Vaatteet

Lasten hameet

Sukupuoli
Hinta
7
7
170
170

168 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
NITIBBY SKIRT CAMP - Minihame - sky captain ERICA SKIRT - A-linjainen hame - black SKIRT GIRL - Vekkihame - blue Farkkuhame - light-blue denim CARGO OH MY CAPTAIN - Minihame - navy Minihame - rose KURZ - Minihame - black SKIRT GIRL - Minihame - pink SKIRT GIRL - Minihame - dark blue Minihame - night BREE - Vekkihame - golden SKIRT SHORT TAMPERE - A-linjainen hame - multicolour A-linjainen hame - black/white FLORAL SKIRT - Farkkuhame - blue COULEUR BLOCK - Minihame - encre METALLIC SKIRT - Vekkihame - silver SNAPS - Farkkuhame - denim CIRCULAR-BOTTOMS - Minihame - rugby pink QIYANA - Vekkihame - rose metallic STAR SKIRT - Minihame - navy JUNIOR GILRS X-MAS - Minihame - caviar/black ARTES - Minihame - dark blue SABINE FRINGES - Minihame - marine BALLERINA SKIRT - A-linjainen hame - navy A-linjainen hame - black Minihame - dark grey NITMINNIE PHINE SKIRT MINI - Minihame - grey melange Farkkuhame - black Farkkuhame - blue denim NITIBBY SKIRT CAMP - Minihame - evening sand TEEN GIRLS SKIRT - Vekkihame - evening sand SKIRT - Minihame - midnight blue OG METALLIC PLEATED - Minihame - silver METALLIC PLEATED SKIRT - Vekkihame - pink PLEATED SKIRT - Vekkihame - burgundy JUNE SKIRT - Vekkihame - multi colour Minihame - bianco latte BAILI - A-linjainen hame - boysenberry BEV - A-linjainen hame - silver GLOBI GONNA - A-linjainen hame - titanium QIMBO - Minihame - dark blue NITSARAH SKIRT - Vekkihame - black SKIRTTROUSERS SUMMER BABY GIRLS - Minihame - blue SKIRT - Minihame - black SKIRT PLISSE - Vekkihame - beet red NITBLOSA SKIRT - Minihame - black ACTIVE ARCH CREW - Vekkihame - gold metallic FAITH - Minihame - black SKIRT GIRL - Minihame - rose SKIRT - Minihame - black SKIRT - Minihame - silver SKIRT - Minihame - black Minihame - green SHIRLY - Minihame - black NITBAFUNKY - Minihame - sky captain BUBBLE - Minihame - raspberry PEBBLES - Vekkihame - black BONDED WITH GLITTER - Minihame - gold SKIRT GIRL - Vekkihame - white STREET SHINING - A-linjainen hame - gris anthracite

Lasten hameet ovat täynnä trendikkäitä uutuuksia ja rakastettuja klassikkoja. Hame onkin monen tytön lemppari, koska se tarjoaa kepeyttä ja mukavuutta. Kukapa voisi vastustaa pyöriessä ja tanssahdellessa ihanasti heiluvaa helmaa!

Lasten hameet ihastuttavat muodikkuudellaan

Olemme koonneet ihastuttavia luomuksia lasten hameiden valikoimaan. Jokainen hameeseen hurahtanut napero löytää helposti oman suosikkinsa upeiden hameiden kokoelmasta. Menevälle mimmille stailistimme suosittelee shortsihametta tai legginshametta. Kummassakin yhdistyvät näppärästi housut ja liehuva helma. Farkkuhame on muodikas ja mukava klassikko, joka kestää kulutusta ja kovaakin menoa. Nyt valikoimassa on hauskoja retrotyylisiä denimhameita, joissa on edessä tasku tai nappirivi. Tennismaailmasta tutut vekit ja kauniit pliseeraukset ovat ajankohtaisia, ja niistä syntyykin ryhdikkään hienostunut ilme. Huomioi upeat designerhameet! A-linjainen skater-hame on miellyttävä istuvuudeltaan, ja onkin todella suosittu. Boheemista tyylistä innostuva pikku pukeutuja ihastuu ikihyviksi maksihameisiin, joissa on kivoja kuvioita tai romanttisia röyhelöitä. Retro ilme syntyy henkselihameesta, joka pysyy vauhdikkaan leikkijän yllä, ja näyttää todella söpöltä kauluksellisen paidan kanssa.

Säihkettä ja hattaraisia unelmia

Lasten maailmassa vain mielikuvitus on rajana – sama pätee lasten pukeutumista. On siis tärkeää, että lapsille suunnitellaan vaatteita, joissa persoonallisuus, hauskuus ja kivuus korostuvat – unohtamatta tietenkään vaativan asiakaskunnan korkeita odotuksia vaatteiden mukavuudelle, kestävyydelle ja toiminnallisuudelle. Brändien suunnittelijat pistävätkin parastaan suunnitellessaan hameita orastaville fashionistoille. Niistä ei puutu hauskoja yksityiskohtia ja lapsenmielistä luovuutta. Ja onpa niissä otettu huomioon tietenkin ajankohtaiset trendit, kuten rispaantuneet ja revityt helmat, kauniit brodeeraukset ja retrot paikkamerkit sekä hurmaavat printti- ja painokuviot, joissa seikkailevat lasten lempihahmot ja suosikkieläimet. Hauskoja yksityiskohtia ovat myös erilaiset tasselit ja pompomit. Materiaaleista voimme valita niin hersyvän hurmaavaa harsoa ja tylliä, joustavaa trikoota ja collegekangasta, kestävää denimiä, pehmeää samettia ja mokkanahkaa tai tyylikästä nahkajäljitelmää. Parasta hameissa on ehkä se, että ne ovat monipuolisia yhdistettäviä. Olipa hame kuviollinen tai yksivärinen, sen voi sovittaa niin collegepaidan, t-paidan, kauluspaidan kuin hauskan liivinkin kanssa. Hameiden kanssa voi yhdistellä nahkatakkia, farkkutakkia tai sporttista bomberpusakkaa. Sen alle voi sujauttaa halutessaan sukkahousut, legginsit tai pillifarkut. Laadukkaat lasten hameet kulkevat vieläpä naperolta toiselle.

Tutustu myös