Vaatteet

Lasten hameet

Sukupuoli
Hinta
5
5
170
170

140 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
FARAH - Vekkihame - multicolor SABINE FRINGES - Minihame - marine SKIRT MAIA - Minihame - blue graphite FLORAL SKIRT - Farkkuhame - blue SKIRT GIRL - Vekkihame - blue Minihame - red FIVETTE - Minihame - camel JUPES - Vekkihame - dark blue FALINE - Minihame - ebony NITAFANA SLIM SKIRT - Farkkuhame - light blue denim CIRCULAR-BOTTOMS - Minihame - newport navy BROOK - Maksihame - rainbow SKIRT - Minihame - plum SKIRT - Minihame - light heather SKIRT HOPE - Minihame - blue graphite SKIRT GIRL - Minihame - dark blue SKIRT SHORT TAMPERE - A-linjainen hame - multicolour Farkkuhame - blue denim CARGO OH MY CAPTAIN - Minihame - navy MANOLA - Minihame - parisian night Vekkihame - grey CIRCULAR-BOTTOMS - Minihame - rugby pink CIRCULAR-BOTTOMS - Minihame - andover heather COLOURED SKATER - A-linjainen hame - bright pink Farkkuhame - light-blue denim NITFEBILA - Minihame - evening sand ROSSEAU - Farkkuhame - jeans QWENN - Minihame - lollypop PERFORMANCE CHILDREN`S SKIRT - A-linjainen hame - blue SKIRT - Minihame - indigo NITFOLLY SKIRT - Minihame - black SKIRT - Minihame - silver NYC SIDE TUBE - Minihame - black SKIRT GIRL - Minihame - rose SKORT - Minihame - grey BIRDIE - A-linjainen hame - silver EXPLORER SKIRT - Minihame - grey PENNIE - Farkkuhame - denim FLOCK POIS - Minihame - jet black BONNIE - Minihame - multicolor ERICA SKIRT - A-linjainen hame - black BECKY - Vekkihame - black/white ERINA SKIRT - Minihame - renaissance rose ALLIE - Vekkihame - grey SKIRT SHORT INKSTER - Minihame - dark blue PANDA FACE PATCH - Farkkuhame - medium blue ZGREEN SOFIA SKATER SKIRT - A-linjainen hame - bunting BONDED WITH GLITTER - Minihame - gold A-linjainen hame - black Vekkihame - pink cameo SKORT - Minihame - multicolor TUTU - Minihame - pink COLOURED TEXTURED TUBE - Minihame - cherry tom Vekkihame - black PLISSEE - Vekkihame - rosa FEATHER - Minihame - black ELASTIC PLEATED - Vekkihame - sky captain navy NITBAFUNKY - Minihame - sky captain BALLERINA SKIRT - A-linjainen hame - navy Vekkihame - mint green

Lasten hameet ovat täynnä trendikkäitä uutuuksia ja rakastettuja klassikkoja. Hame onkin monen tytön lemppari, koska se tarjoaa kepeyttä ja mukavuutta. Kukapa voisi vastustaa pyöriessä ja tanssahdellessa ihanasti heiluvaa helmaa!

Lasten hameet ihastuttavat muodikkuudellaan

Olemme koonneet ihastuttavia luomuksia lasten hameiden valikoimaan. Jokainen hameeseen hurahtanut napero löytää helposti oman suosikkinsa upeiden hameiden kokoelmasta. Menevälle mimmille stailistimme suosittelee shortsihametta tai legginshametta. Kummassakin yhdistyvät näppärästi housut ja liehuva helma. Farkkuhame on muodikas ja mukava klassikko, joka kestää kulutusta ja kovaakin menoa. Nyt valikoimassa on hauskoja retrotyylisiä denimhameita, joissa on edessä tasku tai nappirivi. Tennismaailmasta tutut vekit ja kauniit pliseeraukset ovat ajankohtaisia, ja niistä syntyykin ryhdikkään hienostunut ilme. Huomioi upeat designerhameet! A-linjainen skater-hame on miellyttävä istuvuudeltaan, ja onkin todella suosittu. Boheemista tyylistä innostuva pikku pukeutuja ihastuu ikihyviksi maksihameisiin, joissa on kivoja kuvioita tai romanttisia röyhelöitä. Retro ilme syntyy henkselihameesta, joka pysyy vauhdikkaan leikkijän yllä, ja näyttää todella söpöltä kauluksellisen paidan kanssa.

Säihkettä ja hattaraisia unelmia

Lasten maailmassa vain mielikuvitus on rajana – sama pätee lasten pukeutumista. On siis tärkeää, että lapsille suunnitellaan vaatteita, joissa persoonallisuus, hauskuus ja kivuus korostuvat – unohtamatta tietenkään vaativan asiakaskunnan korkeita odotuksia vaatteiden mukavuudelle, kestävyydelle ja toiminnallisuudelle. Brändien suunnittelijat pistävätkin parastaan suunnitellessaan hameita orastaville fashionistoille. Niistä ei puutu hauskoja yksityiskohtia ja lapsenmielistä luovuutta. Ja onpa niissä otettu huomioon tietenkin ajankohtaiset trendit, kuten rispaantuneet ja revityt helmat, kauniit brodeeraukset ja retrot paikkamerkit sekä hurmaavat printti- ja painokuviot, joissa seikkailevat lasten lempihahmot ja suosikkieläimet. Hauskoja yksityiskohtia ovat myös erilaiset tasselit ja pompomit. Materiaaleista voimme valita niin hersyvän hurmaavaa harsoa ja tylliä, joustavaa trikoota ja collegekangasta, kestävää denimiä, pehmeää samettia ja mokkanahkaa tai tyylikästä nahkajäljitelmää. Parasta hameissa on ehkä se, että ne ovat monipuolisia yhdistettäviä. Olipa hame kuviollinen tai yksivärinen, sen voi sovittaa niin collegepaidan, t-paidan, kauluspaidan kuin hauskan liivinkin kanssa. Hameiden kanssa voi yhdistellä nahkatakkia, farkkutakkia tai sporttista bomberpusakkaa. Sen alle voi sujauttaa halutessaan sukkahousut, legginsit tai pillifarkut. Laadukkaat lasten hameet kulkevat vieläpä naperolta toiselle.

Tutustu myös