How-to

Kuinka pukeutua kauden juhliin

Näytämme kolme pikkujoulukauteen sopivaa takuuvarmaa tyyliä.
  Takki LAB Pal Zileri Housut Tommy Hilfiger Poolo Michael Kors Bootsit Karl Lagerfeld

Ykköset ylle

Istuva räätälöinti on varma valinta, kun olet menossa firman pikkujouluihin. Klassinen ja trendikäs vaihtoehto on kaksirivinen puvuntakki LAB Pal Zileriltä yhdistettynä samansävyisiin Tommy Hilfigerin housuihin. Vie puku seuraavalle tasolle ajattomalla poolopaidalla. Viimeistele mustilla, nahkaisilla Karl Lagerfeldin bootseilla: ne toimivat asusi huutomerkkinä terävöittäen asua.

  Bleiseri Sand Copenhagen Paita Calvin Klein Farkut Redefined Label Bootsit Dr. Martens

Juhlava sametti

Sametti on perinteinen, juhlava materiaali, joka sopii lähes jokaiseen juhlaan. Stailaa Sand Copenhagenin monipuolinen, viininpunainen bleiseri puhtaan valkoisella, napitetulla paidalla ja Redefined Labelin tiukoilla farkuilla. Korosta bleiserin väriä näillä Dr. Martensin rouheilla, samansävyisillä maihareilla.

  Neule Tiger of Sweden Chinot Kiomi Tennarit adidas Paita YMC

Takkatulen lämmössä

Kotona takkatulen ääressä hengailuun ei ole kirjoitettuja sääntöjä. Jos olet niin kuin mekin, innoissasi nähdessäsi ”rumien” villapaitojen paluun tänä jouluna; niin kokeile miksata taktisesti eri kuoseja. Tiger of Swedenin pehmeä neule ja Kiomin istuvat chinot tekevät asustasi mukavan, mutta tyylikkään. Laita alle valkoinen paita ja jalkaan tuliterät adidakset viimeistelläksesi murretuilla sävyillä luodun tyylin.