Urheilu

Lasten urheiluvarusteet

Sukupuoli
Hinta
8
8
160
160
Mallisto
Pintamateriaali
Uutuudet

48 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
ZOOM JUNIOR - Kypärä - black POCITO FORNIX - Kypärä - pocito orange GAMBLER AIR - Laskettelulasit - white POCITO IRIS - Laskettelulasit - zink orange SERATHOR PRO M1 - Maalivahdin hanskat - dazzling blue/yellow YOUNG PRO FC BAYERN MÜNCHEN - Maalivahdin hanskat - red ACE JUNIOR - Maalivahdin hanskat - solar red/black/onix POCITO IRIS - Laskettelulasit - fluorescent pink GAMBLER AIR - Laskettelulasit - cobaltshuttl KIDS 2016 - Käsipallo - bright rose/purple/yellow ACE - Maalivahdin hanskat - energy aqua/ energy blue SERATHOR - Maalivahdin hanskat - green gecko/safety yellow MESSI - Säärisuojat - eneryg aqua/white/legend ink RELOAD JUNIOR - Maalivahdin hanskat - green ACE JUNIOR - Maalivahdin hanskat - black AIRWING 2 - Kypärä - green yeti YOUTH PROTEGGA FLEX - Säärisuojat - black/volt ACE - Maalivahdin hanskat - black KIDS 2016 - Käsipallo - viridian/ombre blue/yellow Maalivahdin hanskat - volt/laser orange/black ELM SPEED UPSOFT SUPPORTFRAME JUNIOR - Maalivahdin hanskat - lite fluo gelb/schwarz/hydro blau MATCH - Maalivahdin hanskat - white/volt/black Maalivahdin hanskat - black/laser orange/white NBA PLAYER - Koripallo - grey/red

Liikunta on hyväksi - paitsi keholle niin myös mielelle! Ja niin monia kuin on lajeja, on myös urheiluvarusteitakin! Se, minkälaisia varusteita lapsesi käyttää omissa harrastuksissaan, on varsinkin lapselle itselleen erittäin tärkeä asia. Oikeanlaiset urheiluvarusteet nostavat lapsen itsetuntoa, parantavat hänen suoritustaan ja tekevät harrastamisesta mukavampaa. Väärät tai huonokuntoiset varusteet puolestaan voivat antaa vastustajalle turhaa tasoitusta ja laskea lapsesi motivaatiota jatkaa harrastuksen parissa. Zalando tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa lapsesi tarvitsemat urheiluvarusteet kätevästi suoraan netistä. Vain muutamalla klikkauksella voit tilata säärisuojukset tai polvisukat jalkapallosta innostuneelle lapsellesi tai kallisarvoisen pyöräilykypärän suojaamaan lapsesi päätä pyöräillessä. Voit myös tutustua valloittaviin lapsille suunniteltuihin juomapulloihin, joihin jokainen lapsi taatusti ihastuu. Kuten aikuisille, on lapsillekin peseytyminen tärkeää liikunnan jälkeen, ja siksi saatkin Zalandosta lapsille myös omat pyyhkeet.

Lasten urheiluvarusteet - tarjoa lapsellesi mahdollisuus loistaa!

Pallot ja mailat, uimalasit ja jalkapallohanskat - nämä ja paljon muuta lajiin kuin lajiin löydät lasten urheiluvälinevalikoimastamme. Hankkimalla lapsellesi laadukkaat urheiluvarusteet, autat häntä saavuttamaan huippusuoristuksia ja samalla tuet lapsen innostusta jatkaa urheilun parissa kenties aikuisiälle asti. Lapset ovat yleensä hyvin ylpeitä omista urheiluvälineistään, oli se sitten hauskan värinen juomapullo tai uusi jalkapallo. Tilaa nyt uudet varusteet lapsellesi kätevästi suoraan netistä ja yllätä lapsesi iloisesti! Hyvät ja laadukkaat varusteet, esimerkiksi erilaiset kypärät tai urheilusuojukset, pitävät huolta lapsesi turvallisuudesta urheilun tiimellyksessä. Zalandosta tilaamalla et joudu maksamaan lähetys- tai palautuskuluja lainkaan ja me annamme sinulle 30 päivää aikaa tehdä lopullinen ostopäätös.