Flexfit tunnetaan lippiksistään. Se on yksi maailman suurimmista kustomoitujen päähineiden valmistajista, joka tuottaa uniikkeja, logoilla varustettuja lippiksiä ja hattuja tunnetuille urheilu- ja vapaa-ajan brändeille. Flexfitin päähineet ovat tuttu näky esimerkiksi golfissa, vapaa-ajalla, action-urheilussa ja katumuodissa. Flexfit-brändi sai alkunsa lähes pari vuosikymmentä sitten, kun ensimmäinen, aito FLEXFIT®-mallinen lippis innovoitiin ja valmistettiin vuonna 1995. Siitä lähtien tuotemerkki on ollut tunnettu loistavista ominaisuuksistaan. Flexfit-tuotteet ovat hyvin istuvia, mukavan tuntuisia ja kestäviä. Lippisten uniikki design antaa niille persoonallisen ilmeen. Zalandon valikoimasta löydät suosituimmat miesten Flexfit-tuotteet eri malleissa ja väreissä.

Flexfit on paljon enemmänkin kuin pelkkä lippis. Brändi on tunnettu ympäristötietoisuudestaan sekä aktiivisista toimistaan hyvien työolojen turvaamiseksi. Yrityksessä ollaan tarkkoja siitä, että kaikkien tuotantoketjussa mukana olevien tahojen toiminta on eettisten ja humaanien arvojen mukaista. Flexfit korostaa lahjakkaiden ja hyvinvoivien työntekijöidensä merkitystä brändin menestykselle. Yrityksen mukaan monimuotoinen, eri kulttuuritaustoista ja ikäryhmistä koostuva työyhteisö on omiaan ruokkimaan luovuutta ja innovoimaan yhdessä loistavia tuotteita.

Miesten Flexfit-tuotteet kestävät ja erottuvat

Jokainen Flexfit-lippis valmistetaan huolella, parhaista materiaaleista. Brändin ajatusmaailmaan kuuluu usko siihen, että laatu ja asiakastyytyväisyys kulkevat käsi kädessä. Laatua on kestävyyden lisäksi myös joustava muotoilu. Flexfit-lippis tuntuu mukavalta päässä aamusta iltaan asti.

Zalandon valikoimasta löydät miesten Flexfit-tuotteet jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen - etsitpä sitten villiä kuviointia, räiskyviä värejä, viileää valkoista tai ajattoman tyylikästä mustaa. Flexfit-tuotteet myös istuvat moneen käyttötarkoitukseen. Ne pysyvät menossa mukana niin juoksulenkillä, futiskentällä kuin kaupungilla liikkuessakin. Paitsi kätevä, päähine on aina trendikäs ja tärkeä osa pukeutumista. Valitse kaupungille lippiksen seuraksi siisti paita, farkut ja hyvännäköiset tennarit. Lippiksen väriä vaihtamalla on helppo muuttaa tyyliä lennossa ja muuntautua ajankohtaisten trendien mukaan.

Miesten Flexfit-tuotteilla luot oman uniikin tyylisi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua