Suodatin

Lasten avonaiset kengät

273 tuotetta

Lasten avonaiset kengät tarjoavat laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja lämpimiin vuodenaikoihin. Suurimmassa osassa lasten avonaisia kenkiä on remmi, joka takaa sen, että kenkä pysyy tukevasti lapsen jalassa myös vauhdikkaammissa leikeissä. Lasten juhlasandaalien joukosta löydät kauniita juhlakenkiä, jotka sopivat niin kesäisiin tilaisuuksiin kuin talvenkin juhliin. Arkisia sandaaleja on tarjolla useaan eri tarkoitukseen ja tyyliin. Esimerkiksi rannalle kannattaa valita sandaalit, jotka eivät pahastu kastumisesta ja myös kuivuvat nopeasti kastuttuaan. Mökkeilyyn voit hankkia pienokaisellesi vuorelliset sandaalit, näin maaston kosteus ei häiritse pientä ulkoilijaa, ja jalat pysyvät lämpiminä vuoren ansiosta. Vuori on usein irrotettava, joten vuorelliset sandaalit muuntautuvat helposti sopiviksi myös lämpimämpiin keleihin. Upeita sandaaleja on tarjolla vauvaikäisistä teini-ikään asti. Perheen pienimmille löytyy ihania malleja, jotka tukevat jalkaa juuri oikealla tavalla ja pitävät jalat mukavan viileinä myös kesähelteillä. Nahkaiset sandaalit ovat synteettisiä materiaaleja juhlavammat, ja nahka myös muokkautuu jalan muotoihin käytön myötä. Nahkaiset sandaalit ovatkin erinomainen valinta kyläilyyn, kaupungille sekä juhliin.

Lasten avonaiset kengät kaikkiin tilanteisiin!

Lapselle kannattaa valita jalkaan vaellussandaalit, mikäli tiedossa on paljon kävelyä. Vaellukseen tarkoitetut sandaalit käyvät mainiosti kaikkeen ulkoiluun, niin kaupunkikävelyille kuin metsäänkin. Vaellussandaaleissa on kiinnitetty erityistä huomiota kengän muotoihin ja siihen, että jalkine tukee lapsen jalkaa myös epätasaisella alustalla. Vaellussandaalien pohja on muotoiltu ja kuvioitu siten, että kenkä tarjoaa mahdollisimman paljon pitoa ja tukea liukkaassa ja epätasaisessa maastossa. Mikäli tiedossa on metsäretki, kannattaa vaellussandaalien joukosta valita umpinaisella kärjellä varustetut jalkineet. Vaellussandaalit ovat erinomainen valinta myös jokapäiväiseen arkikäyttöön, ja niiden kanssa on helppo yhdistää asu kuin asu. Uimasandaalien joukosta löytyy täydellisiä vaihtoehtoja rantaelämään. Ulkomaan matkalle suunnatessa kannattaa lapsen matkalaukkuun pakata useat eri sandaalit eri käyttötarkoituksiin. Koska lapsen jalka väsähtää nopeasti, kannattaa ottaa myös huomioon, että monesti kengän vaihtaminen toiseen tarjoaa ensiapua. Matkaillessa kävelyä kertyy myös lapsille tavallista enemmän, ja olisi hyvä muistaa, että peräkkäisinä päivinä tulisikin aina käyttää eri kenkää.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Lasten avonaisten kenkien valikoimaan kuuluvat muun muassa sandaalit. Sandaaleita löytyy eri tarkoituksiin, kuten retkeilyyn, uimarannalle tai vaikkapa normaaliin arkikäyttöön. Avonaiset kengät ovat korvaamattomat kesällä, jolloin lämpölukemat saattavat nousta korkeallekin ja jolloin umpinaiset kengät käyvät liian kuumiksi lasten vauhdikkaisiin leikkeihin. Sandaalien ominaisuudet tekevät kengistä miellyttävät ja mukavat pukea päälle kuumallakin säällä. Samalla avonaiset kengät suojelevat jalkaa juuri sopivasti. Ne tukevat nilkkaa ja jalkaa oikeista paikoista sekä suojaavat jalkapohjaa kovalla tai rosoisella pinnalla. Avonaiset kengät on helppo sujauttaa jalkaan nopeasti, mutta sopivat remmit ja soljet pitävät jalkineen paikallaan, vaikka vauhti yltyisi kovaksikin. Retkeilykenkä on rantasandaalia jykevämpi jalkine, joten myös kiinnikkeet ovat näin ollen tukevampia. Voit antaa lapsen temmeltää rauhassa maastossa kuin maastossa. Eroa on luonnollisesti myös pohjissa – retkeilyyn tarkoitetut avonaiset kengät vaimentavat iskua ja tukevat jalkapohjaa ergonomisesti.

Avonaiset kengät sopivat arkeen ja juhlaan

Avonaisia kenkiä löytyy Zalandolta eri materiaaleista valmistettuina. Valitse kenkä käytön mukaan: uimarannalle sopii kenkä, joka hylkii vettä eikä kastu; retkeilyyn taas kannattaa valita materiaali, joka joustaa juuri sopivasti. Lasten kenkä ei saa koskaan puristaa, eikä se saa olla liian suurikokoinen. Kengän tulisi istua jalkaan napakasti mutta hiertämättä. Avonaiset kengät sopivat tietysti myös kesäisiin juhliin. Valikoimastamme löydätkin myös koristeellisempia jalkineita useissa eri väreissä. Vanhemmille lapsille on tarjolla myös sandaaleja, joissa on pieni korko – täydellinen lisä juhlaviin hetkiin! Voitte selata avonaisten kenkien valikoimaamme rauhassa kotona vaikka yhdessä. Kun lapsi saa osallistua kenkien ostoon, löydätte varmasti mieleiset jalkineet.