Huolitellun kauniit vaatekappaleet ovat arkipukeutumisen tyylikkäimpiä täsmävalintoja. Pelkistetyn laatutietoiset valinnat kestävätkin moitteetta tyylistä ja tilaisuudesta toiseen. Luottovaatetuksen ylellisyyttä edustava Majestic päivittää tyyliunivormusi kepeällä ryhtiliikkeellä!

Majesticin vaatevalikoimaa inspiroi pariisittarien rento muodikkuus. Tämän ranskalaislähtöisen valmistajan kuoseissa kohtaavatkin selkeälinjaisuus ja ajankohtaiset detaljit. Muotimuusien ihastelemat mallistot yhdistävät ketterästi sekä chic-tyylin että särmikkyyden. Simppelit vaatevalinnat ovatkin vakuuttavaa vaatekaappia parhaimmillaan. Olipa tyylisi enemmän katumuotiin kallellaan tai naisellisen moderni, se ilahtuu vaivattomista tärppituotteista!

Majestic – tunne arkipukeutumisen ylellisyys ihollasi

Huolella koostettu garderobi on täsmäase vaatekriisejä vastaan. Majesticin designin skarppi kädenjälki tulee apuun silloin, kun tarvitset viikonpäiviin tyyli-inspiraatiota. Minimalistisuudesta kumpuavat mallistot luottavat klassisten elementtien ja ylellisten materiaalien liittoon. Hyväiltävän pehmeät materiaalit istuvatkin asukokonaisuuteen aivan kuin toinen iho. Unelmankepeät tekstiilit muodostavat pitävän pohjan tyylille, jossa tunnet olosi energisen itsevarmaksi. Mukavuuden ja tip top -tyylin yhdistelmä ei suotta olekaan huolettomien tyylimuusien suosiossa! Sujauttamalla vaatekaappiisi palan luottovaatteiden luksusta olet helposti muunneltavan lookin ytimessä.

Majesticin tunnetuinta spesiaalialaa ovat räätälöidyn kauniit t-paidat. Nämä garderobin ykkösvalinnat kääntyvät ketterästi osaksi persoonallista lookiasi. Siluettimaisen kokonaisuuden luot kiinnostavien kuosien ja hyvin istuvien kangashousujen yhdistelmällä. Kokeile esimerkiksi pyöreällä pääntiellä varustettua paitaa vajaamittaisten tai korkeavyötäröisten housujen parina. Sujauta puseron helma housujen sisälle, ja lookisi on yksityiskohtaisen vakuuttava. Ryhdikäs toimistokelpoinen look ilahtuu elementeistä, jotka mätsäävät pikapäivityksellä myös illalliselle. Räväkkää kontrastia kokonaisuuteen ripottelet eri tekstuureilla. Esimerkiksi linjakkaat neuleet ystävystyvät hyvin culottes-housujen, sinisävyisten farkkujen ja nahkatakin kanssa. Rentoile lomaminäsi seurassa ja pue läpikuultavan yläosan pariksi suosikkihameesi sekä pirtsakat avokkaat, ja olet valmis viikonloppuseikkailuun. Mätsää ikisuosikkien rinnalle näyttäviä asusteita, joilla viimeistelet lookiin leikittelevää eleganssia.

Majestic tuo tyyliisi kauniin itsevarmaa designia!

Yhdistele ja sekoita