accountaccountbagbagzalando logomenu
Ikonista ainesta

Denimiä käyttivät jo kullankaivajat aikoinaan, ja sen nimeen ovat vannoneet myös nuoret kapinalliset filmitähdet, kuten James Dean ja Marlon Brando. Yhä edelleen farkut ovat vaatekertamme peruspilareita, ja siksi pukeudumme denimiin päästä varpaisiin. Ilman kompromisseja ja aina hyvällä asenteella.

KAIKKI TUOTTEET
Ajaton trenssi

Trenssi on klassikkovaate, johon kietoudumme syksyn tullen. Väreistä kannattaa nyt suosia beesiä, koska se pysyy aina muodissa ja näyttää yhtä elegantilta kaikkien vaatteiden (jopa verkkareiden!) kanssa. Legendaarinen trenssi toimii ympäri vuoden – ja vuorokauden.

KAIKKI TUOTTEET
90-luvun remix

Run DMC, Marky Mark… 90-luvun soittolistat jäivät (onneksi) vuosikymmenten taakse, mutta sportti- ja katumuotiin sieltä ammennetaan inspiraatiota tiuhaan. Logopipot ja verryttelytakit kuuluvat lookiisi siinä missä relaxed fit -farkut.

KAIKKI TUOTTEET
Dan suosittelee

Dan, muotitoimittaja: “Violetti svetari on jo itsessään statement, mutta mitä enemmän tyylissäsi on puhtia, sen parempi: go to the extreme! Yhdistä collegepaita rentoihin verkkareihin ja korkeavartisiin tennareisin. Tykötarpeet kulkevat mukana maastonvihreässä repussa.”

KAIKKI TUOTTEET