Suodatin

Lasten ballerinat

110 tuotetta

Tyttöjen ballerinat ovat lyömättömän söpöt ja kaiken lisäksi huiman monikäyttöiset jalkineet. Niitä voi pitää heti alkukeväästä ja pitkälle syksyyn! Ne ovat myös nopeaa pukeutumista arvostavien lasten mieleen. Vauhdikkaimpien tyttöjen valinta on nilkkaremmillä varustetut ballerinat, jotka pysyvät jalassa hurjimmissakin seikkailuissa, kuten pyöräillessä ja vaikka puuhun kiivetessä! Kesällä ballerinat käyvät niin pihaleikkeihin kuin ylioppilasjuhlissa vierailemiseen. Silloin ne voi vetää mutkattomasti paljaisiin jalkoihin. Ne sopivat loistavasti niin shortsien kuin kesämekkojenkin kanssa! Shortsien ja ballerinojen yhdistelmän viimeistelevät tietysti sievät nilkkasukat. Syksyisempi, koulupukumainen tyyli syntyy paksuista sukkahousuista sekä siististä hameesta, vaikkapa klassisesta tyttöjen kiltistä. Kun mukavuus ja nopea pukeutuminen ovat tärkeintä, jalkaan vedetään legginsit ja paidaksi puetaan väljä tunika. Ballerinat tekevät tyylistä siistin, mutta mukavuudesta ei tarvitse tinkiä piirunkaan vertaa! Reipas ja samalla tyttömäinen tyyli syntyy yhdistämllä ballerinat farkkuihin. Yläosa voi olla niin college- kuin paitapuserokin! Valikoimasta löytyy myös varmasti ballerinat niin poikatyttöjen kuin pikkuprinsessoidenkin mieleen - ja kaikista pienemmille neideille sekä isommille tyyliniekoille!

Klassikoita, kimallusta ja sporttisia ballerinoja

Tyttöjen ballerinoja on moneen lähtöön. Juhliin laitetaan tietysti ne kaikista säkenöivimmät ballerinat. Valinnanvaraa riittää: kimalluksesta tykkääville on glitterballerinoja ja esimerkiksi kullalla ja hopealla kruunattuja kenkiä! Juhliin sopivat myös klassiset, balettitossuja muistuttavat ballerinat. Niissä on hyvin ohut pohja ja ne on valmistettu nahasta. Koristeena voi olla vaikkapa ruusuke tai klassinen rusetti! Tyylitietoisille pikkutytöille valmistetaan myös makeita ballerinoja, jotka vain koko erottaa aikuisten kengistä. Koristeiden ja materiaalien rinnalla juhlan tuntua luovat kauniit kuosit. Värivalikoima on laaja, ja aiheisiin kuuluvat niin kukkaset kuin tähdetkin. Arjen rientoihin ja kouluun sopivat oivasti puolestaan sporttisemmat ballerinat, joissa on paksumpi pohja ja jotka kestävät kovaakin menoa. Kaikista pienimmille pirpanoille hankitaan tietysti klassiset, nahkaiset ja tukevat ballerinat. Ne on koristeltu rei'ityksin ja niitä pitää paikoillaan söpö remmi. Suloisempia juhlakenkiä pienokaisille on vaikea edes kuvitella!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Ballerinat ovat suosituimpia kesäjälkineita, joita käyttävät niin äidit kuin tyttäretkin. Alkunsa ballerinakengät saivat tanssisalien lattioilta, balettitanssijoiden tanssikengistä. Ballerinojen käytännöllinen ja naisellisen siro tyyli levisi yleiseen suosioon 1950-luvulla, jolloin tyyli-ikoni Audrey Hepburn yhdisti ballerinat tiukkoihin farkkuihin. 2000-luvulla tämä tyyli on tehnyt paluun ja kuuluukin useimpien naisten vakiopukeutumiseen. Nämä kengät ovat naiselliset ja sirot mutta samaan aikaan todella mukavat ja käytännölliset käyttää. Ne istuvat jalkaan kuin sukka, ja niillä voi kävellä pitkiä matkoja tai seistä pitkiäkin aikoja. Ballerinat ovat ideaali valinta lomamatkoille, kaupunkikävelyille, töihin - oikeastaan lähes mihin vain. Lapsille ballerinat ovat yksi parhaista kesäkengistä. Nykyään ortopedit suosittelevat lapsille kenkiä, jotka muistuttavat mahdollisimman paljon paljain jaloin kävelyä. Ballerinat ovat tällaiset tossumaiset kengät, joissa jalka saa kasvaa luonnolliseen kävelytapaan ja askeltamiseen.

Pienten prinsessojen ihanat ballerinat Zalandolta

Ballerinakenkiä löytyy pienemmille ja isommille tytöille useita erilaisia tyylejä, värejä ja malleja. Ballerinat ovatkin sellaiset kengät, joita voi käyttää niin vauva, taapero, koululainen, teini kuin aikuinenkin. Ei ihme, että ne ovat saavuttaneet niin suuren suosion. Keveät kengät voivat olla tyyliltään sporttiset, kävelykenkämäiset tai juhlakengät. Lasten iloksi väreissä on tietysti paljon ilottelua ja hauskoja kuvioita. Ballerinoja voi löytää niin kiiltonahkaisina, kukkakuvioisina, piirroshahmojen kuvilla kuin kaikkien prinsessojen unelmaväreissä kimalteineen ja koristeineen. Lasten ballerinat sopivat käytettäväksi niin hameen kuin housujenkin kanssa, ja tämän mallisista kengistä sopivat voi löytää juhliin, kaupungille ja keväällä ja kesällä päiväkotiinkin. Kesän tietääkin alkaneen, kun kumisaappaat ja muut raskaat kengät saa vaihtaa keveisiin ballerinoihin, joissa pohjan läpi tuntee maan muodot ja jaloillaan saa tuntea kevättuulen ja -auringon kosketuksen.