Suodatin

Lasten vyöt

83 tuotetta

Tahtooko perheen pieni tutkimusmatkaaja ikioman lempivyön? Eri-ikäisten lasten vyöt ovat hyvännäköisiä asusteita ja pitävät ketterän kulkijan housutkin ylhäällä. Vanhemmat tytöt ja pojat lisäävät niillä näyttävyyttä muodikkaisiin asukokonaisuuksiin.

Lasten vyöt ovat kivoja kiinnekohtia tyttöjen ja poikien vaatetuksessa. Niitä on hauska sirotella tyttöjen tyylikkäisiin mekkoihin, ovathan ne todellisia aarteita arkista kouluasua piristämään! Lasten vyöt toimivat täydellisesti collegekankaisten vapaa-ajan mekkojen koristeena. Eivätkö ne näytäkin fantastisilta varsinkin trendikkäiden farkkumekkojen vyötäröllä? Myös hillityn tyyliset tunikat saavat lisää eloisuutta näistä helppokäyttöisistä tehokeinoista. Upeat farkut ja lempivyö kuuluvat ilman muuta kouluikäisten lasten suosikkiasuihin. Tytöillä menee housujen seurana vaikkapa toppi ja avonainen pitsikoristeinen farkkupaita. Liittäisitkö pojan farkkuasuun rempseän ja raikkaan näköisen ruutupaidan? Voithan tietysti valita myös uskottavan näköisen t-paidan.

Muodikkaat lasten vyöt tekevät asuista ajantasaisia

Lasten vyöt ovat klassisia asusteita, mutta niiden ulkonäkö on ehdottoman trendikäs. Näissä näyttävissä asusteissa on sileitä, punottuja ja räväkästi rei'itettyjä pintoja. Mikä niistä myötäilisi sinun makuasi? Huikeat niitit antavat sopivasti särmää ja erottuvuutta simppelin tyylisiin asuihin. Laatan malliset soljet herättävät aina huomiota vaatetuksen tehokeinona. Olisiko suosikkisoljessa makeaa pyöreyttä vai virtaviivaista kulmikkuutta?

Klassishenkiset lasten vyöt ovat värimaailmaltaan hillittyjä ja varmoja. Joukkoon on ripoteltu kirkkaita ja houkuttelevia karkkivärejä. Käytä niitä esimerkiksi chinojesi sävymaailman tehostamiseen. Niillähän voisit luoda myös virkistäviä värikontrasteja vaatetukseen. Ehkä rohkeat tehostesävyt toistuisivat vielä pirteässä lippiksessä tai huippumuodikkaassa huivissa!

Tahdotko yhtenäisyyttä asusteisiin? Saatat löytää yhtäläisyyksiä esimerkiksi reppujen trendikkäistä kuoseista ja eloisista efekteistä. Lasten vyöt voivat olla jalkineiden kanssa samantapaista materiaalia. Tutkiskele myös kenkien kirjavuutta, sekä muita yhteensopivia tehokeinoja. Hyödynnä vaikkapa muodikkaita tähtikoristeita, komeaa kullan kimallusta ja erilaisten solkien hienon näköistä hopean hohtoa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista