How-to

Kuinka käyttää vaelluskenkiä

Ulkoilmaseikkailuissa tarvittavien kenkien valinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Näissä kolmessa tyylissä säänkestävyys kohtaa trendikkyyden.
 
  Nilkkurit Timberland Paitapusero Lee Makuupussi POLER

Vaellusmielellä

Avaa telttailukautesi näillä Timberlandin ikonisilla saappailla. Paksu vedenkestävä nahka, uupumista ehkäisevät pohjalliset ja ihanteellinen tuki nilkalle antavat lisävoimia matkan taittamiseen tyylistä tinkimättä. Yhdistä kengät rikkirevittyihin farkkushortseihin, flanellipaitaan ja väljään T-paitaan. Lisää asuun käytännöllinen reppu, johon mahtuvat kaikki patikointitarvikkeet, ja suojaa pääsi kylmyydeltä pipolla.

  Vaelluskengät Salomon Toppi TWINTIP Reisitaskuhousut J Brand

Polkuja ristiin rastiin

Kesäpatikoinneilla ja -vaelluksilla tarvitset kevyempiä, juoksukenkätyylisiä kenkiä. Silloin nämä Salomon-kengät ovat täydellinen valinta. Niissä on vedenkestävä ulkokerros sekä hyvin pitävät pohjat, jotka eivät luisu edes liukkailla kallioilla. Yhdistä ne ruskeisiin cargo-housuihin, yksinkertaiseen T-paitaan ja sadetakkiin ja kiidä pitkin polkuja. Monipuolinen bandana pitää pään suojassa auringolta ja toimii myös hikipantana. Täydennä iloinen reippailuasusi selkärepulla.

  Saappaat Dachstein Takki Club Monaco Shortsit Shorts Soaked in Luxury

Bootylicious

Tukevat Dachstein-kengät, jotka jalassa jaksaa kulkea aamuun asti, ovat todellista kenkien aatelia. Niissä yhdistyy mukavuus, laatu ja monipuolisuus ja ne tekevät patikointiasusta muodikkaan. Ne on helppo yhdistää esimerkiksi vihreisiin shortseihin ja samanväriseen toppiin ja takkiin. Sitten oletkin valmis metsästämään kadonneita aarteita tai astumaan urbaaniin katujen viidakkoon.