Season Essentials

NBA: Kuusi nimikkotennaria

Tutustu menestyneimpien NBA:n pelaajien parhaisiin nimikkotennareihin.

Parran pelossa

Adidas Harden B/E lanseerattiin yhteistyössä saksalaisen urheilujätin ja Houston Rocketsin heittävän takamiehen James Hardenin, alias “The Beard” (suom. Parta), kanssa. Pari tehtiin kestävästä verkosta ja laadukkaasta nahkasta, joka kantaa “El Chapon” nimikirjaimia. Läpikuultava, kuminen ulko-osa tarjoaa kunnon pitoa, kun BOUNCE välipohja tarjoaa erityistä pehmustusta ja mukavuutta. Adidas Harden B/E:n iskunvaimennus ja vakaa pito ovat täydellisessä tasapainossa. Parta on pitelemätön.

Todellinen soturi

Stephen Curry, alias Chef Curry, tuo säpinää kentälle Under Armourin lanseeraamilla nimikkokengillä. Under Armour Curry 3.5, toiseltaan nimeltään 3ZERO, on kevyt ja pitävä kenkä. Päällinen on koostettu hengittävästä ja kestävästä vahvistetusta verkosta. Kengän vahvuuksiin kuuluu tukeva kantaosa, jonka nilkan pehmusteet yhdistävät mukavuuden tasapainoon. Kaksoisvahvisteinen keskiosa yhdistää Micro-G ja Charged UA-teknologian vakaaseen, mutta räjähdysvalmiiseen pehmustukseen. Innovatiivisen nilkkahihnan lisääminen vähentää nilkan keskiosan nyrjähdyksen mahdollisuutta samalla, kun pohjan parannettu pito parantaa tarttumapintaa sekä sisällä että ulkona.

Mamba

Esteettistä silmää eniten miellyttävin nimikkokenkä on ehkä Nike Kobe Mamba Instinct. Suunnitellessaan nimikkokenkäänsä Kobe sai innoitusta jalkapallokengistä, sillä hän huomasi jalkapalloilijoiden ja korispelaajien liikehdinnän olevan paljolti samankaltaisia. Kobe riisui koriskengille tyypilliset paksut rakenteet ja muokkasi kevyen, matalan mallin erityisesti koripallokenttiä varten. “Ole hyvä.”

Perintö

Musta Kissa (The Black Cat), eli Michael Jordan, toi nimikkokengät aivan uudelle tasolle Jordan-brändin avulla. Hän onnistui jopa lanseeraamaan kengän ilman urheilujätin omaa logoa, korvaten sen omalla ”Wings”-merkillään. Jos Chicago Bullsin entinen heittävä takamies pelaisi edelleen hän varmaan pitäisi edelleen rankinglistojen kärkisijaa, mutta hän tekisi sen Jordan Ultra Fly 2 -kengissä. Niiden päällinen on tehty verkkomaisesta materiaalista, jonka pehmusteet ovat vailla vertaa. Polyuretaanista valmistettu kantaosa tarjoaa huippulaatuista ponnahdusvoimaa. Päkiän ja kannan pehmusteet ovat valmistettu Zoom Air -teknologialla. Kengän yleinen ilme on kunnianosoitus Tinker Hatfieldsin Nike Jordan XV:lle. Entäpä kengän villi kieli? Kieliosa sai oikeastaan innoituksensa Michael Jordanin oikeasta kielestä. Anna kenkien puhua puolestasi.

Hoikka viikatemies

Kevin Durantilla, yleisesti tunnettuna myös NBA:n mukavimpana tyyppinä, on suosittu nimikkokenkä. Niin suosittu, että Mr. Streetwear, alias Ronnie Fieg, lanseerasi hiljattain kaksi hyvin suosittua yhteistyöprojektia, jotka leikittelevät tämän ikonisen kengän muodolla. Isojen logojen kontrastit ja KD-alkukirjaimet kengän kielessä ja välipohjassa lisäävät autenttisuuden tuntua. Pääliosan kevyt verkko ja ulkopohjan kudottu kalanruotokuvio tekevät pitävästä pohjasta sopivan sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kumarra syvään

Niken täytyi ottaa elementtejä eri kengistä saadakseen parhaan mahdollisen tuloksen suunnitellessaan nimikkokenkiä King Lebron Jamesin kaltaiselle yleispelaajalle. Nike Lebron Soldier XI:ssä neljä isoa tarraa pitää huolta nilkan tuesta samalla, kun mallin kevyt rakenne tekee nopean reagoinnin kentällä mahdolliseksi. Ihailemme valkoista versiota, vaikka uusi musta, kumipohjainen malli kerää enenevissä määrin kateellisia katseita.