Miehet
Lapset

Mallisto / Meru

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Toimitus
1 tuotetta

Haluatko valloittaa vaihteeksi sporttisella tyylillä? Meru tekee viehättäviä vaatteita aktiivisuutta rakastaville naisille. Sillä on räväkkää muotia myös huoletonta tyyliä suosiville miehille. Tytöt ja pojat ovat saaneet brändiltä omat huippumuodikkaat ulkoiluvaatteensa.

Iloisia uutisia! Urheilullisuutta ja asiatyyliä saa sekoittaa keskenään. Liitä leveät kangashousut lyhyeen takkiin. Sujauta jalkaan kauniisti somistetut tennarit. Suositko niiden pinnassa söpöjä somisteita tai himmeää hohtoa? Pitäisitkö pirteästä toppahameesta napakan liivin ja kauniin neuleen kanssa? Tämä asu tekee naisen katutyylistä modernin, mutta samalla suloisen lämpimän. Miehen viileään lookiin käy maskuliininen ja simppeli kuoritakki. Voit lisätä asuun pelkistetyn paidan ja merkkifarkut. Ottaisitko kengiksi loaferit, kuten Leonardo DiCaprio miesten puvun kanssa? Tytöt ja pojat pidetään tyytyväisinä ja lämpiminä trendikkäillä ulkoilutakeilla. Niihin on vaivatonta yhdistää hyvännäköisiä ulkoiluhousuja. Jalassa menevät huipputrendikkäät kiiltäväpintaiset nilkkurit.

Meru tekee elegantteja vaatteita aktiiviseen arkielämään

Meru toteuttaa vaatteiden yksityiskohdat selkeällä tyylillä. Istuvat leikkaukset nousevat hyvin esille naisten vaatteissa. Hyödynnä linjakkuutta lisäävät pystysuuntaisesti sijoitellut taskut ja vetoketjut! Miestenkin vaatteissa on näyttäviä korkeita kauluksia ja suojaavia huppuja. Lasten muhkeat takit ja hyvännäköiset housut sopivat kivasti toisiinsa.

Meru on rakentanut värimaailmansa monimuotoiseksi. Sillä on muodikasta maanläheisyyttä ja naisellisen heleitä värejä. Mies tekee Merun vaatteilla hillityn ja harmonisen asun, mutta saat halutessasi kontrastia tehosteväreistä. Lasten vaatteiden väri-ilottelu saa olla leikkisää ja railakasta, mutta brändillä on myös tytöille ja pojille rauhallista värimaailmaa.

Merulta saat reilumpaa ilmettä feminiinisen toimistotyylin vastapainoksi. Ehkä lähdetkin viikonloppuna piristävälle metsäretkelle havupuiden huminaan. Harrastaminen on tuplasti hauskempaa upeissa ulkoiluvaatteissa. Asusta niitä eloisasti. Miesten ja lastenkin asusteiksi käyvät hyvät käsineet ja muodikas huivi. Hyvä idea on ottaa myös hauskannäköinen reppu retkieväitä varten.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista