620 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Marc O'Polo DENIM on urbaanin ja rennon elämäntyylin omaavien nuorten miesten ja naisten valinta. Merkin ruotsalaiset juuret näkyvät esimerkiksi luonnonmateriaalien painotuksessa. Myös mukavuus on tärkeä osa mallistoa, mutta siihen on onnistuttu ujuttamaan ripaus hienostuneisuutta. Kukapa ei rakastuisi vaatteisiin, jotka ovat samaan aikaan käytännöllisiä ja tyylikkäitä!

Marc O'Polo on ruotsalaissyntyinen, nykyinen saksalaisessa omistuksessa oleva vaatemerkki. Ajaton ja samalla moderni tyyli kuvailee merkin suunnittelufilosofiaa. Marc O'Polo DENIM on nimensä mukaisesti denim-henkinen mallisto, joka on astetta rennompi ja nuorekkaampi päämallistoon nähden. Tutut elementit kuten vaatteiden selkeät linjat, hillitty värimaailma sekä hienostunut muotokieli näkyvät kuitenkin tässäkin mallistossa.

Marc O'Polo DENIM on käytännöllisyyttä ja hienostuneisuutta samassa paketissa

Laadukkuus tekee vaatteille paljon, ja saa perusvaatteetkin näyttämään yksinkertaisen tyylikkäiltä. Mallistossa tiuhaan esiintyvät ruutu, raita ja denim ovat tyylillisesti ajattomia ja sopivat kaiken kanssa. Ruutupaita yhdistyy näppärästi niin klassisten, sinisten farkkujen kuin kirkkaanväristen chinojenkin kanssa. Muista, että eri muodoilla ja materiaaleilla leikittely tekee asusta kuin asusta heti aivan uuden näköisen. Yhdistä ilmava yläosa ja lainehtivat hihat suoralinjaiseen kynähameeseen tai eleettömän tyylikäs kauluspaita jäykän nahkahameen rinnalle. Leveä ja suora lahje on pillejä asiallisempi farkkumalli. Mallistosta löytyykin monia upeita flared-farkkuja, jotka luovat upean ja pitkän siluetin.

Marc O'Polo DENIM on todellinen ryhtiliike vaatekaapille. Jos olet kyllästynyt pukeutumaan kuin ikuiseen sunnuntaihin, on aika ryhdistäytyä ja tehdä vaatekaapissa tilaa ainakin muutamalle laadukkaalle ja klassisen hienostuneelle vaatteelle. Toimi siis esimerkkinä muille ja päivitä tyylisi ajan hermolle!

Yhdistele ja sekoita