Kengät

Lasten kävelykengät

Sukupuoli
Hinta
11
11
133
133
Kengän kärki

301 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/4
Loaferit/pistokkaat - mottled rose BONBON - Vauvan kengät - marine/fuchsia/violet Loaferit/pistokkaat - black EACH - Vauvan kengät - brandy Loaferit/pistokkaat - nero/piombo Nauhakengät - silver Loaferit/pistokkaat - multicolor HAMMAR - Vauvan kengät - light brown HEATHROW - Loaferit/pistokkaat - black/dark red TERREX GTX - Vaelluskengät - core black/vista grey RIGEL WP - Vaelluskengät - clorophilla/red fluo PURSUIT - Vauvan kengät - navy Loaferit/pistokkaat - grey MINI DISNEY MINNIE BE - Loaferit/pistokkaat - red HUGO - Nauhakengät - black SUEDE CLASSIC BBOY FABULOUS INF - Loaferit/pistokkaat - flame scarlet/white SUEDE CLASSIC BBOY FABULOUS INF - Loaferit/pistokkaat - forest green/turkish sea SUEDE CLASSIC BBOY FABULOUS INF - Loaferit/pistokkaat - black/white INGLESA LONA TINTADA - Loaferit/pistokkaat - blanco Tarrakengät - steel/cactus NEOKRAFTY - Tarrakengät - bordeaux metallic CORBY - Vauvan kengät - gold metallic INGLESA LONA TINTADA - Loaferit/pistokkaat - marino INGLESA LONA TINTADA - Loaferit/pistokkaat - frambuesa FRANZISKA - Tarrakengät - nautic BRUCE - Tarrakengät - dark petrol GOLDY - Vauvan kengät - atlantic TEO - Tarrakengät - navy/green Tarrakengät - port/passion PEU PISTA - Nauhakengät - dark gray Vauvan kengät - marino TOLEDO - Vauvan kengät - dark navy/royal Nauhakengät - dark blue Nauhakengät - cognac Nauhakengät - navy Tarrakengät - mirtillo/ocra Vauvan kengät - dark moss-green BOUBA LACE FRINGE - Vauvan kengät - night PLAY LACE ZIP - Nauhakengät - navy/multicolor Vauvan kengät - blu Vauvan kengät - bordeaux CHANDLER CNX - Vaelluskengät - montana grape/aqua haze CHANDLER CNX - Vaelluskengät - dark olive/citrus RIGEL WP - Vaelluskengät - olive RIGEL WP - Vaelluskengät - artico/chili RIGEL WP - Vaelluskengät - antracite/red fluo HAMMAR - Vauvan kengät - blue Vauvan kengät - pink Vauvan kengät - natur NEW SAVAGE - Tarrakengät - navy/royal BOUBA BI ZIP - Vauvan kengät - navy Nauhakengät - cognac BONBON - Vauvan kengät - fuchsia violet/mauve BONBON - Vauvan kengät - bleu marine/cobalt/orange BILLY - Vauvan kengät - marron NEW SAVAGE - Tarrakengät - brown/red KIMO - Tarrakengät - lady CORY - Vauvan kengät - kies SERTO - Nauhakengät - hercules black SERTO - Nauhakengät - black

Lapset tarvitsevat aikuisten lailla useita eri kenkiä erilaisiin tilaisuuksiin ja eri tarkoituksiin. Lasten kävelykenkien valikoima tarjoaa laajan määrän vaihtoehtoja niin tyyleissä, käyttötarkoituksissa kuin malleissakin. Erilaisia upeita kenkiä on tarjolla vastasyntyneestä aina teini-ikäiseen asti. Useissa lasten kenkämalleissa on suosittu tarrakiinnitystä, jotta lapsen on helppo pukea kenkänsä jalkaan itse. Nauhallisiakin malleja on luonnollisesti tarjolla. Erityisesti vaelluskengissä on suosittu nauhoja, koska nauhat mahdollistavat kengän kiristämisen lapsen jalkaan juuri jokaiselle sopivalla tavalla. Epätasaisella maastolla ulkoiltaessa on tärkeää, että kenkä tukee lapsen jalkaa mahdollisimman hyvin ja että kenkä on kiristetty huolellisesti nauhojen avulla. Käytännölliset loaferit ovat erinomaisia lämpimillä ilmoilla, ja ilman erillisiä kiinnityksiä lapsen on helppo pukea ne itsekin jalkaansa. Useissa lasten kävelykengissä on käytetty kauniina tehokeinona eriväristen materiaalien yhdistämistä. Muutenkin lasten kengät ovat täynnä kiinnostavia yksityiskohtia, mutta myös pelkistettyjä malleja on tarjolla. Nahkaiset poikien tennarit joko mustana tai ruskeana ovat erinomainen valinta siistimpiin tilaisuuksiin. Pojat eivät aina innostu juhlakenkien pukemisesta, joten ratkaisun tähän tarjoaa juuri nahkaiset tennarityyliset kengät.

Upeat ja mukavat lasten kävelykengät ensi askelista teinivuosiin!

On tärkeää, että valitset lapsellesi juuri oikeanlaiset kävelykengät kuhunkin käyttötarkoitukseen. Kasvavan lapsen jalka on herkkä reagoimaan vääränlaisiin ja vääränkokoisiin kenkiin, joten kasvunvaraa ei tulisi kenkiin juurikaan jättää. Kun kenkä käy pieneksi, on aika siirtyä seuraavaan kokoon. Mukavat ja iloisen väriset tennarit ovat oiva valinta tarhaan, kouluun ja vapaa-ajan viettoon. Tennarit jalassa lapsen on helppo kävellä, juosta ja leikkiä. Talven kylmiin kuukausiin lapselle kannatta hankkia lämpimällä vuorella varustetut nilkkurit, jotka tarjoavat enemmän lämpöä ja suojaa kuin varrettomat mallit. Myös aivan perheen pienimmille, jotka eivät välttämättä ole oppineet vielä kävelemään, on tarjolla ihania lämpimiä nilkkureita. Lasten kengistä löytyy perinteisiä tummia jalkineita sekä upea valikoima kirkkaita värejä, kimalletta, kiiltoa ja raikkaita kuvioita. Valitse yhdessä lapsesi kanssa upeat kävelykengät, jotka miellyttävät sekä sinun että lapsesi silmää!

Yhdistät helposti

Kävelykengät kuuluvat jokaisen ihmisen perusvarusteisiin. Myös lapsille kävelykengät ovat tärkeät, ja niiden käyttö aloitetaankin jo taaperoiässä. Taaperoikäiselle kävelemään opettelevalle lapselle tarvitaan hyvin istuvat ja jalkaa tukevat ensiaskelkengät. Niiden tulee tukea lapsen jalkaa ja hänen astuntaansa. Tässä jalan kasvuvaiheessa on hyvin tärkeää panostaa laadukkaisiin kävelykenkiin, jotta jalka kasvaa ja muotoutuu oikein. Leikki-ikäisen kävelykengillä kuljetaan jo pidempiä matkoja ja ne jalassa leikitään sekä temmelletään ulkona ja erilaisilla leikkipaikoilla. Leikki-ikäisen kävelyyn tarkoitettujen kenkien tulee olla kestävät, joustavat ja tuntua hyvältä jalassa. Kouluikäiset kulkevat koulumatkansa usein jalan, ja kunnon kävelykengät ovat tarpeelliset myös heille. Lasten jalkojen hyvinvointi on meidän aikuisten vastuulla, joten niihin kannattaa panostaa huolella. Laadukkaisiin lasten kenkiin panostaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin!

Kävelykengät lapsille Zalandolta!

Tutustu kattavaan lasten kävelykenkävalikoimaamme! Meiltä löydät eri merkkisiä, monenvärisiä ja vaihtelevilla materiaaleilla päällystettyjä kenkiä lapsille. Voit etsiä sopivia kävelykenkiä lapsellesi suoraan lapsen kengän koon tai vaikkapa lempivärin perusteella. Kävelykenkävalikoimastamme löydät tarranauhakengät, jotka on helppo laittaa jalkaan pukemaan opettelevalle lapselle. Myöhemmässä vaiheessa voit siirtyä nauhallisiin kenkiin ja lapsi pääsee opettelemaan nauhojen solmimista itsenäisesti. Meiltä saat myös lasten loaferit, jotka ovat rennommat kengät viileämpinä kesäpäivinä käytettäväksi. Kenkävalikoimastamme löydät varmasti lapsellesi sopivat kengät! Voitte vaikka yhdessä tutustua kattavaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja valita kivat sekä silmää eniten miellyttävät kävelykengät.