Stailistilta

She’s got the look: tyylin sävelet

Näytä, kuinka pukeudut, niin kerron, mitä kuuntelet. Esittelemme kolme naista, joiden tyyli osuu aina oikeaan viimeistä nuottia myöten. Stailaa tämän hetken soundtrack.
© Chance Yeh/Getty Images
© Chance Yeh/Getty Images 
  Paitapusero Equipment

Alison Mosshartin indierock-tyyli

Kun The Killsin laulaja Alison Mosshart ei esiinny yhtyeen kanssa, hän omistautuu toiselle rakkaudelleen: maalaamiselle. Tekipä hän mitä vain, huokuu hän aina aitoa rock-tyyliä. Pillifarkut, nahkatakki ja nilkkurit tahdittavat hänen lookiaan. Univormu saa eleganssia kuviollisista silkkipaidoista, joissa yhdistyvät artistin molemmat intohimot. Vinkki: Rock chic -tyyli saa lisätehostusta, kun puet paitapuseron alle bändipaidan.

  Hattu Pinko
© Gregg DeGuire/Getty Images
© Gregg DeGuire/Getty Images 

Sian avant-pop-tyyli

Sia Furlerin tyyli on yhtä varma kuin hänen kappaleensakin (mm. “Chandelier”): yksinkertaisen vaikuttava. Australialaisen laulajan tunnusomaiseen tyyliin kuuluvat yksiväriset asut aina beigestä oranssiin sekä voimakaslinjainen peruukki. Vaikka hänen salaperäinen persoonansa onkin vähitellen saanut päivänvaloa, toimii incognito-tyyli edelleen erinomaisesti. Vinkki: Peruukkien sijaan täydennämme yksiväristä pukua rohkealla, leveälierisellä hatulla.

© Josiah Kamau/BuzzFoto via Getty Images
© Josiah Kamau/BuzzFoto via Getty Images 
  Juoksuhousut Puma

FKA twigsin trip hop deluxe -tyyli

Eksentrinen, eksoottinen, erilainen: Brittiläinen trip hop- ja r’n’b-artisti FKA twigs erottuu joukosta niin trancemaisilla tanssibiiteillään kuin rohkeilla asuyhdistelmilläänkin. Artistin look väljine leikkauksineen ja epätavallisine kuvioineen on kuin eri tyylejä yhdistelevä, progressiivinen mixtape. Vinkki: Leveät juoksuhousut, platform-kengät ja lyhyt untuvatakki tekevät Tahliah Barnettin (hänen oikea nimensä) lookista sopivan kaupungin kaduille.