Muotitoimittajalta

Sandstorm

Graafinen suunnittelijamme Anthony Falconer on muodostanut maanläheisistä sävyistä täydellisen yhdistelmän tyyliä ja mukavuutta.

Joskus yksinkertaisin vaate tekee tyylikkäimmän vaikutuksen. Otetaan esimerkiksi pooloneule. Se on vaatekaapin vakiovaruste, joka terävöittää koko asua. Se on miehekäs, kuten James Bond on todistanut jo useassa elokuvassa. Toisaalta se antaa älykkään vaikutelman, sillä mielikuvat Steve Jobsista pooloneuleessa ovat painautuneet mieliimme. Pooloneule antaa myös hieman mystisen, taiteellisen vaikutelman. On outoa, että niin moniulotteisen vaatteen paluuta trendien huipulle piti odottaa näin kauan. Voimme vakuuttaa, että se on ajaton klassikko, joka kuuluu jokaisen miehen vaatekaappiin.

"Älä pelkää pukeutua useisiin kerroksiin ja tekstuureihin. Rakastan asun siluettia ja maanläheisiä sävyjä. Ne luovat täydellisen lämpimän ja mukavan fiiliksen, mikä tulee tarpeeseen talvella." — Anthony Falconer, graafinen suunnittelija

Graafinen suunnittelijamme Anthony Falconer ei kummastele pooloneuleita tai villatakkeja. Hän saa jopa haastavamman hiekansävyisen yhdistelmän toimimaan. Tämän kevään päätrendi pooloneule ja tyylikkäät nauhalliset kengät tuovat normcore-lookin tähän päivään.