Muotitoimittajalta

Kullan kallis

Mitä aiot antaa kullallesi joululahjaksi? Ehdotamme korua, esimerkiksi Skagenin klassisen kaunista rannerengasta.

Joulun lähestyessä alkaa myös hermostunut hääräily, kun miehet metsästävät hämillään kaupoista sopivaa lahjaa paremmalle puoliskolleen. Ei näin. Onneksi kauniimmalla sukupuolella on yksi heikko kohta, joka useimmissa tapauksissa toimii hyvin – korut. Korulahja on kullanarvoinen tilaisuus antaa hänelle henkilökohtainen lahja, joka muistuttaa häntä antajasta aina korua käytettäessä.

“Minimalistiset korut ovat henkilökohtaisia suosikkejani ja ruusukulta lempivärini. Etenkin talviaikaan raikas rannerengas piristää kokonaisuutta hetkessä ja antaa elegantin silauksen yksinkertaisiinkin asuihin” – Katharina Fronius, copywriter

Ruusukullan sävy itävaltalaisen copywriterimme Katharina Froniuksen rannerenkaassa pitää korun ilmeen tuoreena ja nykyaikaisena. Eikä hän ole ainoa, joka rakastaa minimalistisia koruja. Olemme bonganneet julkisuuden henkilöitä supermalli Kendall Jenneristä Cambridgen herttua Catherine Middletoniin viimeistelemässä niillä tyyliään. Mitä tulee joululahjoihin, vältä ruuhkia ja yksinkertaisuus on kultaa!