Hype, tuo streetwearin kuumin artisti, varmistaa, että lookistasi ei puutu swagiä. Hyppää Hypen hullunhauskoihin printteihin ja tyylisi huomataan! Merkin designfilosofia on antaa työkalut reippaaseen itseilmaisuun - jokaiselle nuorelle miehelle - merkki suunnittelee poissulkematta ketään tai mitään tyyliä, sillä kaikki ovat cooleja! Pehmennä maskuliinisen kovaa lookkiasi tai löydä uusi luottovaatteesi merkin riemukkaasta mallistosta!

B-boy, bisnesmies vai kadun kuumin player?

Ihailetko räppäriduon Jaren ja Ville Gallen suosimia kreisejä kuoseja ja pelottoman kokeilevaa otetta pukeutumiseen? Hypen vaatteet ovat juuri niin freesejä ja viileitä, että vain cooleimmat pukeutuvat niihin. Rajoja rikkovilla printeillä luot uskottavan streetwear-lookin, jollaista ei ole ennen nähty. Tai yhdistä minimalistinen college-paita Hype-tekstillä kapeisiin farkkuihin, tummiin kanvaasitennareihin ja yksiväriseen lippaan, ja tyyli on jo heti asiallisempi - b-boy-tyylinen uskottava askeettisuus toimii aina!

Minne kuuluvat trooppiset kukkaprintit? No, kuumalle hiekalle tietenkin! Kepeät ja raikkaan väriset t-paidat ovat parhaimmillaan kesämiehen shortsityylin kanssa, joten ota niistä ilo irti, kun kokoat stadin kuuminta vaatekertaa kesähelteille. Sekoita rohkeasti eri kuoseja ja tekstuureita - äläkä säästele väreissä ja kuvioissa, käytä niitä reilulla kädellä niin paidassa, housuissa, lipassa kuin repussakin. Erikoiset printtireput ovat merkin parasta antia! Jos muuten pidät minimalistisen yksivärisestä tyylistä, lisää toki edes pieni ripaus väriä esimerkiksi lippiksellä tai sukilla.

Katumuodin villilapsi ei ole nuorekkuudestaan huolimatta vain nuorisoa varten. Värikäs printti sopii aivan yhtä hyvin tuomaan pientä twistiä esimerkiksi suorien housujen ja pikkutakin kanssa. Jopa sliipattu puku saa rennon käänteen, kun yhdistät siihen runsaskuvioisen t-paidan. Hypen vaatteet ovat vastustamattoman makeita - we want more!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista