Season Essentials

Tyylikäs startti arkeen

adidas, Vans, Puma, Asics, New Balance – viisi kenkää mukavaan syksyyn

Kesän loppuminen voi iskeä kovaa. Uudet tennarit auttavat kuitenkin selättämään pienen syysmasennuksen!

Jos taitat matkat skeittilaudalla tai skeittarityyli on muuten vain lähellä sydäntäsi, Vansin Style 36 eli Vans Old Skool -tossut antavat syyslookiisi upean väriruiskeen. Pehmeä nahka on mukava jaloille ja pitää varpaat kuivina pienessä sateessa, ja kuminen pohja takaa jouston ja pidon. Upeaa kontrastia vaaleille tennareille antavat raakadenimfarkut.

Ikoniset Puma Suede -tennarit ovat zalandolaisten ikisuosikki (katso artikkeli tästä ). Jos retrotyyli on sinun makuusi, pidät varmasti vuoden 1968 klassikkotossuista. Uudessa mallissa yhdistyvät upeasti laivastonsininen ja kerman vaalea väri. Nämä kengät ovat takuulla tämän syksyn hitti!

Jos pidät modernimmasta tyylistä, ehdoton valinta on New Balance 597. Näissä huippusuunnittelun ja käytännöllisyyden yhdistävissä tennareissa on kaikki New Balance 574- ja 997-tossujen parhaat ominaisuudet. Innovatiivinen REVlite-välipohja takaa huippuluokan tuen ja kestävyyden, ja laadukkaasta mokasta ja neuloksesta valmistettu modernin tyylikäs kenkä on miellyttävä jalassa.

Asics Gel Lyte 3- ja 5 -tennareita ympäröinyt hype ja upeat Pattan, Ronnie Fiegin ja Atmosin kanssa toteutetut kampanjat ovat painaneet Asics OG Gel -tossut unholaan. Nyt vanhat suosikkitossut ovat kuitenkin palanneet! Tyylikäs mustavalkoinen malli sopii taatusti jokaiseen syksyn päivään. Geelielementit antavat kengille upean siluetin ja lisäävät mukavuutta. Näissä tossuissa selätät ikävämmätkin arkiset askareet.

Pastellivärit eivät mene koskaan pois muodista. Mintunvihreät adidas Gazelle -tennarit tuovat taatusti piristystä syksyyn. Valkoinen pohja, valkoiset raidat ja valkoiset nauhat antavat kenkiin upeaa kontrastia ja sinetöivät upean syyslookin. Kolmeen raitaan voi aina luottaa!