Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Monipakkaus
1 297 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lascana kuuluu alusvaatteiden huippumerkkeihin. Eikä ihme, löytyyhän valikoimasta kaikkea yöpaidoista rintaliiveihin ja yhteensopiviin pikkuhousuihin. Haluatko tuoda naisellisuuttasi esille ja vietellä rakkaasi? Lue toki lisää!

Lascana tarkoittaa kauneutta, aistikkuutta ja intohimoa. Konsepti ”naisilta naisille” valkenee alusvaateostoksilla, sillä Lascanan mallisto saa sinut tuntemaan, että toiveesi on kuultu. Aisti naisellinen viehätysvoimasi vieläkin voimakkaammin ja pukeudu Lascanaan. Löydä omat suosikkisi!

Sinun vartalosi, sinun alusvaatteesi – Lascanalta

#rintaliivit – Lascana tunnetaan erityisesti mustista, viettelevistä rintaliiveistään, ketjuolkaimilla tai täysin pitsisinä. Myös muita värejä on toki saatavilla, samoin kuin pelkistetympiä rintaliivejä, joita voi pitää T-paidan alla. Liiveihin sopivat alushousut kuuluvat aina mallistoon.

#yöasut – pinkki, punainen tai ajattoman musta satiiniyöpaita korostaa naisellisuuttasi ja tuntuu miellyttävältä päällä. Sievien paitojen lisäksi valikoimissa on myös pehmeitä puuvillaisia pyjamahousuja sekä pitkälahkeisia satiinipyjamia.

#body – ei pitsibodya seksikkäämpää! Voit pukea sen pikkumustan alle tai vain vietelläksesi rakkaimpasi. Korsetti tai sukkanauhat ovat myös upea vaihtoehto.

#uima-asut – uimapukuja tankineista bikineihin, unohtamatta rantahameita ja haalareita. Yksinkertaisten leikkausten ja tyylien ohella löydät Lascanalta myös trendikkäitä balconette-mallisia bikineitä ja paljon muuta.

Yhdistele ja sekoita