Muotitoimittajalta

Sininen hetki

Laivastonsininen villakangastakki on samanaikaisesti raikas ja klassinen valinta.

Vuoden alku on hyvä aika kokeilla uutta myös pukeutumisessa. Jos musta väri tylsistyttää, niin ota mallia jalkapallotähti David Beckhamilta tai katutyylin mestarilta Giotto Calendolilta, jotka on molemmat nähty päästä varpaisiin laivastonsiniseen pukeutuneena. Sinisessä on sitä jotakin, joka saa asun sopimaan niin rentoihin kuin virallisempiinkin tilanteisiin. Väri sopii myös jokaiseen kauteen eikä mene pois muodista, joten se on myös fiksu investointi.

”En pukeudu ikinä kokomustaan. Se muistuttaa liikaa uniformua. Kokonaan laivastonsininen sen sijaan näyttää aina hyvältä.” Sam, vastaava muotitoimittaja

Samin polveen asti ulottuva, yksirivinen villakangastakki erottaa hänet mustaan pukeutuvasta massasta. Asu kokonaisuutena on mestarillista yhdellä värillä kerrostamista. Ota mallia Samin tavasta yhdistää eri materiaaleja ja tekstuureja kontrastien luomiseksi. Jos yksivärisyys ei toimi kohdallasi, niin riko monotonia kuvioidulla materiaaleilla tai ripauksella burgundinpunaista tai oranssia. Menestys on taattu!