accountaccountbagbagzalando logomenu
Tyyliniekka

Aika on rahaa, joten lyhyestä virsi kaunis: satsaa shortseihin. Niillä pärjäät kevät-kesäkaudella loistavasti, ja jos haluat repäistä kunnolla, valitse viimeistä huutoa olevat pinkit pöksyt. Käytä yhdessä neuleen, purjehduskenkien ja auringonpistokselta suojaavan hatun kanssa.

KAIKKI TUOTTEET
Lyhyt ja ytimekäs

Ensimmäinen tekstiviesti lähetettiin 25 vuotta sitten, ja suomalaisten kännykköihin ne tulivat vuoden 1995 paikkeilla. Ilmaisu oli lyhyttä (160 merkkiä), ja samoilla linjoilla jatketaan kevään toimistotyylissä. Kauluspaita tulee nyt lyhyillä hihoilla ja tennarit matalilla varsilla.

KAIKKI TUOTTEET
Logomania

Logo kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – ainakin jos kyse on cooleista statement-svetareista. 90-luku tekee paluuta tässä Filan kollarissa. Katsasta myös uudet rannekellot, ja hanki sen kaveriksi revityt farkut. Vyölaukku on ysärinostalgian helmi, aina yhtä käytännöllinen tien päällä ja bilettäessä.

KAIKKI TUOTTEET
Tuplana, kiitos

Dan, muotitoimittaja: “Denim on kuin hyvä viski, se toimii parhaiten tuplana. Sen takia käytän farkkuja aina kevään tullen farkkutakin kanssa. Kun lähden matsiin kavereiden kanssa heitä päälle korispaidan. Baarikierrokselle taas otan mukaan kevyen svetarin ja matalavartiset tennarit.”

KAIKKI TUOTTEET