Muotitoimittajalta

Ahhh mitkä adidakset

Niin koriksenpelaajat, b-boyt kuin muotiaddiktit voivat olla yhtä mieltä siitä, että legendaariset Superstar-tennarit ovat lajinsa muotovalio.

Alun perin vuonna 1969 koripalloliiga NBA:lle suunnitellut Superstar-tennarit ovat matalavartinen versio Pro Model -mallista. Los Angeles Lakers- joukkueen tähtipelaaja Kareem Abdul Jabbar oli ensimmäinen iso nimi, joka pelasi kyseiset kengät jalassaan. Muutama vuosi ilmestymisensä jälkeen tennariväki omi virtaviivaisen mallin pelikentiltä kaduille, ja Superstareista tuli nopeasti olennainen osa katumuotia.

1980-luvulla RUN-DMC:n räppärit ottivat kengistä nauhat pois ja yhdistivät paljaat tennarit Kangolin kalastajanhattuihin ja Lee-merkin farkkuihin. Graafinen suunnittelijamme Jonathan Michael Billick näyttää mallia, kuinka yhdistää vintagehenkiset tennarit tämän hetken trendien mukaiseen kokonaisuuteen. Saat monikäyttöisen asun, kun yhdistät mustavalkoiset Superstarit beigeihin chinoihin, harmaaseen t-paitaan sekä ruskeaan takkiin Jonathanin esimerkin mukaisesti. Nämä trendikkäät ja helppokäyttöiset tennarit ovat oikeutetusti ansainneet suosionsa.