Mallisto

3 192 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Levi's – tuo farkkumaailman suurin klassikko ja kiistämätön kuningas on säilyttänyt suosionsa jo lähes kahdensadan vuoden ajan! Ja asian laita taitaakin olla niin, että ilman Levi'stä ei olisi farkkuja, sillä juuri tämä amerikkalainen merkki keksi sinisen farkun. Pitkäaikaisen suosion ylläpitäminen on tulosta ahkerasta työstä, jota Levi's tekee mallistonsa ajankohtaisuuden ja raikkauden säilyttämiseksi, ollen aina askeleen edellä kilpailijoitaan.

Laatua ja klassista tyyliä muotimaailman kuumimpia trendejä unohtamatta

Naisten Levi's mallisto on kuin tuulahdus raikasta katumuotia, joka antaa luovuuden kukkia ja oman persoonallisen tyylin loistaa. Rakastitpa istuvia pillifarkkuja yli kaiken tai nautit korkeavyötäröisten ja suoralahkeisten farkkujen ilmavuudesta, löytyy valikoimasta tulevat lempparihoususi takuuvarmasti. Mielenkiintoisten yksityiskohtien, kuten revittyjen polvien ja nilkkapituisten lahkeiden, yhdistäminen klassikkomalleihin antaa sinulle oivan mahdollisuuden ilmentää persoonallisuuttasi helpolla ja tyylikkäällä tavalla! Miesten mallisto tarjoaa myös miehille mielettömän määrän erilaisia ja erimallisia farkkuja, joista jokaiset paistattelevat päivää trendien aallonharjalla. Perinteiset siniset Original Fit -farkut sopivat jokaiselle jätkälle viikon jokaisena päivänä. Ne yhdistettynä ruutupaitaan ja yksivärisiin tennareihin muodostavat tyylin, jolla selviät kiireisestäkin päivästä aamusta iltaan. Uskaliaampi tyylittelijä valitsee vaaleansiniset nilkkapituiset pillifarkut, joiden kanssa pukee samansävyisen farkkutakin. Full denim -asu ei ehkä ole kaikkia varten, mutta saa takuulla ansaitsemansa huomion urbaanin kaupungin sykkeessä.

Urbaanin farkkutyylin kiistaton klassikko

Ei puhetta farkuista ilman Levi's 501 -mallin mainitsemista. Juuri tuo kyseinen malli on noussut muotimaailmassa eräänlaiseen kulttimaineeseen – se on kaikkien huulilla ja todellisten farkkufiilistelijöiden vaatekaapin ehdoton must have! Puhumattakaan kesän festareista, joilla revityt 501-shortsit voi bongata yhden jos toisen tytön ja pojan festarityylistä. Levi's ansaitseekin kiitosta täydellisellä istuvuudellaan ja kestävyydellään, jotka yhdistettynä päivän polttavaan trendikkyyteen takaavat aseman farkkuvalmistajien ykkösenä myös tulevaisuudessa. Levi's-farkkujen ja farkkushortsien ympärille luot helposti trendikkään tyylin arjen jokaiseen tilanteeseen ja varmistat näyttäväsi hyvältä joka hetkessä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Paljon muutakin kuin farkkuja

Levi's

Levi's on yksi maailman tunnetuimmista farkkumerkeistä ja farkkujen valmistuksen pioneeri. Levi's aloitti farkkujen valmistuksen, kun yhtiön perustaja Levi Strauss, yhdessä Jacob Davisin kanssa, patentoi vuonna 1873 uuden menetelmän valmistaa denim-housuja.

Merkin farkuista tuli nopeasti yksi mailman tunnetuimmista ja suosituimmista vaatekappaleista. Levikset ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään, mitä kuvastaakin yrityksen tunnettu logo, jossa kaksi hevosta yrittävät repiä farkkuja rikki - tietysti tuloksetta! Farkkujen lisäksi Levi's tarjoaa asiakkailleen klassista amerikkalaista tyyliä edustavaa naisten ja miesten muotia. Esimerkiksi jälleen muodikkaat Levi's -farkkutakit ja -paidat ovat suosittuja klassikkotuotteita.

Tutustu Zalandon Levi's-valikoimaan. Meiltä löydät niin klassiset farkkumallit, kuten esimerkiksi suoralahkeiset 501-farkut, kuin uudet, supermuodikkaat slim fit-mallitkin. Farkkujen lisäksi löydät meiltä myös paidat, topit, takit ja paljon muuta! Voit myös täydentää asukokonaisuutesi trendikkäillä Levi's® -asusteilla! Levi's® -tyyli on nuorekas, rento ja trendikäs ja brändin vaattet sopivat kaikille tyyli- ja laatutietoisille sekä iältään että mieleltään nuorille miehille ja naisille. Muista myös Leviksen kattava lastenvaatteiden valikoima. Myös lapset voivat nyt pukeutua päästa varpaisiin trendikkäillä ja laadukkailla Levi's -vaatteilla.