Vaatteet

Lasten alusasut

Sukupuoli
Hinta
3
3
158
158

2 660 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/32
2 PACK - Bokserit - white GIRL GOWN FOREST ANIMAL 2 PACK - Yöpaita - rose NITVARNYVA LONG JOHN BOX 2 PACK - Pitkät alushousut - grey melange/dress blues LONG JOHNS - Pitkät alushousut - dark blue Kylpytakki - grün Kaarituelliset rintaliivit - white SHADE FIELD XMAS BOX 3 PACK - Bokserit - sargasso ZIP - Potkupuku - elysian blue Kylpytakki - blue 2 PACK - Body - silver melange/gray Kylpytakki - silber FOOTLESS PRINCESS - Pyjama - turquoise Bokserit - türkis 3 PACK - Body - ensign blue HERO DOW 7 PACK - Alushousut - multicolor ESSENTIALS TRIANGEL GEPADDET - T-paitaliivit - black GIRL FLORAL PANT BABY SET - Body - pink TERRY CARDIGAN SET - Body - pink 2 PACK - Bokserit - grey Yöasusetti - blue T-paitaliivit - nude 2 PACK - Bokserit - dark blue SNOWBOARD SHADE FIELD 2 PACK - Bokserit - multicolor 2 PACK - Potkupuku - matisse blue ALL IN ONE BABY - Potkupuku - light pink Yöasusetti - rose Kylpytakki - dunkelblau BASIC 2 PACK - Bokserit - dark blue/black DENIM GIRL SLEEPSHIRT - Yöpaita - blue granite BRA SOFT CUP NIGHT DREAMER - T-paitaliivit - dark blue BABY - Body - navy 2 PACK - Bokserit - dark blue Body - mint DELARA 1/1 - Yöasusetti - old pink BOY PLAID BABY SET - Body - navy T-paitaliivit - schwarz FRUIT DOW 7 PACK - Alushousut - multicolor BASIC 7 PACK - Alushousut - multicolor Yöasusetti - weiß NITBATMAN NIGHTWEAR - Yöasusetti - grey melange WRAP AROUND BABY - Body - rabbit grey GIRL SWEET TREATS - Potkupuku - dark blue NITDION LONG JOHN BABY - Pitkät alushousut - corydalis blue NITWUPPOSTA - Pyjama - ashley blue VEST BOY BEAR POCKETS BABY SET - Body - gray ALLOVER ABC - Yöasusetti - new offwhite BOY STRIPE RACOON BABY - Potkupuku - turquoise Kylpytakki - strawberry WILD ONE STRIPED PRINT - Aluspaita - washed blue BOYS SUPER HERO FLUFFY ROBE WITH CAPE - Kylpytakki - blue PANDA FACE 2 PACK - Yöpaita - offwhite 2 PACK - Aluspaita - weiß BOY STRIPE HOOD BABY SET - Body - denim FLORAL 5 PACK - Body - multicolor 2 PACK - Bokserit - blue/red Pyjama - dress blues T-paitaliivit - super black QUILTED MODERN PRAMSUIT BABY - Potkupuku - grey marl HORSES LONG - Yöasusetti - pink HALLOWEEN GLOW CAT - Yöasusetti - true black

Alusvaatteet ovat lähimpänä ihoa, joten sellaisiksi on hyvä valita laadukkaita materiaaleja. Lasten alusvaatteet on usein valmistettu mukavasta puuvillasta ja joustavuutta kankaaseen tuo pieni määrä elastaania. Uudet alusvaatteet ovat lapsillekin aina hyödyllinen ja käytetty hankinta.

Lasten alusasu-kategorian hempeät alushousut ja mukavat bokserit ovat pikkulasten mieleen. Topit, tyttöjen rintaliivit ja aluspaidat ovat erityisesti jo isommalle lapselle ja kasvavalle varhaisteini-ikäiselle tarpeellisia. Bodyt tuntuvat hyvältä ihoa vasten ja tuovat kylmillä keleillä tärkeän elementin kerrospukeutumiseen.

Lasten alusasut ovat mukavaa käyttövaatetta

Mitä mieluisammat, värikkäät ja kirkkailla kuoseilla varustetut alushousut lapsella on, sitä innokkaammin käynnistyy pottaharjoittelu. Helppo tapa motivoida taaperoa pois vaipoista, on pakkaus uusia alushousuja, joiden kuoseissa seikkailevat tutut piirroshahmot. Anna lapsen itse valita palkinnoksi hänen suosikkihousut, niin pakettina saapuva palkinto on sitäkin sopivampi! Sama pätee yöasuihin, joiden pukeminen saattaa toisinaan pienelle ihmiselle olla maailman vaikein asia. Aivan pienille vauvoille voi kokeilla unipussia helpottamaan yöhulinaa.

Yöasut, pyjamat ja yöpaidat on suosittu vaatelahja. Kukapa ei olisi jouluaattona paketista kaivanut pehmeää yöasua! Uusissa yöasuissa onkin mukava rötköttää sohvalla aamuisin lastenohjelmia katsellen. Sohvalla rentoon oleiluun sopivat pyjamat ja kylpytakit löydät myös lapsia houkuttavissa väreissä tai villeissä printeissä. Pastellisävyiset yömekot tekevät unille menosta pikkuprinsessoille juhlaa.

Lasten alusvaatteet ovat usein samojen merkkien valmistamia kuin aikuistenkin. Esimerkiksi Calvin Klein, Tommy Hilfiger, GAP ja Abercrombie & Fitch valmistavat lapsille alusvaatteita, mutta vaatevalikoimaa tarjoavat muun muassa myös perinteiset lastenvaatemerkit: Name It ja Disney. Yhteistä kaikille nälle on kuitenkin pehmeiden ihoystävällisten materiaalien ja tekniikoiden käyttäminen, mikä lasten vaatteelle on tärkein ominaisuus.

Tutustu myös

Alusasut ovat tärkeä osa pukeutumista

Lasten alusvaatteet - opettelua aikuisuuteen

Hyvä olo alkaa miellyttävistä ja sopivista alusasuista. Alusasuilla ei tarkoiteta pelkästään pikkuhousuja, vaan alusasut voivat väljästi tulkittuna olla myös esimerkiksi yöpukuja, kylpytakkeja, unipusseja tai vaikkapa pikkuvauvojen bodeja.

Jo ihan pieni lapsi on kiva kylvyn jälkeen kääräistä hetkeksi muhkeaan froteiseen kylpytakkiin kuivattelemaan ja odottamaan yöpukuun pukeutumista. Kun puhdas pyjama tai yöpaita on saatu päälle, on aika siirtyä odottelemaan nukkumattia esimerkiksi unipussiin. Unipussi on verrattain tuore ja nerokas keksintö perheen pienimmille. Se on eräänlainen yhdistelmä peittoa, vaatetta ja makuupussia. Kädentiet takaavat pussin pysymisen paikoillaan, vaikka lapsi kääntyilisikin unissaan. Unipussi ei siis voi kietoutua vaarallisesti lapsen ympäri tai päästä naamalle kuten perinteinen peitto voisi. Kun herätyskello jälleen kutsuu nousemaan ylös tarhaan tai kouluun, on laatikosta kiva ottaa esiin iloisenväriset alushousut ja aluspaita. Jos sää on viileä, voi olla tarpeellista jättää lyhyet alushousut laatikkoon ja valita niiden sijaan pitkät kalsarit tai pitkikset jalkaan. Alusasujen istuvuus ja pehmeys on lapselle yhtä tärkeää kuin aikuisellekin. Kovin paljon kasvuvaraa ei lapsen alusvaatteisiin kannata jättää, sillä ylisuuret alusvaatteet tuntuvat varsin ikäviltä muun vaatetuksen alla.

Lapsi voi aloittaa alushousuihin totuttelun heti, kun on oppinut jokseenkin kuivaksi. Koska vahinkoja saattaa alkuvaiheessa sattua useinkin, on alushousuja hyvä varata kaappiin tuhti pino. Pikkupoikien alushousuissa ei tavallisesti ole vielä sepalusta, vaan sepalus on vähän isompien poikien etuoikeus. Tytön vartuttua lapsesta esiteiniksi voi aloittaa rintaliivien käytön. Ensimmäisten rintaliivien osto on usein jännittävä ja ikimuistoinen kokemus nuoren tytön elämässä. Yleensä makutuomarin ja kannustajan rooli lakeaa äidille tai isosiskolle. Ensimmäisiin rintaliiveihin ei vielä kaaritukia tarvita, vaan harjoittelurintsikat saavat olla pehmeää ja joustavaa materiaalia. Kaaritukiin voi siirtyä sitten, kun rinnat tarvitsevat napakampaa tukea. Ensin alkuun riittää muutamat rintaliivit, mutta valikoimaa on pian kiva kartuttaa. Upouusien rintaliivien kanssa tarvitaan tietenkin niihin sopivat ihanat pikkarit. Myös lapsille on saatavilla kokonaisia alusasusettejä.