How-to

Näin käytät kirkkaita värejä

Säväyttävät ja eloisat sävyt ovat tämän kauden hitti. Esittelemme kolme tapaa luoda rohkeampi, raikkaampi ja voimakkaampi asukokonaisuus tämän hetken hittiväreillä.
Stine Goya - Vapaa-ajan mekko Hilfiger Denim - Farkkutakki

Keltaisen huumaa

Keltainen on ehdottomasti kauden ykkösväri. Se kohottaa mielialaa ja saa harmaan arjen näyttämään paljon paremmalta. Pikakelaa tiesi onneen säväyttävän värisellä mekolla – kuten tämä Stine Goyan silkki-ihanuus. Rennon tyylin saat yhdistämällä mekon saman sävyiseen farkkutakkiin ja valkoisiin tennareihin. Viimeistele kokonaisuus mekon kuvioihin sointuvilla pinkeillä korvakoruilla, niin tunnet olosi heti säväkämmäksi ja rohkeammaksi.

YAS - Vekkihame Tommy Hilfiger - Uimapuku VOGUE Eyewear GIGI HADID - Aurinkolasit

Viehättävä vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen on yksi tämän hetken kuumimmista väreistä. Se toimii hyvin sellaisenaan, mutta ansaitset vielä enemmän tyylipisteitä yhdistämällä sen muihin rohkeisiin sävyihin tai bodyyn. Luo rennon tyylikäs rantalook pukemalla tämä Y.A.S:n pohjepituinen hame klassisen kokouimapuvun päälle. Heitä harteillesi Havaji-tyylinen bombertakki ja sujauta jalkaan trendikkäät valkoiset pistokkaat. Kun asetat vielä pinkit aurinkolasit nenällesi,olet tänä kesänä valmis mihin vain.

Ports 1961 - Kangashousut ESSENTIAL - Paitapusero

Raidat esiin

Vaihda raidallisiin vaatteisiin, jos värien maailmaan syöksyminen ei riitä sinulle. Ota kaikki irti kantaaottavasta raitatrendistä ja yhdistä Equipmentin oranssi paitapusero vihreiden nilkkamittaisten Ports 1961 -housujen kanssa. Nämä joka tilanteeseen sopivat vaatekappaleet kääntävät katseet varmasti. Värien ristiriita kertoo, että hallitset homman. Valkoiset ballerinat ja chandelier-korvakorut korostavat asusi vaikutusta.