Kuuma lista

Kevättä ilmassa

Aurinkoiset päivät ovat aivan nurkan takana. Valmistaudu valoisiin iltoihin ja lämpimiin keleihin näiden kuuden kimaltavan asusteen avulla.
  Huivi Bally

Silkin pehmeää

Heitä talven paino harteiltasi ja vaihda paksu kaulahuivi henkäyksen kevyeen silkkiversioon. Lisää valoisiin aamuihin ripaus väriä kietomalla tämä Ballyn huivi kaulaan. Yhdistä huiviin valkoinen t-paita ja vajaamittaiset housut, ja lopputulos on ihana 1950-luvun inspiroima look.

  Sormus Sabrina Dehoff

Katse käsiin

Nyt, kun hanskakausi on taputeltu talven jäljiltä, anna pitkään piilossa pysyneille sormille niiden kovasti kaipaamaa rakkautta. Ranskalainen manikyyri ja tämä Sabrina Dehoffin upea kultainen sormus tarjoavat käsillesi niiden ansaitseman huomion.

  Tennarit Even&Odd

Kohti uutta

Kevät on uusien alkujen aikaa. Samalla kun luonto valmistautuu täyteen loistoonsa, elävöitä kenkäkokoelmaasi näillä Even&Oddin tennareilla. Trendikkäät ruusukultaiset yksityiskohdat sekä paksut valkoiset pohjat antavat askeleillesi pirteää, uutta pontta.

  Aurinkolasit Miu Miu

Aurinkotervehdys

Ota vastaan kauan odotetut auringonsäteet näyttävillä laseilla. Nämä Miu Miun kristalleilla koristellut lasit keräävät paitsi kehut puoleensa, myös suojaavat kasvoja UV-säteilyltä trendikkäiden isojen linssiensä ansiosta.

  Laukku New Look

Vähemmän on enemmän

Päästä hiusharjaa ja varasukkiksia talven yli säilönyt käsilaukkusi ansaitulle levolle. Kevään tullen tarvitset piknikille tai katukahvilaan mukaan vain olennaiset: puhelimen, huulipunan ja korttikotelon. Tämä New Lookin pikkulaukku on täydellinen tehtävään.

  Kaulakoru Ivyrevel

Kullan kimallus

Valmistujaisjuhla- ja hääkausi on pian täällä. Nyt kannattaa hankkia muutama näyttävä asuste, joiden avulla yhdestä mekosta saa muunneltua monia eri versioita. Ivyrevelin kultainen kaulakoru kerää takuuvarmasti katseet, joten lisää mukaan vain hulmuava mekko ja sopivankorkuiset korkkarit, ja olet valmis tanssimaan läpi lempeän kesäyön.