accountaccountbagbagzalando logomenu
Rakaa denimiä

Elävä ravinto eli raw food kiinnostaa monia, mutta niin myös raw denim. Kauden must-farkkuja ei ole työstetty ja pintakäsitelty, vaan nyt ollaan klassikkojen äärellä. Ja mikä parasta, tummansininen denim toimii oikeastaan kaikkien vaatteiden kanssa!

KAIKKI TUOTTEET
Voittaja-ainesta

Tenniskentiltä lähtöisin olevat V-kauluksiset paidat ovat kulkeneet miesten päällä jo sadan vuoden ajan, ja yhä edelleen ne toimivat saumattomasti niin töissä kuin vapaallakin. V-neule näyttää erityisen hyvältä kauluspaidan ja kravatin kanssa kanssa, ja toimistossa se kannattaa yhdistää puvunhousuihin.

KAIKKI TUOTTEET
Uusi värioppi

Pinkkiä ja keltaista ei pidä koskaan yhdistää toisiinsa, vai kuinka se meni? Muodin kirjoittamattomat säännöt on tarkoitettu venytettäviksi, ja pukeutuminen on osa luovaa itseilmaisuamme. Etenkin katumuodissa revitellään ihan omien fiilisten pohjalta. Rauhoita look harmaalla ja sinisellä.

KAIKKI TUOTTEET
Daniel suosittelee

Daniel, muotitoimittaja: “Vaikeuksia päättää? Jos kuulut niihin, joiden mielestä on vielä liian lämmintä käyttää välikausitakkia, mutta liian kylmä olla pelkkä paita päällä, tee niin kuin minä ja pukeudu kerroksittain. Käytän t-paidan tai pitkähihaisen topin päällä reilunkokoista neuletta.”

KAIKKI TUOTTEET