accountaccountbagbagzalando logomenu
Taivaan
ja meren
sävyissä

Taivaansininen, indigonsininen, laivastonsininen… Kesän coolein värikoodi merkitsee sinistä päästä varpaisiin. Poimi vaatekaappiisi farkkujen ohella siisti pikeepaita ja mukavan pehmeät mokkasiinit. Yhdistä siniset vaatteet nahka-asusteisiin, kuten laadukkaaseen vyöhön ja rannekelloon.

KAIKKI TUOTTEET
Kesän juhlatyylit

Kesällä on monenlaista menoa, juhannusjuhlia ja häitä. Jos toimit kaverin häissä bestmanina tai haluat pukeutua edustavasti, valitse vilpoisia materiaaleja ja rentoja leikkauksia. Puvun kanssa voit kravatin sijaan käyttää trendikästä rusettia, ja aurinkolasit suojaavat silmiä mukavasti myös seuraavana aamuna.

KAIKKI TUOTTEET
Liukkaat lähdöt

Allaskengistä tuli katu-uskottavia jo kauan sitten. Sporttisia rantasandaaleja käytetään nyt uimahousujen sijaan armeijakuosisten shortsien ja printtipaitojen kanssa. Vyölaukku tekee myös näyttävää paluuta – se tosin heitetään nykyään olkapäille lantion sijaan.

KAIKKI TUOTTEET
  • 1
  • 2

Aina mukana

Dan, muotitoimittaja: “Miami, Ibiza tai löylyt Helsingissä: missä tahansa reissaankin tänä kesänä mukana kulkevat ystävien, kylmien juomien ja oman soittolistan ohella setti luottovarusteitani. Uimashortsit, tanktop, varvassandaalit ja aurinkolasit, ne toimivat koko kesän läpi ja kulkevat kevyesti laukussa."

KAIKKI TUOTTEET