Suodatin1

Brunotti
Lasten mallisto

88 tuotetta

Brunotti on vuonna 1979 perustettu urheilumerkki, joka valmistaa muun muassa surffilautoja, vaatteita ja kenkiä. Merkin perustaja Claudio Brunotti oli lahjakas purjelautailija, joka loi brändille uniikin imagon. Hän oli tarkka väreistä, tyylistä ja laadusta, jotka edelleenkin määrittelevät merkin lähtökohdat. Brunottin hauska palmut ja männyt -logo kuvastaa eri lautailulajeja, surffauksesta lumilautailuun. Palmut kuvastavat kesää, rantaelämää ja merta, kun taas männyt edustavat talvea, vuoria ja lunta. Logo kertoo myös siitä, kuinka luonto, vapaus ja puhtaus ovat merkityksellisiä arvoja yritykselle.

Brunotti syntyi lautailulajien ympärille, erityisesti leijalautailun inspiroimana. Intohimo lautailulajeihin ja rentoon elämäntyyliin ovat innostaneet brändin perustajaa ja sen keskeisiä henkilöitä tuomaan lajeja esille kaiken kansan tietoisuuteen, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus nauttia kyseisistä lajeista. Erityisen tärkeää merkille on hyvän olon ja oikeanlaisen elämänasenteen välittäminen. Lasten Brunotti-tuotteet henkivät tätä samaa linjaa tarjoten lapsille pirteitä uima-asuja ja vaatteita kesän viettoon sekä tyylikkäitä vaihtoehtoja lumisiin laskettelurinteisiin ja muuhun talviseen hauskanpitoon.

Lasten Brunotti-tuotteet - rentoihin lautailulajeihin keskittynyttä, pirteää sporttimuotia

Etsitkö lapsellesi raikkaan väristä talvitakkia lumisiin keleihin vai värikästä uima-asua ihaniin kesäpäiviin? Lasten Brunotti-tuotteet tarjoavat ilahduttavaa sporttimuotia rentoon elämäntyyliin. Lasten pitkät kesälomat tarjoavat täydellisen irtioton arjesta, ja silloin kannattaakin ottaa kaikki ilo irti hauskoista kesäpäivistä. Valitse yhdessä poikasi kanssa surffivaikutteiset pitkät uimashortsit tai lyhyemmät sporttishortsit värikkäillä kuvioilla. Lasketteluun tarkoitetut takit toimivat myös täydellisesti koulumatkoilla ja muussa talvisessa ulkoilussa.

Lasten Brunotti-tuotteet tarjoavat tytöille trendikkäitä bikineitä leppoisaan rantaelämään ja helteisiin mökkipäiviin. Monet lapset rakastavat vettä ja vedessä polskuttelua, myös jo hieman varttuneemmat lapset. Valitse yhdessä teini-ikäisen tyttäresi kanssa häntä miellyttävät bikinit. Uimashortsit eivät tietenkään ole vain poikien yksinoikeus, vaan ovat myös erinomainen valinta aktiiviselle tytölle. Yhdistä bikinien yläosa uimashortseihin Kalifornian surffityylin mukaisesti. Brändin modernit verryttelytakit ovat monikäyttöisiä: talvella ne lämmittävät takin alla, kun taas kesällä verryttelytakilla voit korvata perinteisen ulkoilutakin. Valitse lapsellesi ilahduttavaa sporttimuotia ja inspiroi häntä viettämään aktiivista elämää niin kesällä kuin talvella!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista