Stailistilta

Neljä tyyliä rantapäivään

Aiotko rannalle vain bikineissä ja uimahousuissa? Baywatchissa se ehkä käy, mutta meiltä saat vinkit monipuolisiin ranta-asuihin, joissa voit tehdä muutakin kuin vain uida.
© DeAgostini/Getty Images
© DeAgostini/Getty Images 

Auringonpalvojalle

Elafonisin rannalla Kreetalla tai Eagle Beachilla Aruballa on erityisen kauniit puitteet tankata D-vitamiina ja lukea kirjaa. Ihana joutilaisuus ei vaadi bikinien tai uimapuvun lisäksi juuri muuta kuin aurinkosuojan: aurinkorasvaa, hatun ja aurinkolasit, sekä kaftaanin ja espadrillot matkalle. Bikinien ykköstrendit tänä kesänä ovat virkatun näköiset bikinit, urheilulliset vetoketjut, sekä retromallit, kuten korkeavyötäröiset alaosat. Vinkki: korkea bikinialaosa piilottaa muutaman ylimääräisen kilon ja saa reidet näyttämään kapeammilta. Erilaiset remmit korostavat vartalon tiimalasimuotoa.

Bikinisuosikkimme

©DuxX/iStock/Getty Images
©DuxX/iStock/Getty Images 

Verkkoaktiiville

Urheillessa hiekka tuntuu varpaissa paljon paremmalta kuin kuntosalin lattia. Jalkojen ja selän lihakset saavat hyvän treenin rantalentopallossa, ja kaloreitakin palaa jopa 500 tunnissa. Urheilun vauhtiin sopivat napapaitamalliset bikinit. Myös toppi ja bikinien alaosa ovat hyvä yhdistelmä. Kunnon urheilijat suojautuvat porottavalta auringolta lippiksellä tai aurinkolipalla.

Rantalentistyyli

&copy Tom Servais/AFP/Getty Images
© Tom Servais/AFP/Getty Images 

Aalloilla ratsastajalle

Kuuman surffityylin suunnittelu ei onneksi vaadi Bethany Hamiltonin surffaustaitoja. Aaltojen pärskeen vaativat nopeasti kuivuvaa bikinimateriaalia, joten pitsibikinit eivät tule kysymykseenkään. Bikiniyläosan pitää tuntua mukavalta liikkuessa, eikä siinä saa olla kaaritukia. Selkäpuolella risteävät olkaimet antavat enemmän tukea kuin niskaan sidottavat nyörit. Sporttinen logokuvioitu kokouimapuku sopii kovaankin menoon. Tyylikäs surffipaita suojaa puolestaan hartioita auringolta. Jos veden lämpötila on alle 20 astetta, on parempi pukea neopreenistä valmistettu märkäpuku. Tiesitkö muuten, että kauneimpiin surffirantoihin kuuluvat Durban Etelä-Afrikassa, San Clemente Kaliforniassa ja Honolulu Havaijilla?

Surffityyli

&copy Lillian Suwanrumpha/AFP/Getty Images
© Lillian Suwanrumpha/AFP/Getty Images 

Bailaajalle

Haad Rin -rannalla Koh Phangan saarella Thaimaassa järjestettävät täydenkuun bileet ovat legendaarisia. Seuraava bilepäivä on jo 7.8. Farkkushortseissa ja röyhelötopissa voi täydenkuun valossa vaipua transsiin trance-musiikin soidessa. Asun alla on bikinit siltä varalta, että uiminen alkaa houkuttaa kesken juhlien tai auringon noustessa. Bungalowin avaimet ja taksiraha kulkevat mukana värikkäässä olkalaukussa, johon kannattaa ehkä pakata myös buranaa seuraavaksi aamuksi.

Rantabiletyyli