Stailistilta

Puhetta printeistä

Ota kauden printtitrendit haltuun stailistimme Frederiken vinkkien avulla.
© Zalon
© Zalon 

1. Mitkä ovat kauden ykkösprintit naisille?

Suuret ruutuprintit ja pienemmät eläinkuosit ovat juuri nyt kaikkein suosituimpia. Niitä näkee erityisesti paidoissa, hameissa ja mekoissa. Myös perinteinen seiloriraita näyttää hyvältä kaikissa väreissä.

2. Miten eri printtejä voi yhdistellä?

Kuvioprintin voi rauhoittaa pitämällä muun asun yksivärisenä, mutta jos haluaa yhdistellä useita eri printtejä, kannattaa kokeilla rohkeasti eri vaihtoehtoja! Esimerkiksi kukka- ja ruutukuosit sopivat hyvin yhteen, kunhan niissä on sama värimaailma.

3. Miten printtejä voi käyttää työpukeutumisessa?

Pienet kuviot ovat hillitympiä ja tyylikkäämpiä, eivätkä ne hypi silmille. Valitse vaate metallisilla yksityiskohdilla, niin voit siirtyä suoraan toimistolta bileisiin!

4. Voiko kesäisiä printtejä, kuten kukkia ja raitoja, käyttää myös loppusyksystä?

Raitapaita näyttää upealta lyhyen neuleen alla, eikä kukkamekkojakaan kannata pakata pois ilmojen kylmetessä. Yhdistä ne villatakkiin, sukkahousuihin, hattuun ja saappaisiin, niin tarkenet myös syksyllä.

5. Mitä printtejä suosittelet 20-, 30- ja 40-vuotiaille?

Tärkeintä on muistaa, että printeistä löytyy jokaiselle jotain. Suuret logot, kuten Levi’sin ja Vansin paidoissa, sopivat erityisesti parikymppisille. Ne näyttävät hyviltä esimerkiksi revittyjen farkkujen tai leveälahkeisten housujen kanssa. Kolmekymppisille suosittelen esimerkiksi eläinkuosipaitaa yhdistettynä suoriin housuihin. Nelikymppisenäkään ei kannata pelätä printtejä – graafiset raidat, pilkut ja ylisuuret kukkakuosit näyttävät kaikki upeilta!

Pienet kuviot ovat hillitympiä ja tyylikkäämpiä
Street Style Milano © Getty Images
© Getty Images / Street Style Milano  
Street Style Pariisi © Getty Images
© Getty Images / Street Style Pariisi  

6. Pitäisikö meikin sopia asuun?

Jos vaatteissa on huomiota herättäviä printtejä, suosittelen pitämään meikin melko neutraalina. Kun pukeudun kukkamekkoon, valitsen kukkien sävyyn sopivan huulipunan.Suosikkini