Suodatin

Lasten urheiluvaatteet & urheilukengät

4,921 tuotetta

Lasten urheiluvaatteet ja -kengät ovat tärkeä osa jokaisen naperon aktiivista arkea. Lapset ja nuoret viihtyvät parhaiten rennoissa ja urheilullisissa vaatteissa, joissa voi liikkua vapaasti. Monipuolinen valikoima tarjoaa urheilumaailman tähtimerkkien trendikkäitä urheiluvaatteita ja -kenkiä aina vauvasta kouluikäisille.

Lasten urheiluvaatteet ja -kengät ovat täynnä liikunnan riemua

Lasten arki on täynnä liikunnan iloa ja lapset viihtyvät parhaiten ulkona tutkimassa luonnon ihmeitä ja pelaamassa kavereidensa kanssa. Vedenkestävät vaatteet, kuten sadetakki ja -housut, ovat elintärkeitä erityisesti pienempien lasten arjessa. Isompien lasten arki täyttyy niin harrastuksista kuin koululiikunnasta, johon sopivat täydellisesti verryttelypuvut. Oman tyylin rakentaminen on erityisen tärkeää nuorille, kun oma identiteetti alkaa muodostua ja vaatemerkit ja eri tyylit alkavat kiinnostaa. Urheilumerkit ovatkin nuorisomuodin asiantuntijoita, joten valikoimamme lasten urheiluvaatteista ja erityisesti tennareista löytyy kaikki viimeisimmät urheilumuodin trendit sporttisen raikkaissa väreissä, kuten pinkissä, turkoosissa, keltaisessa ja vihreässä. Hupparit ja collegepaidat sopivat myös verkkareiden ja collegehousujen lisäksi farkkujen ja chinojen kanssa jokapäiväiseen tyyliin.

Lasten urheiluvaatteet ja -kengät ovat täynnä talvityylin aarteita

Lasten talviurheilu vaatii pukeutumiselta erityistä suojaa ja tehokasta muotoilua. Talvella Pohjolan pakkaslukemat saattavat laskea huikeisiin miinusasteisiin ja tarjolla on niin lunta, loskaa kuin räntää, joten talvinen ulkoilu todella vaatii lämpimiä, hengittäviä ja vedenkestäviä vaatteita. Lasten urheiluvaatteet ja -kengät tarjoavatkin talvimuotiin erikoistuneiden merkkien laadukkaita toppatakkeja, -housuja ja -haalareita sekä talvisaappaita, joissa lasten kelpaa leikkiä loskalumessa ja huristella pulkalla tai suksilla lumisen rinteen pöllyttäessä puuterilunta kasvoille. Lasten ulkovaatteiden valikoima on täynnä iloisia värejä, jotka tuovat energiaa ja näkyvyyttä talven pimeyteen. Heijastinpinnat kirkkaiden värien lisäksi varmistavat, että lapset erottuvat puhtaanvalkeasta laskettelurinteestä tai muuten hämärtyvinä iltoina. Trendikkään tyylin voi koota niin kokomustaksi tai vastavärejä hyödyntäen. Värikkäät talvihousut henkseleillä ja musta takki tai mustat talvihousut ja kuviollinen takki pitkien talvisaappaiden kanssa – tärkeää on valita vaatteet lapsen omien lempivärien mukaan. Hauskat tupsupipot, suippolakit, lapaset ja huivit viimeistelevät talvisen tyylin.

Tutustu myös

Lasten sporttivaatteet ja -varusteet

Laadukkaat urheiluvaatteet & kengät kannustavat lasta lempiharrastuksessaan

Urheiluvarusteet ja -vaatteet kuuluvat olennaisena osana kasvavan lapsen jokapäiväiseen elämään.

Lapset ovat täynnä energiaa ja mielikuvitusta, ja leikitkin ovat usein hyvin riehakkaita ja vauhdikkaita. Erilaiset pelit ja urheilulajit vaativat jatkuvaa liikkumista, joten urheiluvaatteiden ja -kenkien tulee olla hyvin istuvat sekä joustavat mahdollisimman mukavan käyttökokemuksen takaamiseksi. Oikeanlaiset ja tilanteeseen sopivat urheiluvaatteet & -kengät ovat äärimmäisen tärkeitä, jotta lapsi voi turvallisesti harrastaa ja leikkiä sekä ulko- että sisätiloissa. Tämän päivän urheilumuoti tarjoaakin paljon aktiiviseen liikkumiseen kehiteltyjä materiaaleja, jotka ovat suunniteltu joustamaan erityisen hyvin vartalon liikkeiden mukaan, pitämään kehon viileänä ja kuivana kovassakin hikoilussa sekä antamaan kevyen olon urheiluharrastusten parissa.

Nykyajan lasten urheilumuoti tarjoaa paljon valinnanvaraa jokaisen pikkuisen aktiiviseen harrastukseen sekä myös vapaa-ajan pukeutumiseen. Oli lapsesi lempilaji sitten jalkapallo, koripallo, tanssi, ratsastus tai laskettelu, laajasta valikoimasta löydät laadukkaat urheiluvaatteet & -kengät sekä lapsille että varhaisnuorille. Kesäisiin urheilulajeihin sekä sisätilaharrastuksiin on saatavilla paljon kevyitä vaatteita, kuten toppeja, t-paitoja, collegehousuja ja verryttelypukuja sporttisissa väreissä ja trendikkäissä kuoseissa. Laajasta urheilukenkien valikoimasta löydät lukuisia erimallisia lenkkareita ja tossuja, joiden erilaiset ominaisuudet kannustavat lasta parhaimpiin tuloksiin lempilajissaan. Talvisiin ulkoilmaharrastuksiin, kuten lasketteluun ja lumilautailuun, on tarjolla laaja valikoima laadukkaita kokopukuja sekä asukokonaisuuksia, joilla pikkuisesi pysyy lämpöisenä hyisissä laskettelurinteissä. Täydennä laskettelupuku vielä värikkäillä asusteilla, kuten laskettelulaseilla, pipoilla ja hanskoilla, ja löydät kaiken lisäksi lapsesi helposti ruuhkaisista rinteistä!