Miesten mallisto / Patagonia

Merkki
Hinta
34
34
650
650

81 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
BLACK HOLE 30l - Retkeilyreppu - golden jungle BLACK HOLE 90L - Urheilukassi - ink black INSULATED TORRENTSHELL - Kuoritakki - forge grey FLYING FISH - Collegepaita - feather grey/big sur blue TORRENTSHELL - Kuoritakki - glades green BLACK HOLE 60L - Urheilukassi - black DESCENSIONIST - Laskettelutakki - paintbrush red UNTRACKED - Laskettelutakki - beige SNOWSHOT - Laskettelutakki - green SNOWSHOT - Talvihousut - navy blue MAPLE GROVE - Talvitakki - mojave khaki TORRENTSHELL - Kuoritakki - navy blue/paintbrush red CROSSTREK - Collegetakki - black ARBOR PACK 26L - Reppu - paintbrush red ULTRALIGHT DOWN - Untuvatakki - black ARBOR PACK 26L - Reppu - navy blue GRANITE PARK - Kangashousut - forge grey SNAP - Untuvatakki - classic red VENGA ROCK - Kangashousut - industrial green TOUGH PUFF - Ulkoilutakki - bay blue CROSSTREK - Fleecetakki - forge grey 2-IN-1 SNOWSHOT - Laskettelutakki - black TOROMIRO PACK 22L - Reppu - el cap khaki ADZE - Ulkoilutakki - glades green NANO-AIR - Ulkoilutakki - navy blue UNTRACKED PANTS - Talvihousut - blue Fleecetakki - paintbrush red LINE LOGO BADGE - Huppari - feather grey HYPER PUFF - Talvitakki - black MS UKIAH - Fleecetakki - forge grey FITZ ROY - Printtipaita - white TRIOLET - Kuoritakki - navy blue/forge grey NANO PUFF - Ulkoilutakki - navy blue/paintbrush red Fleecepaita - blue TRES 2-IN-1 - Kuoritakki - black MAPLE GROVE - Talvitakki - navy blue Untuvatakki - navy blue FJORD - Vapaa-ajan kauluspaita - grey BETTER - Fleecetakki - filter blue TORRENTSHELL - Kuoritakki - black Untuvatakki - glades green TORRENTSHELL - Kangashousut - black Liivi - black NANO PUFF - Ulkoilutakki - black Fleecetakki - classic red WINDSWEEP - Untuvatakki - navy blue BETTER - Fleecetakki - stonewash TORRENTSHELL - Kuoritakki - black SNAP-T - Fleecepaita - industrial green LINE LOGO BADGE - Huppari - dark ruby LOGO CREW - Collegepaita - big sur blue JACKSON GLACIER - Untuvatakki - industrial green Fleecetakki - navy blue ADZE - Kuoritakki - grecian blue CLOUD RIDGE - Kuoritakki - true teal ROCK - Kangashousut - big sur blue RUBICON - Laskettelutakki - grecian blue

Patagonia on laadukas ja trendikäs urheilu- ja ulkoiluvaatemerkki naisille ja miehille, ja tuotemerkin koti sijaitsee aurinkoisessa Kaliforniassa. Patagonian miesten vaate- ja kenkämallisto on ennen kaikkea mukava, toiminnallinen ja trendikäs, ja se tarjoaa monia herkullisen värisiä laskettelutakkeja ja -housuja, lämpimiä fleecejä ja teknisiä paitoja monipuolisiin harrastuksiin - aina talvilajeista vuorikiipeilyyn, kuntosalille ja retkeilyyn. Patagonia on ilahduttanut kaikkia ulkoilmaihmisiä jo vuodesta 1973, ja tuotemerkin sielu ja sydän on herrasmies nimeltä Yvon Chouinard. Tämän ulkoilun asiantuntijan sydäntä lähellä on myös ympäristöstä huolehtiminen, ja yhtiö tukee erilaisia ympäristöä säästäviä projekteja.

Patagionia-tuotemerkin miesten vaatteissa yhdistyvät korkealuokkaiset materiaalit sekä monet toiminnalliset yksityiskohdat, jotka tekevät urheilusta ja ulkoilusta entistäkin mukavampaa. Tuotemerkin miesten laskettelutakeissa ja -housuissa on otettu huomioon talviurheilulajien vaatimukset, ja yksityiskohdat, kuten teipatut saumat, säädettävät, irrotettavat ja kypärään yhteensopivat huput, erilaiset ilmanvaihtoratkaisut sekä luonnollisesti hyvin hengittävät, vesi- ja tuulitiiviit pintamateriaalit, ovat erinomaisia ominaisuuksia hyville ulkoilu- ja treenivaatteille.

Patagonia tarjoaa erinomaista mukavuutta, toiminnallisuutta sekä iloista trendikkyyttä lempilajiisi

Ulkoilu- ja treenivaatteita valitessa on tärkeää aluksi miettiä mitä vaatteelta vaaditaan. Joustavat, hyvin hengittävät ja käytännölliset urheilu- ja ulkoiluvaatteet auttavat parantamaan itse suoritusta, ja tuovat mukanaan hyvää oloa ja iloista mieltä. Patagonian miesten vaate-, kenkä- ja asustemallisto tarjoaa monia erinomaisia vaihtoehtoja aktiiviseen päivään – niin rinteeseen, maastolenkille, pyöräretkelle kuin rekiretkille tunturimaisemissakin. Tämän sporttisen ja trendikkään tuotemerkin miesten vaatevalikoimasta jokainen sporttinen ja ulkoilmassa viihtyvä mies löytää itselleen täydellisen laskettelutakin, urheilushortsit ja teknisen paidan, sekä käytännöllisen kuoritakin lempilajiinsa. Samasta mallistosta löytyvät myös lämpimät talvitakit ja mukavat collegepaidat. Patagonian miesten vaelluskengät ovat erinomainen valinta vaikeakulkuisempaankin maastoon. Tuotemerkin vaelluskengissä yhdistyvät laadukkaat materiaalit, joustavuus ja mukavuus, sekä vahvasti profiloidut, hyvin pitävät ulkopohjat. Patagonian vaelluskenkämalleja löytyy sekä varrellisina että matalavartisina malleina. Patagonia on sporttinen urheilu- ja ulkoiluvaatteiden tuotemerkki laatua ja käytännöllisyyttä arvostavalle miehelle, joka vaatii treeni- ja ulkoiluvaatteiltaan kestävyyttä ja mukavuutta. Trendikkäät ja laadukkaat Patagonian miesten ulkoiluvaatteet ja kengät shoppaat rennosti Zalandolta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua