta kumpuavaa vapautta, vauhtia ja hauskanpitoa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua