How-to

Tyylikkäät kumisaappaat

Syksyn sateiden saapuessa on aika vetää jalkaan kumpparit, jotka pitävät jalat kuivina myös märällä ilmalla.
&copy Zalando
 
  Kumisaappaat Hunter Mekko Ralph Lauren Hattu Tommy Hilfiger

Myrskyvaroitus

Syksy tuo sieniretket ja omenapiiraat, mutta myös alati vaihtuvan sään. Nyt on aika vaihtaa naiselliset korkokengät käytännöllisiin kumisaappaisiin. Myös käytännöllinen pukeutuminen voi kuitenkin olla tyylikästä, kuten nämä Hunterin tummansiniset saappaat osoittavat. Yhdistä saappaat rohkeasti eleganttiin pitkähelmaiseen kukkamekkoon ja sporttiseen neulepuseroon. Heitä päälle vielä sadetakki, niin olet valmis kohtaamaan kovemmankin myrskyn tyylikkäästi!

  Hame Missguided Kumisaappaat Lemon Jelly T-paita Gestuz Takki The Kooples

Muodikkaasti minissä

Etkö vieläkään vakuuttunut, että kumisaappaat voivat olla tyylikkäät? Nämä Lemon Jellyn elegantit lyhytvartiset saappaat saavat mielesi varmasti muuttumaan! Kokoa räväkkä asu ruudullisesta minihameesta, bändi-t-paidasta ja mustasta bleiseristä. Sipaise huuliin vielä kirkkaanpunaista huulipunaa, niin saat varmasti päät kääntymään syksyn keikoilla.

  Mekko Pinko Sukkahousut Hudson Kumisaappaat Viking

Pirteää punaista

Kirkkaat värit ovat parasta lääkettä syysmasennukseen. Ihastu kauden rohkeaan palettiin ja selätä sadepäivät räikeillä väreillä. Pirteä kokonaisuus syntyy klassisista nyörikumppareista, kuten Vikingin upeista kirkkaanpunaisista saappaista, sekä samanvärisestä sifonkimekosta ja paksuista sukkahousuista. Vedä vielä päällystakki niskaan, niin olet valmis harmaimpiinkin syyspäiviin!