Kuuma lista

Uusi vuosi, uusi tyyli

Töihin paluu voi olla rankkaa loman jälkeen. Taltuta lomanjälkeinen masennus tyylivinkeillämme ja hanki kuusi luottojuttua alle kahdella sadalla.
  Rannekello Anna Field

Ajaton kello

Elegantti rannekello kuuluu skarppiin työlookiin. Tämän kellon ruusukultainen kellotaulu ja kermanvärinen nahkahihna tekevät varmasti vaikutuksen toimistolla!

  Pusero Gestuz

Kellohihainen pusero

Tuntuuko, ettei omasta vaatekaapista löydy aamuisin mitään kivaa päälle pantavaa? Kokeile röyhelöpaitoja! Ne ovat juuri nyt muodissa ja antavat näyttävän lisän työpukeutumiseen.

  Tietokonelaukku Royal RepubliQ

Täydellinen laukku

Kaipaatko uusia tuulia? Vaihda vanha laukkusi tähän ruskeaan kaunokaiseen. Käytännöllisessä laukussa on tilaa niin tärkeille papereille, puhelimelle, joulusta jääneille konvehdeille kuin meikeille.

  Kangashousut J.Crew

Tyylikkäät housut

Skarpit sähkönsiniset housut tekevät töihin paluusta yhtä juhlaa. Trendikkäät korkeavyötäröiset ja lahkeista kevyesti kapenevat housut sopivat työpukeutumiseen vuoden ympäri.

  Villakangastakki Vila

Tummanpunainen takki

Kietoudu pitkään tummanpunaiseen keinovillaiseen takkiin. Suurin taskuihin mahtuu kaikki tarpeellinen ja rennot olkaleikkaukset ja tukeva nappikiinnitys pitävät kylmän varmasti loitolla.

  Korolliset nilkkurit Miss Selfridge

Monipuoliset nilkkurit

Astele uuteen vuoteen sinisissä nilkkureissa. Kengät sopivat niin päivään kuin iltaan, joten voit siirtyä rankasta kokouksesta suoraan afterworkille nauttimaan ansaitun lasillisen.