Kopioi Tyyli

Pilar Rubio

Kaikki futisvaimot eivät pukeudu farkkuihin, huppareihin ja lippiksiin. Pilar Rubion kokomusta asu voittaa muodin Mestareiden liigan kirkkaasti!
© Europa Press / Getty Images
© Europa Press / Getty Images 

Espanjalainen tv-toimittaja ja -juontaja Pilar Rubio ei ole matkalla Santiago Bernabéu -stadionille katsomaan Real Madridissa pelaavan puolisonsa Sergio Ramosin ottelua. Tässä kuvassa tyylitaituri suuntaa konserttiin – mutta se on vain sivuseikka! Listasimme neljä syytä, miksi futissankarin sydänkäpysen look on upea.

Ensinnäkin asukokonaisuus yhdistää ainutlaatuisesti elegantin espanjalaisen tyylin – tyylikäs kampaus, punaiset huulet, läpikuultava harsomekko ja ohut villainen maxitakki – räväköihin ja kiiltäviin Dr. Martenseihin. Toiseksi musta väri takaa, että asu on aina ajankohtainen ja tyylikäs. Kolmanneksi hopeiset korvakorut tuovat tyylikkäästi särmää yksiväriseen asuun ja luovat asuun kauniisti erottuvan yksityiskohdan. Ja neljänneksi Pilar tietää ex-mallina, että parhaiten asun viimeistelee itsevarma asenne. Tämä leidi ei jää kuuluisan puolisonsa varjoon!

P.S. Mainitsimmeko jo, että käsilaukku toimii asun kanssa täydellisesti? Pilar Rubion tyyli on omaa luokkaansa ja peittoaa muiden futisvaimojen asut kuusi-nolla!

Shoppaile nyt