Season Essentials

Sukkaterapiaa

Viisi parasta tennarien ja sukkien yhdistelmää syyspäivän iloksi.

Sukat ovat kaikkien inhokkilahja – voisiko olla mitään tylsempää? Viime aikoina erikoiset sukat ovat kuitenkin nousseet muotiin rohkeiden pukeutujien ansiosta. Hauskasti kuvioituja ja villin värisiä sukkia ei tarvitse enää pukea vain mummon mieliksi jouluna, vaan voit kulkea niissä ylpeästi ympäri vuoden. Päivitä oma tyylisi ja lisää uusiin popoihisi lisämausteeksi värikkäät sukat.

Tricolor, oui!

Sinistä, valkoista ja punaista: ota Ranskan värit haltuun lyömättömällä yhdistelmällä. Ikonisen kenkäparin 35-vuotispäivän lähestyessä Nike on laittanut mallin uuteen uskoon. Ranskan väreillä koristetut Nike Air Force 1 Low Mini Swoosh -malliston tennarit ovat parasta, mitä rahalla saa. Niken minilogo on aiemmin nähty vain Air Max -kengissä, mutta nyt se koristaa myös tätä mallia. Värit pääsevät todella oikeuksiinsa, kun yhdistät kengät Tommy Hilfigerin Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää juhlistaviin sukkiin.

Korosta kuvioilla

Yksinkertaisen räväkkä – tämä yhdistelmä tuo värit esille helposti ja rohkeasti. Adidasin EQT Support 93/17 on yksi Zalando-tiimin tuoreimmista suosikeista. Tummansinisellä koristellut raikkaan valkoiset tennarit ja räikeän värikkäät sukat täydentävät toisiaan erinomaisesti. Kokonaisuus toimii parhaiten esimerkiksi chinojen tai farkkujen kanssa.

Terveisiä Havaijilta

Mitä yhteistä on ananaksella ja surffaajalla? Taisimme juuri löytää vastauksen. Ne antavat Italian lipun väreille havaijilaisen säväyksen. Nappaa drinkki käteesi ja surffaa etelä-eurooppalaisen muodin aallonharjalla yhdistämällä Diadorat ja eksoottiset Jimmy Lion -sukat. Anna viimeisten auringonsäteiden helliä!

Rockia kehiin

Sen jälkeen, kun Kanye toi bändipaidat suuren yleisön suosioon, heviaiheisilta vaatteilta ei ole voinut välttyä. Toisaalta liekehtivä pääkallopaita ei välttämättä ole työnantajan tai asiakkaiden mieleen. Mutta ole huoleti: Stancen hillittömien sukkien ansiosta voit pitää Iron Maidenin aina mukana. Lisää vielä siniset Asics Gel Kayano -tennarit, ja modernin hienostunut hevilook on valmis.

Pyhä jysäys

Ikoniset Converse PL76 -tennarit pääsevät oikeuksiinsa Stancen sukkien kanssa. Nämä valko-oranssit tennarit ja yhteensopivat sukat tekevät sinusta iankaikkisen tyylijumalan.