Stailistilta

Fiinit farkut

Farkut ovat kotoisin Yhdysvalloista mutta taipuvat myös eleganttiin pariisilaistyyliin. Esittelemme kolme tyyli-ikonia, jotka taitavat fiinin farkkutyylin.
Emmanuelle Alt / © Pierre Suu / Getty Images
Emmanuelle Alt / © Pierre Suu / Getty Images 
  Farkut Levi's® Line 8

Emmanuelle Alt ja pillifarkut

Pillifarkut, merimiestakki ja korolliset nilkkurit ovat Voguen päätoimittajan yksinkertaisen ja elegantin tyylin kulmakivet. Ranskatar hallitsee tyylin salat: hän luottaa hyvin istuviin farkkuihin ja hillittyihin väreihin, kuten mustaan ja tummansiniseen. 50-kymppisen leidin yksinkertaisen pukeutumisen motto on: ”En pue päälleni mitään, mikä ei tunnu hyvältä.” Emmanuellen tyylin salaisuus: Harkitut yksityiskohdat, kuten viimeistelemätön housunsauma tai kultaiset takinnapit.

  Farkut ONLY
Jeanne Damas / © David M Benett / Dave Benett / Getty Images, Tory Burch
Jeanne Damas / © David M Benett / Dave Benett / Getty Images, Tory Burch 

Jeanne Damas ja nilkkamittaiset farkut

Rouje-merkin perustaja luottaa simppeliin tyyliin ilman erikoisia leikkauksia tai räikeitä kuvioita. Hänen vaatekaappinsa luottovaatteita ovat ihanan naiselliset vajaamittaiset housut ja valkoinen silkkipusero. Pätkäistyt farkut toimivat hyvin myös lyhyemmillä naisilla ja korostavat upeasti kenkiä – olivatpa suosikkisi sitten nilkkurit tai piikkikorkkarit. Muista kuitenkin korkeat korot! Jeannen tyylin salaisuus: Punainen huulipuna viimeistelee jokaisen asun kauniisti.

Caroline de Maigret / © Pierre Suu / Getty Images
Caroline de Maigret / © Pierre Suu / Getty Images 
  Farkut Replay

Caroline de Maigret ja boyfriend-farkut

Caroline de Maigret on malli ja yksi Pariisitar – missä ja milloin vain -teoksen kirjoittajista. Hänen tyylissään yhdistyvät valloittavasti rock ’n’ roll ja naisellinen eleganssi. Asut leikittelevät maskuliinisilla vaikutteilla, ja erityisesti boyfriend-farkut ovat tyylitaiturin tavaramerkki. Ranskatar yhdistää farkut simppeliin yksiväriseen t-paitaan mutta piristää asuaan aina näyttävillä yksityiskohdilla, kuten kuvioidulla XL-takilla tai ketjulaukulla. Lyhyemmät naiset voivat stailata asuaan sopivammaksi käärimällä housunlahkeet ja vetämällä jalkaan klassiset korkokengät, jotka pidentävät vartta kauniisti. Carolinen tyylin salaisuus: Sotkuinen tukka ja tennarit täydentävät boyfriend-tyyliä upeasti.