Mallisto

752 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Perinteinen farkkumerkki Lee tekee farkkuja, jotka eivät ole vain farkut vaan tekevät käyttäjänsä vapaaksi. Lee-farkkujen huikea mallivalikoima antaa rajattomat mahdollisuudet löytää juuri sinulle sopivat ja täydellisesti istuvat farkut. Nämä ovat vaatekaappisi kaipaama täydennys, luottovaate arkeen, työhön ja vapaa-ajalle.

Yritys on perustettu vuonna 1889 Henry David Leen toimesta. Lee Mercantile Company tuotti Yhdysvaltojen Kansasissa farkkuja ja takkeja. Haalareiden valmistuksella jatkunut kasvu sai lisäpontta, kun Lee otti käyttöönsä vetoketjun farkkujen kiinnityksessä. Lee-merkki farkkuineen, jumpsuitteineen ja työhaalareineen oli pitkään Yhdysvalloissa suosituin työvaatevalmistaja. Laadukkaiden vaatteiden valmistus oli jo muotimerkin perustajan toiminnan tavoite ja edelleen yrityksen kirkas johtotähti.

Laadukas Lee on farkkujen klassikko

Leen farkkuja löytyy denimin eri sävyinä, on mustaa, harmaata, tummansinistä, kirkkaan sinistä, meren sinistä, vaalean sinistä, vaalean harmaata ja valkoista. Myös denimin pesuvahvuuksia on useita kivipestyistä ihan pakasta vedettyihin. Farkkumalleja on lukemattomia tiukoista skinnyistä ja slim fiteistä, suoriin, väljiin boyfrendeihin, perinteisiin bootcutteihin ja jälleen trendikkääseen levenevään flared legiin. Eri tyylien runsaudesta ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä löydettyäsi sinulle parhaiten istuvan mallin, on syytä ostaa kyseisiä housuja useammat. Luonnollisesti katu-uskottavat farkut mallistosta on mitoitettu niin naisille kuin miehillekin.

Farkkujen lisäksi vaatemerkki valmistaa myös muodikkaita paitoja ja muita asusteita. Perinteinen lehmipaimenen vaatetukseen kuuluva napitettava farkkupaita on yksi muun vaatevalikoiman kulmakivistä. Löydät myös colleget, villapaidat, paitapuserot, mekot ja t-paidat. Asustevalikoimista voit täydentää tyylisi vöillä, laukuilla, huiveilla ja pipoilla. Jenkkiperinteeseen kuuluvat ruudulliset paitapuserot ovat nousseet jälleen katumuodin kärkeen, minkä myös Lee tietää!

Tutustu myös