accountaccountbagbagzalando logomenu
Hyvästit stressille

Jouluruuhka merkitsee kiirettä kaupoissa, mutta verkkokaupassa shoppailemme kaikessa rauhassa omalta sohvalta käsin! Jotta pysyt lämpimänä myös kaupungilla, satsaa villakangastakkiin, huppariin ja kunnon käsineisiin!

KAIKKI TUOTTEET
Norjalainen klassikko

Kiitos kyllä! Hyvin leikatun puvun ja bisneskenkien kanssa klassinen villapaita toimii kuin nakutettu, etenkin jos haluat välttää turhaa pönötystä. Riemunkirjavan kuosin sijaan kannattaa suosia hillitympiä sävyjä, kuten harmaata, burgundinpunaista ja laivastonsinistä.

KAIKKI TUOTTEET
Ruutuässä

Ruutupaita tuntuu pysyvän muodissa vuodesta toiseen, etenkin kun yhdistät sen mukavasti kuluneeseen denimiin. Huppari, tennarit ja kamelinsävyinen päällystakki pitävät huolen siitä, että lookisi ei kuitenkaan näytä metsurilta sentään päästä varpaisiin. Klassinen ja urbaani tyyli paiskaavat kättä.

KAIKKI TUOTTEET
Menestysresepti

Lukas, visualisti: “Vuorikiipeilijän kengistä tutut paksut pohjat pelastavat liukkailla talvikeleillä. Bootsien lisäksi satsaan laadukkaaseen villakangastakkiin ja poolokauluksella varustettuun collegeen. Tukevat jalkineet pitävät jalat lämpiminä, joten käytän chinoja tälläkin kaudella.”

KAIKKI TUOTTEET